S
su.perisi19
Ziyaretçi
ama o kdr olanlr var aramzda miracle2 var maskara var onlarn hiç yktan bu kdr olmuş benm nie olmasın nie banada vrmiosunz formülünzü
canım sen ne uyguluyosun suan? büyütmek için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama o kdr olanlr var aramzda miracle2 var maskara var onlarn hiç yktan bu kdr olmuş benm nie olmasın nie banada vrmiosunz formülünzü
alttaki resim ztn btn 1 prtakal kadrki Miracle2 nni bu kdr varmış nez senn yarm portkl dediğin bunn yarısımı
canım sen ne uyguluyosun suan? büyütmek için?
ben hnz bişe uyglamıyrum yardmlarınzı bkliyorm alttaki kdr istyrum
kara üzüm çekirdeği kullanıorum ben ve çilek yağıyla sabah akşam masaj yapıorum cnm ama daha yeni başladım :1hug: 80 beden için uğraşıorum inanıorum olcak :teytey::teytey:
ben hnz bişe uyglamıyrum yardmlarınzı bkliyorm alttaki kdr istyrum
benmkilr bundn 75aaa
siz anca yandan bakınca anlıyonuz yandan resimlerini koyumda bari görün iyice
nan bununkiler hakkaten ufakmış 75 anca ama 75i doldurmuyo diyemez kimse ayrıca hiçbirinizin bu kadar bile olduğunu sanmıyorum maskara dahil delikafadulden
benim daha kçktr emin ol üstteki resm kadar alttaki gibi olsa keşke doğal ürünlerle
yalnızlğmında bu kdrmış ama 70 bdni yeni doldrmaya başlmış bence 70 bdene benzemio bu atıo bence bunlar onlarında bizim kdr işte hepimizin bu üst resmdeki kdr belki onlrın dah a bilem kçktür kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende daha yenı uye olmussun ama nedense maskara ve yanlızlıgımla ugrasmaya basladın yanı hemen yazılarında hıc yabancı gelmıyo nedense?????????klava:
Arkadaşım özel mesajını yeni gördüm cevapladım hemen.Ne demek sordum söylemedi.
Heran aktif olamam ki sitede.Ayrıca ben soranlara sıkılmadan hep cevap veriyorum özelden de yazmıyorum genelde foruma yazıyorum herkes görsün diye...
Ben 75 b fotosunu koydum evet ama bundan büyük demedim arkadaşlar lütfen demedigim şeyleri öyle göstermeyin.
Ben gögsümü ne büyük ne de oldugundan daha küçük göstermeye çalışıyorum.
Bunu yapmak anlamsız zaten.
20 yaşımdan beri destekli 75b giyiyorum.
Şimdi dolu dolu 24 yaşındayım.Küçe başlamadan önce destekli 75 b şimdi ise yaklaşık 3 aydır desteksiz 75b yi rahatlıkla giyiyorum.
Buradaki ilk yazdıgım mesajda da ve digerlerinde de amacımın dantelli 75 b yi rahatlıkla giyebilmek oldugunu yazmıştım hala da öyle.
Senin gögsün büyük diyenlere de boyuma ve kiloma göre küçük oldugunu söylemek isterim.Zaten küçük olmasaydı neden ugraşayım neden kafama takayım dimi ama?
Benim gögsüm var ama yetersiz gögüs altım dolgun ama üst kısımları hiç yok gibiydi.Hastalanınca şişince yuvarlak oluyordu şimdi küçle hep öyle oluyorlar daha dolgun ve yuvarlak oldular o kesin ama halen aynı bedeni giyüyorum.
Yeni sütyen almamı gerektirecek bir gelişme olmadı anlayacagınız.ıyi bir gelişme yakalayanlar 1 sene gibi bir süreden bahsediyorlar ve masaj artı spor yaptıklarını söylüyorlar unutmamak gerek...