Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

ahanda tam beni anlattın kııızdelikafaduldenbenimde boyum 1.57 45 kiloyum,20 yaşındayım..
yoksa biiiiiizdelikafaduldendelikafadulden
ama benim memişlerim 75 i dolduruonaniknanik

canım büyürler neden büyümesinler okumadın mı?burda herkes küç kullanıor memişlere de masaj yapıor..2 beden garanti:lepi:

ahannnda yıLLar sonra ikizimi buLdumkaydirigubbakcemile3

bikerem sen küç kuLLandıqı için 75 i doLdurur naniknanik

burda yazıLanLarı okudum ama kaFam çok karışTı kimi faydasını qörmüş, kimi qöRmemiş :KK43:

haydi gamzelim gece yanar tenim :)) şekerim faydası şöyle görülür, bikere mucize beklemiyeceksin, ikincisi sabırlı ve kararlı olacaksın, üçüncüsü üşengeçlik yapmıcaksın, höött dağılınnn !!! ablanız konuşuyo :))

bekLediqim asLında mucize deqiL 75 bedeni rahaTLıkLa doLduruyum siLikonsuz oLarak razıyım :)

karar verdim deniycem küç İnşaLLah Faydasını qörürüm yoksa dümdüz doLaşcam orTaLıkLarda:çok üzgünüm:

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
heyttt bee şahsıma_munasir vurmuş yumruğu masaya koymuş olaya son noktayııkaydirigubbakcemile.hehe şarkıyaa güldüm haydii gamzelim bu gece yanar tenim:)o şarkıyı severdim ben halada seviom gerçi

..................................................................................

canım işte küç ye masaj felan yap faydasını görürsün inş
20 yaşından sonna büyümes kim uyduruo o yalanları inanma sakın

arkadaş çevrem FaLan qeneLde öLe diyo bide bi komşumuz var 32 yaşında ve qöqüsLeri aynı benımkısı qibi qücücük :çok üzgünüm: isTer isTemez insanda psikolojik etki oLuyo

karar verdim yarın BismiLLah deyip başLıycam küç CADIARZU

hehehh :)) aynen, bende test ettim, onaylıyorum, amacın 75i doldurmak demek, benim amacım 75i taşırmak :))) 80i dolduramamaktan 75i taşırmaya terfi etmek istiyorum :)) ay çok eğlendim bu akşam...

merakli sen ne demek istediğimi kavrayamadın heralde gamzelimin ilk mesajını oku öle gel tamammı kuzumm

kusura bakmayın yaa orayı atlamışım dalgınlıktan.doğruu 20yaşından sonra büyümez drlarda dio.sonuçta ergenliğini tamamladın yanii.ama işte bizde bu küçlr fln bieşler yapıoruz şişio gibi doğal haline bırakırsan artık kendiliğinden büyümez.öle olcagını bilsem hiç ugraşmıcam bende küçle

aslında bu masajları falan gelişme çağında yapsaymışız, ozaman aklımız nerdeymiş yaww

valla artislerin ideal gösterecek kadar bilmiyorum canım ya, bide onlarınkine güvenilmiyo bi bakıyosun büyük, bi bakıyosun küçük, sütyen, makyaj bisürü hile yapıyo hainler :mymeka: ama hatun olarak laetitia casta yı çok beğenirim, göğüslerinide, ama olmayacak duaya amin demem :)))

beden olarak da bi hedefim yok aslında, büyüsünler işte ya, sağdan soldan frikik versinler sırnaşık şey

bende taşıyamam ama uzaktan bakmak güzel oluyo :)))

ama değilmi yani, taşsın, çatal oluşsun falan, her kadın yaşamalı :)))

X