- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
Sadece kahve yapıyor hani cezve yerine ona koyuyorsunuz suyunu kahvesini şekerini tuşa basıp bırakıp o kendi pişiriyor sinyal veriyor başında beklemek durumunda kalınmıyor ama işte bu sorunlar ahh bu sorunlarSadece kahve mi yapıyor? Yoksa bu diger aromatik kahveleri falan da yapma ozelligi de varmı?
Ben Bir kahve tiryakisi olarak kahve makinası kullanmıyorum pek bilemeyeceğim nasıl bir ürün ama merak ettim .
Bende aynını düşünüyordum İnan’ın ama yorumlarda aylarca bekleyenleri ürünlerine sahip çıkmadıklarını okudum kendi çeyizimi de hep Karaca ürünlerinden almıştım tencerelerimde sorun oldu değiştirdiler hiç sorun yaşamadım çok şükür ama internet sitelerinden almakla hata mı ettim diye düşünmeye başladım hep kötü yorumlar asla muhattap bulamadıklarıyla ilgili şikayetler varBence icinizi ferah tutun,aldığınız yer bir marka,herhangi bir sorun olsa arkasinda duracaklarını düşünüyorum şahsen.
Karaca küçük ev aletleri pek tavsiye edilmemişti bana.
Haklısınız ama 500 den inince bide evladiyelik kullanacağımı düşününce İnan’ın çok gelmemişti ama bu sorunları okuyunca dumura uğradımBen boyle cok kafaya takinca direkt iptal ediyorum..sanki 270 lirada biraz fazla ya alt tarafi kahve yapacak
İnşallah bende sizin düşüncenize katılmak zorunda kalmam31 Mayıs çok geç değil mi?
Makineyi bilemiyorum ama gönderimi uzun süren ürünlerden tövbe ettim. Hepsi sorunluydu.
Ahh bi gelse dokuz doğurcam vallaSadece Türk kahvesi için makine bana gereksiz geliyor bilmiyorum. Sinbonun basit cezvesi var beş kişi gelince onu kullanıyorum :) alet gelince zaten denersiniz, sağına soluna bakarsınız çizik falan var mı diye. İade kabul etmek zorundalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?