tweeda harikasın ya bunu duyduğuma çok sevindim peki bir şey soracam biz bu küç ü ilerde bırakırsak eskisi gibi sönerler mi birde senin sütyen değiştirecek kadar büyüdümüCADIARZU
o şekilde yiyince hiç acı olmuyor tadı hatta tadını bile hissetmiyosun.sadece kaşığa çok doldurunca boğuluyo gibi oluyorsun sırnaşık şeysırnaşık şey bende o yüzden kaşığı tıka basa doldurmuyorum.iştah için bişe diyemicem çünkü bir gün açılıyo bir gün kapanıyor
slmmmm....10 gun bıraktım hiç bi değişiklik olmadı...75 b cup takıodum şimdi cidden sıkıyolar.Herkes silikon takıp taktırmadıgımı soruyor!Arkadaşlarım inanmıyor bana:dance: devam devam yaza bomba gibi düşeceğiz sahillereeee:teytey:
tweeda harikasın ya bunu duyduğuma çok sevindim peki bir şey soracam biz bu küç ü ilerde bırakırsak eskisi gibi sönerler mi birde senin sütyen değiştirecek kadar büyüdümüCADIARZU
BEn kullandım evet gerçekten dolgunlaştırıyor ve bıraktıktan en az 1-15 ay öle de devam etti vee sonrasında hüsran eski hallerine döndüler.
Üzgünüm ama geçici ve her şeyin fazlası zarar ömür boyu kullanamayacağımıza göre geçici bi güzellik olup sönüyor
hayatim ben 2.5 aydir kullaniyorum daha tik yok, sen nasil kullaniyorsun? gunde kac defa? neyle yiyorsun?yogurtla mi? suyla mi? neyle? yemekten once mi sonra mi yiyorsun? ay cok soru sordum kusura bakma canim...lutfen bana cevap yaz...slmmmm....10 gun bıraktım hiç bi değişiklik olmadı...75 b cup takıodum şimdi cidden sıkıyolar.Herkes silikon takıp taktırmadıgımı soruyor!Arkadaşlarım inanmıyor bana:dance: devam devam yaza bomba gibi düşeceğiz sahillereeee:teytey:
Ya en kötüsü ben yaşadığım şehirde kara üzüm çekirdeği tozu bulamadım.Adam yağı gelcek dedi ama tozu yoktu.etkisi ne kadar sürer bırakınca bilmiyorum ama şu tozu bulsam kaşık kaşık götürcem hergün.zararı da olmaz aksine faydası olur
hayatim ben 2.5 aydir kullaniyorum daha tik yok, sen nasil kullaniyorsun? gunde kac defa? neyle yiyorsun?yogurtla mi? suyla mi? neyle? yemekten once mi sonra mi yiyorsun? ay cok soru sordum kusura bakma canim...lutfen bana cevap yaz...
BEn kullandım evet gerçekten dolgunlaştırıyor ve bıraktıktan en az 1-15 ay öle de devam etti vee sonrasında hüsran eski hallerine döndüler.
Üzgünüm ama geçici ve her şeyin fazlası zarar ömür boyu kullanamayacağımıza göre geçici bi güzellik olup sönüyor
pekı sen ne sekılde yıyordun bunu? bı dde iştahına bı etkısı oldumu olumlu yada olumsuz? hayır yanı yakında goğsumu buyutcem dıye erıyıp gıtcem dıye korkuyorum.küç yemeye basladıktan sonra yemek yıyemez oldum.ben bunun kılo aldırdığını duymuştum almadan once ama boş galıbasenağlama
yok iştahım da bi değişiklik olmadı!!sabah akşam 1 çay kaşığıı!!yok bişey olmaz google dan gir bak hiç bir olumsuz etkisi yok
:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?