Nergiss çim biz de aynı düşüncelerle başladık,inşallah hepimiz güzel sonuçlara ulaşacağız yalnız dikkat et karaüzüm çekirdeği toz halinde ise buz dolabında 1 ay dayanıyormuş,üzerinden daha fazla geçtiyse kullanma derim.slm kızlar son iki gündür takip ediyorum evde varmış zaten hemen başladım okudukça heveslendim sanırım kullanıcam ne yapayım başka çarem yokki.albress kullanmıştım yıllar önce bir kutu belki azcık farketmiştir .ama ben sütyensiz tşört giymek istiyorum utanmadan.bakın bunu mautlaka yapıcam askılı dar bir bluz giyicem ahtım var sütyensiz...süper olur yaaaaaa...insanın kendine güveni gelir valla...yok yok ben kafaya taktıysam tamamdır yılmayın sizde
Nergiss çim biz de aynı düşüncelerle başladık,inşallah hepimiz güzel sonuçlara ulaşacağız yalnız dikkat et karaüzüm çekirdeği toz halinde ise buz dolabında 1 ay dayanıyormuş,üzerinden daha fazla geçtiyse kullanma derim.
Kara üzüm çekirdeğini çekirdek olarak oda sıcaklığında 1 sene,toz haline getirilmişse havalar sıcak olduğu için buz dolabında saklaman gerekiyor,araştırdım da yazdım, ben o nedenle çekirdeğini aldım,blenderdan geçirip buzdolabına koydum bir haftada kullanacağım kadarını.ne alaka yahu,oyleyse aktarlar niye hap posette yada şoyle diyim oda sıcaklığında saklıo:bbo:
canım acaba 75 den 80 e cıkmışsın 1.5 ay kullanarak acaba bu kullanmaya devam ettıkce buyuceklermi ben cok buyurler dıyede korkuyorum dadaha henüz başlamadım
Slm tatlım yetiştim sana :))Slm kizlar ben bu tozu nerden nasil bulabilirim??
Benim icin cok önemli lütven cvp yazin...
benim gögüslerim cok kücük lütfen yardim edin
Slm tatlım yetiştim sana :))
Aktarlarda var 100 gr mı 2- YTL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?