- 8 Ocak 2009
- 10.923
- 12
vallaaa ben buldum amaaaa ben kokusunu hiç beğemedimmm.sabaha kadar burnuma koktu durduu sabah annem odaya girdi ne kokuyo burası dedii.bi kere sürdüm bi daha sürmedim her sabah duş alamak gerekir onu sürüncede.ben anca 2 günde 1 banyo yaparım kışın.yaz olsa neyse günde 2 kere yıkano insan ama kışın üşeniorumm.maalsef yurtta bizim kata bazen su çıkmıo bi de sürerim keserler sıcak suyu okula koka koka giderimm ağlarım valla
benimki okadar keskin kokmuyo canım ya, bizimkilerde diyo ne kokuyo diye ama okadar da kalmıyo kokusu, hatta ben sabahları da sürüyorum, az mı sürüyorum diye acaba :sm_confused: allah allah fisfisfis
canlarım bence sağlıklı olsunlarda büyük olcakda ne olcakk benimkisi normal sağlıklı oldukları için dua ediyorum bence sizde fazla kafanıza takmayın ama küç yemeye devam edin bende deniyecem zararı yokturdur herhalde fazydası olur bakalımmm yazarım ben
canım kafamıza taktığımız yokki,,, şahsen ben başlarken bile diyodum işe yaramazsa bile içicem diye, hiçbişey için olmasada sağlıklı olduğu için, tabiki hepimiz şükrediyoruz sağlık problemimiz yok diye, ama doğal yollardan belki daha güzel görünürler diye çabamız, sende hoşgeldinnn aramıza :içelim: