• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

maşallah desene elinden gelse yirmidört saat hiç durmadan yiyeceksin ayyyy bana kalsa bende yerimde bilsemki bomba olacak sen sonuçları bildirirsin dimi belki hızlı etki eder öyle olursa bende çorbanın pilavın fasulyenin yenebilecek herşeyin içine katarım.bazen diyorum çıldırdımmı ama tek ben değilimki görünce rahatlıyorum.kim dört dörtlük olmak istemezki..özelliklede herşeyin güzellik seksapel olduğu bu zamanda...ay yine çenem düştü...

Canim cok sagol ama ben almanyada yasiyorum yahu ...tüh ya burda da bulabilirmiyim acaba senağlama

merhaba bende almanyada yasiyorum ve arastirdim ,tam olarak omu bilmiyorum ama üzerinde yazanlar aynen tr deki kara üzüm cekirdegin paketlerinde yaznlarla ayni,traubenkernpulver olarak bio laden larda bulabilirsin,ben aldim ama 3 haftadan sonra biraktim herkeste ayni etki olmayabiliyor sen genede bi dene istersen

kusuruma bakmayin F Hatunun yazdiklarini görmedim. bu arada artik almanyadaki türkmarketlerinde vitalaksu nun karaüzümcekirdegi kapsülleri var. yani eger tadina dayanamiyorsaniz onlari deneye bilirisiniz. 40 kapsül 11 euro. ama kapsüllerde epey bi büyük. yani icindeki söyle nerdeyse bi cay kasigi ve bi tatli kasigi gelir.

Eveeeeeeeeeeeet sanırım oluyorrr a.s ilk başladığımda göğüs ölçüm 80 cm di ama şimdi 82-83 geliyooooor :sm_cool: Ben küç ye başlayalı bugün tam 1 ay oldu.Aralarda unutup içmediğim bi kaç gün oldu ama işe yarıyo arkadaşlar devam edinnn.Dolgunluk hissetmiştim ama emin olamamıştım bugün eminim yerimseniben

merhaba bende almanyada yasiyorum ve arastirdim ,tam olarak omu bilmiyorum ama üzerinde yazanlar aynen tr deki kara üzüm cekirdegin paketlerinde yaznlarla ayni,traubenkernpulver olarak bio laden larda bulabilirsin,ben aldim ama 3 haftadan sonra biraktim herkeste ayni etki olmayabiliyor sen genede bi dene istersen

sagol internetten bi bakim berlinde nerde bio laden var

semacığım bende kullanmaya başladım.3. gündeyim ve benim aldığım poşette.2 kaşık yoğurta 2 kaşık k ü ç koyuyorum sabah öğlen akşam ve yatarkende yarım su bardağına karıştırıyorumve kaçıncı günde gelişme başlıyor bende sırt ağrıları başladı sence belirti mi.cevabını bekliyorum.:)

arkadaslar kendinizi bu kadar dinlemeyin derim :utangac: bunlar henuz belirti degil... ama moralsiz de olmayin tabii.. ama bel agrimasi falan kendinizi cok dinlediginizdendir.. :teselli: a.s. yoksa buyumeye baslarsa goguslerde hissedersiniz...

Yaaa lütfeeeeeen söleyin şunuuu günde kaç yemek kaşığı kullanmalıyım 1 mi 2 mi.. Yada kaç?

Okuyorum kimisi üç öğün alıyomuş hangisi doğru sonuç alanlar nasıl kullandı lütfeeeeeeeen yazarmısınız.

Eveeeeeeeeeeeet sanırım oluyorrr a.s ilk başladığımda göğüs ölçüm 80 cm di ama şimdi 82-83 geliyooooor :sm_cool: Ben küç ye başlayalı bugün tam 1 ay oldu.Aralarda unutup içmediğim bi kaç gün oldu ama işe yarıyo arkadaşlar devam edinnn.Dolgunluk hissetmiştim ama emin olamamıştım bugün eminim yerimseniben
Tatlım sen malum döneme yaklaşmış olmayasın ..

Back