Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

öncelikle hoşbulduk cevaplarınız için tşk ederim benimkinde 1 çay kaşığı sabah 1 çay kaşığı akşam kullanılmalı diye yazıyor küç için, sizce ben bir tatlı kaşığı mı alayım bide doğal hazır nar suları etkili mi
normal nar herzaman bulunmuyor ne dersiniz?

a.s.öncelikle hoşbulduk cevaplarınız için tşk ederim benimkinde 1 çay kaşığı sabah 1 çay kaşığı akşam kullanılmalı diye yazıyor küç için, sizce ben bir tatlı kaşığı mı alayım bide doğal hazır nar suları etkili mi
normal nar herzaman bulunmuyor ne dersiniz?:jeyyar:

ya bu küçü başka türlü yeme yolu yok mu
sadece yoğurt ve suyla mı tadı çok berbat oluyo ya zor yiyorum :S

valla bazı arkadşalar balla yiyooduu canım.sevdiğin bişeyle karıştır yee.ben meyve suuynla içiorumm.ağzıma atıp hemen meyve suyunu kafama dikiorum.tadını almıorum artık o yüzden:jeyyar:

Canım bende başta zorlandım ben tatlıyı sewdiğim için pudink le yedim küçük kutuyuy 3-4 gün yiyodum bi yemek kaışığı pudink e 1tatlı kaşıcı küç katıp yiyordum ama sonradan alıştım alışıyoosun şimdi suyla çok rahat yiyebiliyorum alışırsınız merak etmeyim

Diyorlarki birşeyi 21 gün yaparsanız beyinde wucut da alışıyomuş küçe de alışıcaz göğüslerimizin büyümesinede inşbüyüycekler memişlerimiz allahın izniyle...Beyin gücümüzü kullanalım we gögüslerimiz büyüycek büyüyor diyelim büyüsün

Allaha emanet olun kızlarr hoş kalın a.s.

a.s.öncelikle hoşbulduk cevaplarınız için tşk ederim benimkinde 1 çay kaşığı sabah 1 çay kaşığı akşam kullanılmalı diye yazıyor küç için, sizce ben bir tatlı kaşığı mı alayım bide doğal hazır nar suları etkili mi
normal nar herzaman bulunmuyor ne dersiniz?:jeyyar:

H G Canım sabah akşam bir tatlı kaşığı al çay kaşıgı az olur plastik kaşık kullan metal sürme doğal nar suyu olabilir canım bende nar cayı alıcam günde bir fincan içsem kardır inş sonuç alırsın düzenli kullan we pozitif düşün canım k.i.b hoş kallla.s.

kızlar kötü haber,,,,
bunu söylemeyi hiç istemezdim ama,,4 kılo aldım küç le,sonuç ne mi?sadece popo ve göbek inanmıyorum artık büyüttüğüne felan ya...kiloyu meme sanmayın, ben bıraktım içmiyorum artık...:çok üzgünüm:.

kızlar kötü haber,,,,
bunu söylemeyi hiç istemezdim ama,,4 kılo aldım küç le,sonuç ne mi?sadece popo ve göbek inanmıyorum artık büyüttüğüne felan ya...kiloyu meme sanmayın, ben bıraktım içmiyorum artık...:çok üzgünüm:.

valla canım bende öle bi sorun olmadıı almadımm küç kullandıgımdan bberi kilo.bünyeden bünyeye değişio herhalde

benimde henüz ikinci günüm bakalım neler olck yaa merakla bekliyorummmm...:-) :-)

hadii bakalım inş.sende de etkili olurr canım

aminnnnnnnn...:Saruboceq: ayy kıslar ben ne dicem varya ben bi tuhaf hissesiom böle bu küç ve narsuyunu içeli aceba östrajen fazla mı yüklendi ki sırnaşık şeysırnaşık şey yanlış anlaşılmasın tabi canım ayy çok utandım:eek: içim içime sığmıo gibi sadecedelikafadulden

Son düzenleme:
selam kızlarrrr=))) ben de bugün başladım, her ne kadar kilo aldırır die korksam da; umutluyum...Kendim de dahil hepinize bol şans diliyorum...

selam kızlarrrr=))) ben de bugün başladım, her ne kadar kilo aldırır die korksam da; umutluyum...Kendim de dahil hepinize bol şans diliyorum...
canım benimde iki gün oldu bakalım aynı zamanda başladık gibi... inş faydasını görürüs bakalım...

