Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

vallaaa ben buldum amaaaa ben kokusunu hiç beğemedimmm.sabaha kadar burnuma koktu durduu sabah annem odaya girdi ne kokuyo burası dedii.bi kere sürdüm bi daha sürmedim her sabah duş alamak gerekir onu sürüncede.ben anca 2 günde 1 banyo yaparım kışın.yaz olsa neyse günde 2 kere yıkano insan ama kışın üşeniorumm.maalsef yurtta bizim kata bazen su çıkmıo bi de sürerim keserler sıcak suyu okula koka koka giderimm ağlarım valla

benimki okadar keskin kokmuyo canım ya, bizimkilerde diyo ne kokuyo diye ama okadar da kalmıyo kokusu, hatta ben sabahları da sürüyorum, az mı sürüyorum diye acaba :sm_confused: allah allah fisfisfis

canlarım bence sağlıklı olsunlarda büyük olcakda ne olcakk benimkisi normal sağlıklı oldukları için dua ediyorum bence sizde fazla kafanıza takmayın ama küç yemeye devam edin bende deniyecem zararı yokturdur herhalde fazydası olur bakalımmm yazarım ben

canım kafamıza taktığımız yokki,,, şahsen ben başlarken bile diyodum işe yaramazsa bile içicem diye, hiçbişey için olmasada sağlıklı olduğu için, tabiki hepimiz şükrediyoruz sağlık problemimiz yok diye, ama doğal yollardan belki daha güzel görünürler diye çabamız, sende hoşgeldinnn aramıza :içelim:

anam çok ağrıo benimkiler haladelikafadulden normaldir heralde:uhm:daha büyüyecekler gibi yorumluorum ben bunu şahsenkaydirigubbakcemile3
şimcik çilek yağımı da alıp masaja gidiorum ben lakin dönüşüm muhteşem olacak:roflol:

merhaba ben de daha yeni üye oldum bu siteye... yaa dün gece okudm küç ile ilgili tüm sayfaları hiç üşenmeden özellikle sahsıma_münhasır ve merakliii_ beni çok heyecnlandırdı bu konuda ondan bugün gittm koşa koşa aktardan aldm mersin yağı, küç ve nar çiçeğini ayy bi faydasnı görür müyüm aceba çok ümitlendim de :sm_confused: bakalım neler olacak başladm bugün masajlara fln da bi bakalm haberdar ederim inş... -tatlicadiarzu-

:1shok:amaninnnnnn bowwwww kızlarrrr az önce banyoya girdim.benüm bu 2 velet var yaa büyümüşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3sositososito.ağrıoduu bayadırrrrr ama mezurayı bulamadğımdan ölçemedim.gözlee görülür bi fark var yanii eskiye nazarannn:sm_cool:.bu küç.ü kullananlar topik açtıgınızz içinn hepinizzz öpüldünüzzzzzzzz yavrilarım:içelim:

:1shok:amaninnnnnn bowwwww kızlarrrr az önce banyoya girdim.benüm bu 2 velet var yaa büyümüşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3sositososito.ağrıoduu bayadırrrrr ama mezurayı bulamadğımdan ölçemedim.gözlee görülür bi fark var yanii eskiye nazarannn:sm_cool:.bu küç.ü kullananlar topik açtıgınızz içinn hepinizzz öpüldünüzzzzzzzz yavrilarım:içelim:
ayy ne güseeelll darısı başımaaaaaaa delikafadulden

merhaba ben de daha yeni üye oldum bu siteye... yaa dün gece okudm küç ile ilgili tüm sayfaları hiç üşenmeden özellikle sahsıma_münhasır ve merakliii_ beni çok heyecnlandırdı bu konuda ondan bugün gittm koşa koşa aktardan aldm mersin yağı, küç ve nar çiçeğini ayy bi faydasnı görür müyüm aceba çok ümitlendim de :sm_confused: bakalım neler olacak başladm bugün masajlara fln da bi bakalm haberdar ederim inş... -tatlicadiarzu-

