Karaca Hatır ?

karacanın bırcok seyını kullanıyorum ben memnun kaldım
yalnız kahve konusunda klasıkcıyım bakır cezvede kahve yaparım turk kahvesını asla makınada yapmam tek kullanmadıgım o
karacadan sıtesınden ındırımden falan aldıgım hıc bırseyde sorun yasamadım ben . tahmını teslımat suresı ne dıyorlarsa o oluyor hep bunu bılerek sıparıs edıyoruz

konu dışı ama tencerelerinizde ne gibi sorunlar olmuştu?

Ayy nişanlım da bana hediye olarak almıştı daha hiç kullanmadımmmm şimdi yorumunuzu okuyunca cok sevindim, çok fazla kötü yorum okumustum

Bu ka.... Markasına değil aldığın satıcı ya bağlı satıcı yorumlarını ve puanına bak canım

Haklısınız ama 500 den inince bide evladiyelik kullanacağımı düşününce İnan’ın çok gelmemişti ama bu sorunları okuyunca dumura uğradım
Hangi elektronik ürünü evladiyelik kullanabilirsiniz ki. O eskidendi. Yani ben sizin kadar kafaya takmazdim. Sonuçta bu ürün garantisiyle gelecek. En kötü garantiye gider. Bence asıl sorun mayıs sonu gekecek olması.

bende arzum var. pişman olduğum tek alet olabilir. kolum bacağım her yerim yandı o alet yüzünden izi de kaldı hatta geçirmeye çalışıyorum. ben de yeni alacağım takipteyim konuyu.

şöyle cam kettle vari kendi otomatik kapanan küçük kahve makinelerinden olsa var mı böyle bir tasarım acaba

Ayy nişanlım da bana hediye olarak almıştı daha hiç kullanmadımmmm şimdi yorumunuzu okuyunca cok sevindim, çok fazla kötü yorum okumustum
Bende okuyunca ay ne kötü markaymış dedim. Sonra bir arkadaşımın evine gittik, kahve yaptı . Herkes 2.bardağı istedi. O derece iyiydi gerçekten. Arçelik ve diğerlerinden bin kat güzel bence.

hangi siteden aldın normal kendi sitesinden alsan bile o kdr geç tarihe vermez bi yanlışıklık olabilir mi
Kendi sitelerinden aldım canım anneler günü dolayısıyla geç yolluyorlarmış ondan bu tarihleri veriyorlarmış bide kendi siteleri genelde geç getiriyormuş bir arkadaşımda demişti

Kendi sitelerinden aldım canım anneler günü dolayısıyla geç yolluyorlarmış ondan bu tarihleri veriyorlarmış bide kendi siteleri genelde geç getiriyormuş bir arkadaşımda demişti
Ben instagram sayfasından ... dan aldım bir günde geldi valla hayret dogrusu. Ben memnunum bu arada gayet güzel...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…