Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu küçü başka türlü yeme yolu yok mu
sadece yoğurt ve suyla mı tadı çok berbat oluyo ya zor yiyorum :S
ya bu küçü başka türlü yeme yolu yok mu
sadece yoğurt ve suyla mı tadı çok berbat oluyo ya zor yiyorum :S
a.s.öncelikle hoşbulduk cevaplarınız için tşk ederim benimkinde 1 çay kaşığı sabah 1 çay kaşığı akşam kullanılmalı diye yazıyor küç için, sizce ben bir tatlı kaşığı mı alayım bide doğal hazır nar suları etkili mi
normal nar herzaman bulunmuyor ne dersiniz?:jeyyar:
kızlar kötü haber,,,,
bunu söylemeyi hiç istemezdim ama,,4 kılo aldım küç le,sonuç ne mi?sadece popo ve göbek inanmıyorum artık büyüttüğüne felan ya...kiloyu meme sanmayın, ben bıraktım içmiyorum artık...:çok üzgünüm:.
benimde henüz ikinci günüm bakalım neler olck yaa merakla bekliyorummmm...
hadii bakalım inş.sende de etkili olurr canım
canım benimde iki gün oldu bakalım aynı zamanda başladık gibi... inş faydasını görürüs bakalım...selam kızlarrrr=))) ben de bugün başladım, her ne kadar kilo aldırır die korksam da; umutluyum...Kendim de dahil hepinize bol şans diliyorum...
canım benimde iki gün oldu bakalım aynı zamanda başladık gibi... inş faydasını görürüs bakalım...
kızlar kötü haber,,,,
bunu söylemeyi hiç istemezdim ama,,4 kılo aldım küç le,sonuç ne mi?sadece popo ve göbek inanmıyorum artık büyüttüğüne felan ya...kiloyu meme sanmayın, ben bıraktım içmiyorum artık...:çok üzgünüm:.
aminnnnnnnn...:Saruboceq: ayy kıslar ben ne dicem varya ben bi tuhaf hissesiom böle bu küç ve narsuyunu içeli aceba östrajen fazla mı yüklendi ki sırnaşık şeysırnaşık şey yanlış anlaşılmasın tabi canım ayy çok utandım içim içime sığmıo gibi sadecedelikafadulden
selam kızlarrrr=))) ben de bugün başladım, her ne kadar kilo aldırır die korksam da; umutluyum...Kendim de dahil hepinize bol şans diliyorum...
TAMAM CANIMCIMM COK SAOL, TOK KARNINA 1 TATLI KASIĞI VE SUYLA ALIYORUM BEN; YOGURTLA PEK CAZIP GELMEDİ...bu habere üzüldüm canım ya benimde nerdeyse 3 hafta olcak ama kilo falan almadım, hatta biraz verdim, ama küçle ilgili değil, şunu söylicem canım eğer devam ediceksen tok karnına ye, ben öyle yapıyorum iştahı açsa bile tok karnına açamıyo :)))
canım benim hoşgeldin, küçte östrojen yok bildiğim kadarıyla, enerji veriyo olabilir yerimseniben
sende hoşgeldin canım,sanada yarasınn inşallah, tok karnına al küçü, ok yerimseniben
zaten yoğurdun küçün etkisini azalttığı yönünde yorumlar da geldi, suyla içmen daha iyi olur...