Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güselim sen onu sewmessen o da seni sewmez
sen sewmeye çalışki o da seni sewindirsin yerimseniben
canım etkisi herkeste farklı olabilir, inşallah sen etkisi olumlu olanlar sınıfına girersin, sen ve burdaki herkes, aman aman küçük değilsede rahat ol bence, genel kanı dik ve diri göğüslerin güzel olduğu zaten, sen bi elinden geleni yap, hepimiz de yapalım, bakalım neler olacak, inşallah herkes istediği sonuca ulaşsın...
[/QU
artık gelişmeleri birbirimizden de takip edebiliriz arkadaşım. inşallah istediğimiz ölçülere ulaşalım... aminnnnnnnnn..........
ay canımm cok sevındım, walla ben de aynı dertten müzdarip arkadaslarıma sölemıstım, alın bugun baslayalım dıe, senı bulmam ıyı oldu=))))
Arkadaşlar ben aktarım.. Bir süre küç kullandım.. 1 hafta da göğüslerde toparlanma ve acıma hissetmeye başladım.. Fakat aynı süreçte, acayip bir iştah açılması söz konusu oldu..
Küç aynı zamanda kansızlıkda da kullanılıyor.. Kan hapları da iştah açar ve kilo artışına sebep olur.. Ben şimdi göğüs büyütmeden çok kilo almak isteyen müşterilere veriyorum üzüm çekirdeğini.. Ve sonuç alıyorlar..
Masaj, spor, nar çekirdeğine devam diyorum.. Nar çekirdeğinin sıkılaştırıcı özelliği var.. Cildi de güzelleştiriyor..
Kolay gelsin..
Sevgiler!!..
ayy zaten benim küçü aldığm aktar erkekti sanırım bunu kansızlık için alıosunuz dedi ben de ewet ewet dedim.bilse adam ne için aldığımı sırnaşık şeysırnaşık şey zaten bende kansızlık da var bi taşla iki kuş vurcm yani inşallah :lepi:
ben aktarı yıllardır tanıdığım için ve yaşlı olduğu için söylemiştim utana sıkıla. orda göğüs büyütmek için bi sprey vardı çok etkiliymiş vs vs. 50 milyon demişlerdi ama almadım pahalı geldi.
valla canım ben de öyle düşündüm..seninle aynı fikirdeyim. bırakınca iniyodur diye:) bi de yazık günah 50 milyon garantisi yok bir şeyi yok..haklısın küçün hiç olmazsa cilde ve sağlığa yararı var..
Arkadaşlar ben aktarım.. Bir süre küç kullandım.. 1 hafta da göğüslerde toparlanma ve acıma hissetmeye başladım.. Fakat aynı süreçte, acayip bir iştah açılması söz konusu oldu..
Küç aynı zamanda kansızlıkda da kullanılıyor.. Kan hapları da iştah açar ve kilo artışına sebep olur.. Ben şimdi göğüs büyütmeden çok kilo almak isteyen müşterilere veriyorum üzüm çekirdeğini.. Ve sonuç alıyorlar..
Masaj, spor, nar çekirdeğine devam diyorum.. Nar çekirdeğinin sıkılaştırıcı özelliği var.. Cildi de güzelleştiriyor..
Kolay gelsin..
Sevgiler!!..
kızlar birşey sorucam; bu mersin yağını kullanıcak mıyız ya? mersin yağı ile ilgili:
# Hemoroit tedavisinde ve şeker hastalığına karşı etkilidir.
# Mikrop öldürücü ve yatıştırıcı etkileri nedeniyle verem, bronşit ve bel soğukluğunda kullanılmaktadır.
# Mide ağrılarını giderir.
# Gerginlik ve uykusuzluğu gidermede yardımcı olur.
yazıyor da anlamadım ben....=(
işTen qeç çıkTıqım ve yoLumun üzerinde akTar oLmadıqın için kuzenime söyLedim 'bana küç alır mısın 'diye o da biras merakLıdır 'napcan' dedi. bende 'pc başında uzun süRe kaLdıqım için qözLere iii qeLiyomus' dedim. İnandı :))
iLk dün kuLLandım Tadı çokk köTü midem buLandı akşam yemeqini biLe yiyemedim((
ama Faydası için kaTLanacaz arTık (