Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

meliscim bursada aktarda 100 gr mı 2 ytl demişsin bende bursadayım hangi aktardan aldın. ayrıca 100 gr ne kadar yeter. 2 ay için ne kadar almalıyım cvp yazarsanız sevinirim
Tatlım aktarcının ismi DURANER ahşap dar içe doğru uzun bir yer hemen heykelde belediyenin arkasındaki garanti bankasının yanında..

kızlar ben poşette almıştım.5 günde bittirdim.akatara gittim almaya dedi ki bu poşettekiler özü değil bana cemre üzüm çekirdeği tozunu önerdi.alüminyumvakumlu ambalajda.ona başlıcam bu gün.fiyatı 15 ytl.bu ürün aksu vitalden daha iimiş.

yaaaaa kıslar siz ciddimisiniz.bende alıcam bugün .......artık destekli sütyen destekli bikini gına geldiiii...geçen haberlerde bir krem reklamı vardı şebnem şep. ın eşimde bana takılıyo sende kullan dedim kesin çözüm slikon yapmcam ben abi göğüssüz bayan olmuyo yaaaaaaa...........çözümse süper valla

kararlıyım ben 3 ayrı bölüme yazı açılmış 3 nüde okudum. bugün alacağım ve sabah öğlen akşam aç karnına kullanacağım ben 50 kilo ve 1.68 boyundayım.benimde 75 ama büyük boyu.3 benden ya 75 s-75m-75l ...en iyisi kendim deneyeceğim 1 hafta sonra yazacağım bakalım ne olcak

Kızlar yaa göğüs ölçünüzü nasıl alıyonuzzfisfisfis zaten bişi yokkii nasıl ölçücez yahuu :uhm:

mezro mu ne deniliyor onlan ölç canım ben hiç bilmiyorudm bi ara ölçtüm bi baktım 68 kafayı kırdım :) şimdi 71 acaba k.ü.ç denmi 1 sene boyunca içmem lazım demek :Roflol: yada tek çare silikon arkadaşlar senağlama

selam arkadaşlar
ben yeni üyeyim kısa zamandır konuyu takip ediyordum olumlu yorumlardan acayip gaza geldim en sonunda bende küç kullanmaya başladım:dance: 6 gündür kullanıyorum yanlız bu çay ve yağlar kafamı karıştırdı:uhm: adaçayımı rezenemi kullanmalıyım? masaj için çilek yağımı ahududumu yoksa rezene yağımı? birde küç'ninde yağı varmış galiba en etkilisi hangisi olur acaba deneyip sonuç alan arkadaşlardan biri cevap verirse çok sevinirim ya. şimdiden teşekkürlera.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…