karaca karar veremedim fikir verirmisiniz(resimli)

canımkare kahvaltı takımlarım vardı makinada sivri köşeleri hep gidiyor haberin olsun
tencere takımımda karaca çokta memnunum

sağol canım aynen öyle bende yeni bbaşladım bu çeyiz setini aldğım zaman mtfkta baya bişey halletmiş olacağım diye düşünüyorum
bunlar büyük parçalar detaylar daha yorucu yani bizim baya yorucu oldu al al hep bi eksik düğün günüme kadar sanırım alışverişe devam:)

Bernardo'ya baktınız mı? Ben oradan aldım, özellikle yemek takımı sade ve modern, çok içime sinmişti.

Tabaklarda modaya demodeye takılmayın derim
Uzun yıllar kullanılacak, hoşunuza gideni alın
Ben Schafer'dan aldım yemek takımımı, hepsiburada da indirime girmişti çok da içime sindi
Tencerede Kokrmaz'ı öneririm, şu an kullanıyorum çok memnunum

teşekkürler canım moda olsa bile zaten biz bnları kullanana kadar modası geçicek yani hepsi öyle olacak sonuçta bir iki senelik şeyler değil bunlar...

teşekkürler canım moda olsa bile zaten biz bnları kullanana kadar modası geçicek yani hepsi öyle olacak sonuçta bir iki senelik şeyler değil bunlar...

Bu senenin moda tabaklarına bak internet sitelerine anneannelerimizin güllü tabakları geri geliyor :)
O yüzden sevdiğini almalı insan
Ya bir de porselen takımlar bana hep bi gülünç gelmiştir, yani dolaplarda saklanır, misafir gelince bir itina ile masaya dizilir, komik geliyor :) Ben kullanıyorum ya, saklayamam bir şeyi, gönlüm geçene kadar kullanırım, o kadar çalışıyorum, parasını ben ödüyorum, tabaklar misafir bekleyecek, olacak iş mi ya :)

aynen canım söylediğin gibi gönlüm 2 den yana sanırım 2yi alıcam birde kaç senedir karaca diyrdm karacadanda vazgeçmicem....
ama bende saklıyan kesimden olucam sanırım misafirlere:)

aynen canım söylediğin gibi gönlüm 2 den yana sanırım 2yi alıcam birde kaç senedir karaca diyrdm karacadanda vazgeçmicem....

Olsun nasıl mutlu olacaksan öyle olsun :)
Allah ağız tadıyla, huzurla misafirlerini ağırlayacağın bir yuva nasip etsin :)

kahvaltı takımı 1. yemek takımı ise 3. :) ben kahvaltı takımının 1. sını kullanıyorum cok memnunum

Olsun nasıl mutlu olacaksan öyle olsun :)
Allah ağız tadıyla, huzurla misafirlerini ağırlayacağın bir yuva nasip etsin :)
sağol canım güzel dileklerin için sanada mutluluklar dilerim..

Yemek takımlarından 2., kahvaltı takımlarından 1.güzel bence, kütahya porselenin Takım'ı da çok hoşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…