Son düzenleme:
canım benimde iki gün oldu bakalım aynı zamanda başladık gibi... inş faydasını görürüs bakalım...

ay canımm cok sevındım, walla ben de aynı dertten müzdarip arkadaslarıma sölemıstım, alın bugun baslayalım dıe, senı bulmam ıyı oldu=))))

kızlar kötü haber,,,,

bu habere üzüldüm canım ya benimde nerdeyse 3 hafta olcak ama kilo falan almadım, hatta biraz verdim, ama küçle ilgili değil, şunu söylicem canım eğer devam ediceksen tok karnına ye, ben öyle yapıyorum iştahı açsa bile tok karnına açamıyo :)))

aminnnnnnnn...:Saruboceq: ayy kıslar ben ne dicem varya ben bi tuhaf hissesiom böle bu küç ve narsuyunu içeli aceba östrajen fazla mı yüklendi ki sırnaşık şeysırnaşık şey yanlış anlaşılmasın tabi canım ayy çok utandım:eek: içim içime sığmıo gibi sadecedelikafadulden

canım benim hoşgeldin, küçte östrojen yok bildiğim kadarıyla, enerji veriyo olabilir yerimseniben

sende hoşgeldin canım,sanada yarasınn inşallah, tok karnına al küçü, ok yerimseniben

bu habere üzüldüm canım ya benimde nerdeyse 3 hafta olcak ama kilo falan almadım, hatta biraz verdim, ama küçle ilgili değil, şunu söylicem canım eğer devam ediceksen tok karnına ye, ben öyle yapıyorum iştahı açsa bile tok karnına açamıyo :)))

canım benim hoşgeldin, küçte östrojen yok bildiğim kadarıyla, enerji veriyo olabilir yerimseniben

sende hoşgeldin canım,sanada yarasınn inşallah, tok karnına al küçü, ok yerimseniben
TAMAM CANIMCIMM COK SAOL, TOK KARNINA 1 TATLI KASIĞI VE SUYLA ALIYORUM BEN; YOGURTLA PEK CAZIP GELMEDİ...:eek:

zaten yoğurdun küçün etkisini azalttığı yönünde yorumlar da geldi, suyla içmen daha iyi olur...

zaten yoğurdun küçün etkisini azalttığı yönünde yorumlar da geldi, suyla içmen daha iyi olur...

ZATEN NE KÜÇ'MÜŞ , İNTERNETTE HERKES FARKLI SEYLER YAZMIS, BEYNİM SULANDI WALLAkafamçokkarıştı SÖLEDİĞİN İÇİN COK SAOL CANIM, DEDIKLERINI AYNEN YAPICAM,UMARIM İŞE YARAR... GÖĞÜSLERİM ÖLE AMAN AMAN KÜÇÜK DEĞİL AMA GENE DE CİDDİ ŞEKİLDE AMELİYATI DÜŞÜNÜYORUM BU OLMAZSA...OFF NE İŞLER YA....:çok üzgünüm:

canım etkisi herkeste farklı olabilir, inşallah sen etkisi olumlu olanlar sınıfına girersin, sen ve burdaki herkes, aman aman küçük değilsede rahat ol bence, genel kanı dik ve diri göğüslerin güzel olduğu zaten, sen bi elinden geleni yap, hepimiz de yapalım, bakalım neler olacak, inşallah herkes istediği sonuca ulaşsın...

X