Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

bence soyle yapalim kızlar
küç yaği,rezene yaği,adacayi yaği bide e vit. için bugday yağini karıstıralım.bide bisey sorcm size nette goremedim de belki sizin gozunuze carpmiştır.aktarlarda soya yaği satılır mi hani su kucuk sişelerdeki gibi.eger o varsa onu da katalımjeyyar
boylece tam bi etkiye sahip oluruz sanırım

ben göğüs büyütme ile ilgili forumları uzunca zaman takip ettim hemen hemen her söylenenide denedim değişiklik olmayınca pes ettim sadece çilek yağı ile sabahları uyanınca masaj yapıyorum faydası olduğunu söyleyebilirim büyüme oldumu derseniz gözle görülür bişey yok ama toparlanma bir yuvarlaklaşma var benim sol göğsüm sağa oranla küçüktü bariz fark vardı o fark kapandı diyebilirim birde şunu söylemeliyim suna dumankaya göğüs masajında elma yağını öneriyor bende daha almadım çilek yağı bitsin onu alıcam.

Selam kızlar,
1 aydır k.ü.ç kullanıyorum 2. haftada sızlamalar çok oldu büyüdüklerini de farkettim ama son 2 haftadır tık yok. Acaba biraz büyütüp orada kalıyormu ben devamlı büyüyecek diye çok umutlanmıştım. Ama bırakmak yok kullanmaya devam edeceğim sonuçları yazarım yine.
Birde ben Beşiktaşta oturuyorum Aksu Vital kullanmak istiyorum ama nerede satılıyor bilgim yok, bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

2 aya yakındır kullanıyorum... 1 ayin sonunda 1 cm buyud burada bilfiil halay da cektim :teytey: catalim beliriyo diye ama simdi durdu.. ve o siskinlik de gitti... ben hala inat ediyorum boyle boyle byuyecek diye ama su anda soyle izah edeyim 1cm buyumeden biraz gerie dogru sondu, ama tam da eskisi gibi diil.. yani sanki 1cmdne sonra 5 mm geri gitti sanki uzun vadede 5 mm buyudu boyle ine cika buyuyecek herhalde fisfisfis

canım acaba 75 den 80 e cıkmışsın 1.5 ay kullanarak acaba bu kullanmaya devam ettıkce buyuceklermi ben cok buyurler dıyede korkuyorum dadaha henüz başlamadım

imkansiz buyumez.2 ayda ya 1 cm ya da hiç buyumez sanırım.bende olmadı ve biçoğunda da.istisnalar war tabi.ama bunyeden bunyeye farklılık da gosterebilir tabi.bunu ancak denediğinde gorebilirsin ama cok da mucize bekleme bence

kızlar bugün aldım poşet içinde dimi nsıl kullanacağımıı yazarmısınız merakta koymayın beni

ister yoğurtla ye istersen direkt su ile iç ya da balla ye nasıl istersen artık.meyve suyuyla da olur.yoğurtla alırsan 2 tatlı kaşiği yoğurt+1tatlı kasiği küç ekle.sabah ve aksam.
ama ben sadece sabah aksam deil aklıma her geldiğimde yiyorum bazen sadece su ile alıyorum 1,5 ayı askındır.netice mi?:1no2:

Ben 1 aydır sadece sabahları 1 tatlı kaşığı küç aldım yoğurtla.Antioksidan özelliğinden dolayı alıyordum. Günde 1 kez almama rağmen göğüslerimde bir şişkinlik oldu. Kullanmaya ara verdim biraz,çünkü göğüslerimin büyümesini istemiyorum.Off ya isteyenin olmaz,istemeyince de büyüyeceği tutar.

slm kızlar son iki gündür takip ediyorum evde varmış zaten hemen başladım okudukça heveslendim sanırım kullanıcam ne yapayım başka çarem yokki.albress kullanmıştım yıllar önce bir kutu belki azcık farketmiştir .ama ben sütyensiz tşört giymek istiyorum utanmadan.bakın bunu mautlaka yapıcam askılı dar bir bluz giyicem ahtım var sütyensiz...süper olur yaaaaaa...insanın kendine güveni gelir valla...yok yok ben kafaya taktıysam tamamdır yılmayın sizde

Berma,bana etki etti ama bazı arkadaşlara daha geç etki ediyor,kimisi etki etmediğini söylüyor kimisi de işe yaradığını söylüyor. Yani ben bu işi çözemedim,ama göğüs büyütmesinden de önemli olan bence kansere karşı çok büyük bir koruyucu olması,vücudu arındırması.Ben bu yüzden kullanıyordum zaten. Benim kullandığım kutudaydı markası Aksu Vital..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…