hoşgeldin canımmm hihoyyyt inan işe yarıyo herşeyler, ama tabi birdenbire bi mucize de olmuyo, sabırlı olmak lazım, sabrımız tükenirse de biz burda destek oluruz birbirimize, hurmayı da unutma yerimseniben

aynen ya ne mukaddes insanlarsınız :)) a.s. canım süper haber, çok sevindim :içelim:

slm kızlar tavsiyelerinize uyacam ama bence hurma yemeden olmuyor küç muhteşem bişey ama hurmasız büyüme olmuyor küç damarları açıyor hurmada büyütüyor ne dersiniz :lepi: bu arada nar çekirdeği yok yaa bulamadım :kahve:

a.s. evet canım, dediğin çok mantıklı, ben zaten 2 ayda 2beden topiğindeki yöntemleride deniyorum, onların arasında hurma da var, sende orayada bi göz at canım istersen, herşeyi yapınca sonuç alınıyor mutlaka kaydirigubbakcemile5

bendede çok hafif bi sızı başladı ama sertlik yok şu anda fakat ben buzu masajı yapmıyorum daha doğrusu beceremiyorum yapmayı yinede faydası olurmu acaba

dene bakalım canımcım, belki böylede olur, buzun dirileştirme etkisi var sanırım, niye beceremiyosun, sadece tutacaksın, hafif hafif hareketler yapıcaksın, ben buzla yapmıyorum, jelle torbasıyla yapıyorum, istiyosan öyle de eneyebilirsin, buz gibi akıp akıp dondurmuyo :))

ya kısslar iki kutu nar çekirdeği tozu kullandım birinin tadı güzeldi diğeriyse kötü elimde bir kutu daha war tadı kötü olanından kafamçokkarıştı diyorumki narla küç ü karıştırsam narın tadı biraz güzel gelir rahat içerim suyla cokacimcoookolurmu acaba ne dersiniz gerçi nar bana yaramadı gibime geliyo ama bakıcaz para werip aldım kullanayım bari bir işe yarar elbet grş kıslara.s.

bence farketmez, ikisini karıştırırsan bi zararı olmaz yani ama çok da bilgi sahibi değilim

Bakıcam artık bide öyle deniyim denesemmi bilmiyorum deneme yanılma yöntemi war ama neyseee a.s.

Merhaba arkadaşLar bende sizinle aynı dertten muzdaribim :KK43:

qöqüslerim çok küçük hatta yok desem yeridir :KK43: boyum 1.57 kilo 45, yaşımda 20 çevremdeki insanlar zamanla büyür diyolar ama 20 yaşından sonra da büyüyeceqini sanmıyorum :KK43:

bana akıl verinn en azından 75 bedeni tam olarak doldurmak istıyorum

Merhaba arkadaşLar bende sizinle aynı dertten muzdaribim :KK43:

qöqüslerim çok küçük hatta yok desem yeridir :KK43: boyum 1.57 kilo 45, yaşımda 20 çevremdeki insanlar zamanla büyür diyolar ama 20 yaşından sonra da büyüyeceqini sanmıyorum :KK43:

bana akıl verinn en azından 75 bedeni tam olarak doldurmak istıyorum

ahanda tam beni anlattın kııızdelikafaduldenbenimde boyum 1.57 45 kiloyum,20 yaşındayım..
yoksa biiiiiizdelikafaduldendelikafadulden
ama benim memişlerim 75 i dolduruonaniknanik

canım büyürler neden büyümesinler okumadın mı?burda herkes küç kullanıor memişlere de masaj yapıor..2 beden garanti:lepi:

ay yok ayol okadarda değil, öyle olsa ben 90 bedene çıkarım :))) heveslendirmeyelim seni fazlacana gamzelim ama mutlaka bir iyileşme oluyor.

X