- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- Konu Sahibi misss_girl
Canım bunlar çok demode..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlar büyük parçalar detaylar daha yorucu yani bizim baya yorucu oldu al al hep bi eksik düğün günüme kadar sanırım alışverişe devam:)sağol canım aynen öyle bende yeni bbaşladım bu çeyiz setini aldğım zaman mtfkta baya bişey halletmiş olacağım diye düşünüyorum
canım 1'in renklerinin 2 ve 3 ten hiçbir farkı yok hatta 1 diğerlerine göre daha abartıİki diyorsunuz ama yemek takımlarında renk olması takımı basitleştiriyor bence ötekiler çok çizgili birinci daha ağır duruyor
bu senenin ürünleri ve karacanın nasıl demode anlamadımCanım bunlar çok demode..
hayr bernardo pahalı geldi bana...Bernardo'ya baktınız mı? Ben oradan aldım, özellikle yemek takımı sade ve modern, çok içime sinmişti.
teşekkürler canım moda olsa bile zaten biz bnları kullanana kadar modası geçicek yani hepsi öyle olacak sonuçta bir iki senelik şeyler değil bunlar...Tabaklarda modaya demodeye takılmayın derim
Uzun yıllar kullanılacak, hoşunuza gideni alın
Ben Schafer'dan aldım yemek takımımı, hepsiburada da indirime girmişti çok da içime sindi
Tencerede Kokrmaz'ı öneririm, şu an kullanıyorum çok memnunum
teşekkürler canım moda olsa bile zaten biz bnları kullanana kadar modası geçicek yani hepsi öyle olacak sonuçta bir iki senelik şeyler değil bunlar...
Tamam o zaman. Mutluluklar dilerimhayr bernardo pahalı geldi bana...
aynen canım söylediğin gibi gönlüm 2 den yana sanırım 2yi alıcam birde kaç senedir karaca diyrdm karacadanda vazgeçmicem....Bu senenin moda tabaklarına bak internet sitelerine anneannelerimizin güllü tabakları geri geliyor :)
O yüzden sevdiğini almalı insan
Ya bir de porselen takımlar bana hep bi gülünç gelmiştir, yani dolaplarda saklanır, misafir gelince bir itina ile masaya dizilir, komik geliyor :) Ben kullanıyorum ya, saklayamam bir şeyi, gönlüm geçene kadar kullanırım, o kadar çalışıyorum, parasını ben ödüyorum, tabaklar misafir bekleyecek, olacak iş mi ya :)
aynen canım söylediğin gibi gönlüm 2 den yana sanırım 2yi alıcam birde kaç senedir karaca diyrdm karacadanda vazgeçmicem....
ama bende saklıyan kesimden olucam sanırım misafirlere:)
kahvaltı takımı 1. yemek takımı ise 3. :) ben kahvaltı takımının 1. sını kullanıyorum cok memnunum1Eki Görüntüle 1290122 Eki Görüntüle 1290123 Eki Görüntüle 1290124 Eki Görüntüle 1290126 Eki Görüntüle 1290128 Eki Görüntüle 1290130 kızlar karar veremedim karacanın çeyiz setlerinden alıcam 1 2 3 diye değerlendirirsek hangi yemek takımı ve hangi kahvaltı takımını seçerdiniz hangisi daha şık ve güzel sizce?
birde çeyiz setinden tancere setini almıcam karacanın iyi değil diyorlar onun yerine hangi markayı tercih edeyim hisar emsan korkmaz?
aynen canım söylediğin gibi gönlüm 2 den yana sanırım 2yi alıcam birde kaç senedir karaca diyrdm karacadanda vazgeçmicem....Bu senenin moda tabaklarına bak internet sitelerine anneannelerimizin güllü tabakları geri geliyor :)
O yüzden sevdiğini almalı insan
Ya bir de porselen takımlar bana hep bi gülünç gelmiştir, yani dolaplarda saklanır, misafir gelince bir itina ile masaya dizilir, komik geliyor :) Ben kullanıyorum ya, saklayamam bir şeyi, gönlüm geçene kadar kullanırım, o kadar çalışıyorum, parasını ben ödüyorum, tabaklar misafir bekleyecek, olacak iş mi ya :)
sağol canım güzel dileklerin için sanada mutluluklar dilerim..Olsun nasıl mutlu olacaksan öyle olsun :)
Allah ağız tadıyla, huzurla misafirlerini ağırlayacağın bir yuva nasip etsin :)
sanırım sizin dediğiniz gibi alıcam teşekkürler buaradaYemek takımlarından 2., kahvaltı takımlarından 1.güzel bence, kütahya porselenin Takım'ı da çok hoşmuş
bnde 1.yi alcam sanırımkahvaltı takımı 1. yemek takımı ise 3. :) ben kahvaltı takımının 1. sını kullanıyorum cok memnunum