Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar ben açık aldım
ama tadı kokusu falan pek yok
işe yarar mı sizce?=S
kızlar ya ben 2 ay önce almıştım duruyo evde bayatlamaz değil mi.bir de benimki sert biraz kıtır kıtır oluyo yerken kum yer gibi.sizinki de öyle miydi.
suela dogrusu sanki ben biraz daha zayıfladım.yogurtla yenince zayıflattıgını duydum .ben zaten zayıf oldugum için suyla içeyim dedim ama basladıgım günden beri iştahım kesildi gibi geliyor
bende 6 gundur kullanıyorum.ve sankı benımde iştahımı kestı.halbukı ben küç. ün iştah acıcı bı etkısı olduğunu duymuştum. inşallah zayıflamam cunku zaten yeterı kadar zayıfım.ben yoğurtla denedım ama cok acı oluyo dayanamadım tadına ve içine bırazda pekmez kattım oyle yıyorum gercı hala kotu bı tadı var ama bı ay katlanıp ara vermeden devam edıcem
arkadşlar kilo yapıyomu bu kara üzüm çekirdeği tozu
bu sefer de iştahım açıldı benim çok değil ama eskisine göre daha iştahlıyım belki yoğurtla yediğin için iştahın kesiliyordur.Ben sana 1 tatlı kaşığına koyup ağzına attıktan sonra suyla yutmanı öneririm .Ben öyle kullanıyorum,başlarda biraz zor gibi geldi ama şimdi alıştım ve çok kolay.tadı gelmiyor bile...
o şekılde yutunca tadı cok acı olmaz mı ya?ben ılk aldığımda bı tadına bakim dedım bı cımdık alıp ağzıma attım ama tadı uzun sure gıtmedı.pekı sen ole yeyınce mı iştahın acıldı.ben bu suanda hıç yemek yıyemıyorum yasenağlama bı çare bulmam lazım
o şekılde yutunca tadı cok acı olmaz mı ya?ben ılk aldığımda bı tadına bakim dedım bı cımdık alıp ağzıma attım ama tadı uzun sure gıtmedı.pekı sen ole yeyınce mı iştahın acıldı.ben bu suanda hıç yemek yıyemıyorum yasenağlama bı çare bulmam lazım
kızlarrr....
Benim yaklasık 2 ay oldu kullanalı ve resmen silikonlu gibiyim.İkizlerim bi dirileşti bi güzelleştiki sormayınn!!!!HERKESE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUMMM...SAKIN BIRAKMAYIN..SABAH AKŞAM 1 ÖLCEK