• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca Hatır ?

Vanilya Bitter

Akrep Kadını 🦂
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.682
1.766
333
Hayırlı sabahlar diyim hanımlar...
Nolur konum taşınmasın gerçekten dert oldu bana 🤦🏻‍♀️ Karaca Hatır kahve makinasını kullananlar memnun musunuz ? Kendi internet sitelerinden 270 TL’ye aldım hanımlar henüz gelmedi elime 31 nde kargoya verilcek diyo ve bence bu oldukça geç bir süreç 🙁

Çok yorum okudum memnun olan kadar olmayanda var ama bu memnun olmayanların dedikleri dert oldu içime az para da değil her zaman alınacak bişey de değil sizlerin maddi durumunu tenzih ederek kendi maddi durumum açısından söylüyorum...

Resmen yedi beni bu kötü yorumlar kimi kulpu kırık geldi mağazalar sitelerinden alınana sahip çıkmıyor diyor kimi , kahveyi yapmıyor diyor , kimi 5 kişilik değil 4 kişilik yapıyor diyor (5 kişilik yapmaması benim açımdan sorun değil) köpüksüz oluyor diyorlar , çöp diyorlar , çizik geliyor diyorlar yedi beni resmen nolur beni aydınlatın 🥺

Son düzenleme:
Sadece kahve mi yapıyor? Yoksa bu diger aromatik kahveleri falan da yapma ozelligi de varmı?
Ben Bir kahve tiryakisi olarak kahve makinası kullanmıyorum pek bilemeyeceğim nasıl bir ürün ama merak ettim .

Sadece kahve mi yapıyor? Yoksa bu diger aromatik kahveleri falan da yapma ozelligi de varmı?
Ben Bir kahve tiryakisi olarak kahve makinası kullanmıyorum pek bilemeyeceğim nasıl bir ürün ama merak ettim .
Sadece kahve yapıyor hani cezve yerine ona koyuyorsunuz suyunu kahvesini şekerini tuşa basıp bırakıp o kendi pişiriyor sinyal veriyor başında beklemek durumunda kalınmıyor ama işte bu sorunlar ahh bu sorunlar 🥺

Bence icinizi ferah tutun,aldığınız yer bir marka,herhangi bir sorun olsa arkasinda duracaklarını düşünüyorum şahsen.

Bence icinizi ferah tutun,aldığınız yer bir marka,herhangi bir sorun olsa arkasinda duracaklarını düşünüyorum şahsen.
Bende aynını düşünüyordum İnan’ın ama yorumlarda aylarca bekleyenleri ürünlerine sahip çıkmadıklarını okudum kendi çeyizimi de hep Karaca ürünlerinden almıştım tencerelerimde sorun oldu değiştirdiler hiç sorun yaşamadım çok şükür ama internet sitelerinden almakla hata mı ettim diye düşünmeye başladım hep kötü yorumlar asla muhattap bulamadıklarıyla ilgili şikayetler var 🤦🏻‍♀️

Karaca küçük ev aletleri pek tavsiye edilmemişti bana.
🙁 inşallah bende sorun yaşamam gerçekten yaşarsam çok üzülücem valla kara kara bunu düşünüyorum 🙁 gelse de rahatlasam neymiş neyin nesiymiş bahsedilen sorunlar var mı görsem 🙁 kuzenimde var çok memnun ama hergün kullanmıyorum diyor ben her gün kullanacağım Allah’ın izniyle

Sadece Türk kahvesi için makine bana gereksiz geliyor bilmiyorum. Sinbonun basit cezvesi var beş kişi gelince onu kullanıyorum :) alet gelince zaten denersiniz, sağına soluna bakarsınız çizik falan var mı diye. İade kabul etmek zorundalar.

Sadece Türk kahvesi için makine bana gereksiz geliyor bilmiyorum. Sinbonun basit cezvesi var beş kişi gelince onu kullanıyorum :) alet gelince zaten denersiniz, sağına soluna bakarsınız çizik falan var mı diye. İade kabul etmek zorundalar.
Ahh bi gelse dokuz doğurcam valla 😂 küçük bir bebeğim var kolaylık olur dedim cezvelerin başında bekleniyor diye 🤷🏻‍♀️

Arçelik almıştım vakti zamanında berbat kahve yapıyor. Verdiğim onca paraya yazık. Ben şu an arzum Okka aldım. İnanılmaz lezzetli kahvesi var. Üstelik közde yapma özelliği de mevcut. Benim gibi kahve severler duyrulur.

Bizde Arçelik telve miydi tam hatırlamıyorum adını o var.:KK76:
Memnunuz çok.
Maşallah 4 senedir sorunsuz bizim evin kahvelerini o pişiriyor. :hamarat:

Ben Karaca’dan bırak birşey almayı günahımı vermem ya böyle skandal bir firma görmedim daha önce kendilerine kurumsal diyorlar . Ama kurumsallığın k si dahi yok . Babamın bakkal dükkanı daha kurumsal . 2017 de 3000 tl lik çeyiz alışverişi yapmıştım . Bu sene Şubat ayında biogranit tencere setimi garantiye yollamak istedim 5 sene garantisi var ürünün çizilmez denen ürünler çizildi ve kavladılar. 1 şubatta görüşüp kargo kodu istedim . 12 şubatta ancak Kargo kodu verebildiler . 18 şubatta Kargo ellerine ulaştı ve 21 günlük yasal süre başladı arada arayıp yeniden adres aldılar o kadar kurumsallar ki Kargo kodu tanımladıkları adresimi bulamıyorlardı . 21 Mart oldu yasal süre bitti ben 100 kere arayarak ürünümün akıbetini öğrenmek istedim . Sonra beni aradılar ürüne birebir değişim kararı geldi ama ürün stokta yok en geç 29 Mart’ta elinizde olacak dediler bende tamam dedim . 27-28-29 Mart’ta hergün aradım ürünü kargoya versinler diye en son 29 unda kargoya akşam çıkıyor merak etmeyin dediler ve tabi çıkmadı . Ondan sonra günde 2 kere telefonda konuşmak tüm müşteri hizmetlerine derdimi anlatmak ve kavga etmek zorunda kaldım . 11 Nisa’nda ürün geldi kutusu açtık kırık parça çıktı . Hemen iletişime geçtim resim çekip mail atın en geç 7 gün içinde geri dönüş yapacağız dediler 15 gün geçti tabi ben hergün arıyorum aynı olaylar tekrarlanıyor filan Bu arada ne olacağını bilmediğim için tavaları kullanamadım sahanda yemek pişirdim. Belki ürünleri iade alıp yenisini yollarlar diye . Ki tüketici hakem heyetine başvuru yaptım onlar Karaca’dan savunma istediler karaca savunma bile vermedi . Pazartesi günü telefonuma msj geldi yurtiçi Kargo kargonuz var diye açtım ki yedek parça yollamışlar . Çok çaba harcadım ve karacayı gözümde bitirdim . 🤬🤬

Back
X