• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

ahanda tam beni anlattın kııızdelikafaduldenbenimde boyum 1.57 45 kiloyum,20 yaşındayım..
yoksa biiiiiizdelikafaduldendelikafadulden
ama benim memişlerim 75 i dolduruonaniknanik

canım büyürler neden büyümesinler okumadın mı?burda herkes küç kullanıor memişlere de masaj yapıor..2 beden garanti:lepi:

ahannnda yıLLar sonra ikizimi buLdumkaydirigubbakcemile3

bikerem sen küç kuLLandıqı için 75 i doLdurur naniknanik

burda yazıLanLarı okudum ama kaFam çok karışTı kimi faydasını qörmüş, kimi qöRmemiş :(

canım işte küç ye masaj felan yap faydasını görürsün inş
20 yaşından sonna büyümes kim uyduruo o yalanları inanma sakın

arkadaş çevrem FaLan qeneLde öLe diyo bide bi komşumuz var 32 yaşında ve qöqüsLeri aynı benımkısı qibi qücücük :çok üzgünüm: isTer isTemez insanda psikolojik etki oLuyo

karar verdim yarın BismiLLah deyip başLıycam küç CADIARZU

merakli sen ne demek istediğimi kavrayamadın heralde gamzelimin ilk mesajını oku öle gel tamammı kuzumm

kusura bakmayın yaa orayı atlamışım dalgınlıktan.doğruu 20yaşından sonra büyümez drlarda dio.sonuçta ergenliğini tamamladın yanii.ama işte bizde bu küçlr fln bieşler yapıoruz şişio gibi doğal haline bırakırsan artık kendiliğinden büyümez.öle olcagını bilsem hiç ugraşmıcam bende küçle

valla artislerin ideal gösterecek kadar bilmiyorum canım ya, bide onlarınkine güvenilmiyo bi bakıyosun büyük, bi bakıyosun küçük, sütyen, makyaj bisürü hile yapıyo hainler :mymeka: ama hatun olarak laetitia casta yı çok beğenirim, göğüslerinide, ama olmayacak duaya amin demem :)))

beden olarak da bi hedefim yok aslında, büyüsünler işte ya, sağdan soldan frikik versinler sırnaşık şey

Back