Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok sagol ama ben almanyada yasiyorum yahu ...tüh ya burda da bulabilirmiyim acaba senağlama
Canim cok sagol ama ben almanyada yasiyorum yahu ...tüh ya burda da bulabilirmiyim acaba senağlama
Canımya ismi şuan aklımda değil.. Yarın yazıcam sana oki..baya eski bir yer güvenilir.meliscim bursada aktarda 100 gr mı 2 ytl demişsin bende bursadayım hangi aktardan aldın. ayrıca 100 gr ne kadar yeter. 2 ay için ne kadar almalıyım cvp yazarsanız sevinirim
merhaba bende almanyada yasiyorum ve arastirdim ,tam olarak omu bilmiyorum ama üzerinde yazanlar aynen tr deki kara üzüm cekirdegin paketlerinde yaznlarla ayni,traubenkernpulver olarak bio laden larda bulabilirsin,ben aldim ama 3 haftadan sonra biraktim herkeste ayni etki olmayabiliyor sen genede bi dene istersen
Berma cım hayırlı olsun inşhalah işe yarar tatlımya bende başladım 10 gün oldu . Daha pek bişi yok ( ama ben günde 1 kaşık alıyorum daha mı çok alsamki yaa bi fikir verin..:çok üzgünüm:
Tatlı kaşığımı yemek kaşığmı canımcımcanım günde 2 kaşık yiyoruz sabah ve akşam
Tatlım sen malum döneme yaklaşmış olmayasın ..Eveeeeeeeeeeeet sanırım oluyorrr a.s ilk başladığımda göğüs ölçüm 80 cm di ama şimdi 82-83 geliyooooor :sm_cool: Ben küç ye başlayalı bugün tam 1 ay oldu.Aralarda unutup içmediğim bi kaç gün oldu ama işe yarıyo arkadaşlar devam edinnn.Dolgunluk hissetmiştim ama emin olamamıştım bugün eminim yerimseniben