Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

Arkadaşlar yeni gördüm polemikleri. cadalozza kötü bişey dememiş, biz madem silikon falan yaptıramıyoruz küçük göğüslerinizi de sevin demiş. ben hepinizden küçük göğüslü olarak bu hoşuma gitti mesela. neden mi? daha öncede söylemiştim, benim kuzenim cerrah. bu konularda bitkilerin avuntu olduğunu, tek çözümün estetik olduğunu bizzat söyler durur. sizin de yakınınızda bir tecrübeli doktor bunu söylese sizde küçük memeler güzel diye duyduğunuzda hoşunuza giderdi. tabiki büyütmeye çalışıyoruz devam da edeceğiz ama büyümez ise küçük göğüslerimizle de güzel hissedebilelim kendimizi. haksızmıyım?
düşünün ki 3 yıl, 5 yıl, 10 yıl uğraştık (ki ben 2 yıldır uğraşıyorum) bir büyüme olmadı farzedelim, ne yapacağız mutsuz mu olacağız? bence bir yandan da küçük göğüslerimizi de sevmeye bakalım kızlar. sanırım ben hepinizden büyüğüm bunu bir abla nasihatı olarak görün. Sevgiler hepinize.

arkadaşlar 1 ay oldu hiç bir fark yok yavaş yavaş umudumu kesmeye başladım bırakıcam galiba k.ü.ç ümü

canım ben zaten bu halini sevmiyorum demiyorum ki hiç. var olana razıyım ama ne gelirse elden doğal yollarla biraz daha belirginleşsin, şekilli dursun diye çabalıyorum. asla şu halime isyan etmiyorum, şu an 85 beden bir göğsüm olsa taşıyamam zaten, buna da eminim. o yüzden silikon yapmaya heveslenmedim hiç. cadalozza özellikle bana başkalarını yanıltıyorsun, küçük değil ama küçük gibi konuşuyorsun tarzından şeyler söyledi. polemik yaratan esas konu bu oldu benim için. burası böyle kendini ispat yeri değil ki, bilgi paylaşım yeri sonuçta

ben sana küçük değil ama küçük gibi konuşuyorsun demiyorum ki bunu da nereden çıkartıyosun :roflol: 75i doldurmuyo dediğine göre belli ki çok küçük
ama mademki küçük niye çıkıpta nicole kidman kadar falan diyosunuzki nicole kidmanın 75i doldurmucak kadar küçükmü yani ?? peki 75i dolduran göğüs ne kadar oluyo angelina jolie kadar mı ??
ne kadar oluyomuş şu dediğiniz 75 beden çok merak ettim bir resim bin söze bedelmiş bi resimde siz koyun madem görelim

arkadaşlar hala aynı konu mu yaa.... başlık kapanmazsa iyidir

arkadaşlar 1 ay oldu hiç bir fark yok yavaş yavaş umudumu kesmeye başladım bırakıcam galiba k.ü.ç ümü

canım sakın bırakma daha bir ay olmuş dewam et kullanmaya umudunu yitirme sakın yararlı bir şey küç kullan masaj yapıyomusun masaj yaparsan daha iyi sonuç alırsın pozitif düşün büyüyecekler k.i.b hoş kala.s.

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama göğüs büyütmeyle ilgiliyazılarınızı bikaç haftadır takip ediyorum,gerçekten hepiniz müthişsiziniz,bana şevk verdiniz,bnde bügün küç ve rezene çayına başladım,ama bilmiyorum faydası olurmu çünkü bebeğimi emzirdiğim için:ecrin_bebek: bnm sorunum daha çok deformasyon ve yumuşaklık,sizce işe yararmı ayrıca bana masaj için önerebileceğiniz bir yağ varmı,vede masaj kaç dakika sürmeli,yumuşak yada sert hareketlerlemi yapılmalı,cvbınız için şimdiden çok tşk,hepinize kolay gelsin,emekleriniz boşa çıkmasın inş

canım öncelikle aramıza hoşgeldin a.s. sen şu an bebeğini emziriyorsan rezene sütünü arttırır, bu sırada göğsünü de büyütür mü emin değilim. küç dolgunluk verir ama herkeste etkileri farklı oluyor tabii. yumuşaklık ve deformasyon için spor ve masaj önemli bence. masajı ben her bir göğüse 10 dk yapıyorum. masajı yumuşak dairesel hareketlerle yapıyorum. göğsüne dışarıdan içeriye ve aşağıdan yukarıya doğru masaj yapmalısın. ve göğsün üst kısmına da masaj yapmak faydalı. dekolte kısmında da kan dolaşımı sağlamış oluyorsun. yağ olarak evdeki bir vücut yağıyla başlayabilirsin. mersin yağı adele güçlendirici, sana onun faydası olabilir. onun dışında tercih edilenler lavanta, rezene, susam, çilek ve avokado yağları. yağın çeşidi biraz da senin tercihine kalıyor. ayrıca haftada bir buz masajı yaparsan göğsüne dirilik kazandırırsın ya da duştan sonra 2 dk soğuk suya tutabilirsin

desteğin için sağol birazdaha deneyeyim bari inşallah faydası olur ama ben masaj yapmıyorum siz yapıyormusunuz:?

arkadaşlar breast gain hap bir beden büyütüyor ben kullandım 3 ay, 75 i doldurmuyordu şimdi sıkıyor bile biras ama durmak yok yola devam küç ü kullanıcam kaydirigubbakcemile5

desteğin için sağol birazdaha deneyeyim bari inşallah faydası olur ama ben masaj yapmıyorum siz yapıyormusunuz:?

Ewet canım biz masaj yapıyoruz destek oluyo bitkisel yağlarla yapıyorum tawsiye ederim
(Lavanta,Çilek,Mersin,Cemen,Buğday,Badem) dahada fazlaıs war yağların hangisini istersen kullan büyütmeyede yarıyor bu yağlar kullan derim canım hoş kalla.s.

arkadaşlar breast gain hap bir beden büyütüyor ben kullandım 3 ay, 75 i doldurmuyordu şimdi sıkıyor bile biras ama durmak yok yola devam küç ü kullanıcam kaydirigubbakcemile5

peki breast gaini bırakınca küçülmedi mi?

bir kaç sayfa önce bir mankenin resmini koymuş arkadaşlar ( peercing li ) benim onun kadardı şimdi 75 sıkıyo diyebilirim canım ama 80 e ulaşmak istiyorum yerimseniben

bıraktınmı ilacı onu sormuştum hayatım.

bıraktınmı ilacı onu sormuştum hayatım.

üç ay kullanıp bıraktım tatlım belk, dewam etsydim daha fazlası olurdu , bitkisel fakat terleyince çemen otu gibi kokuyosun :çok üzgünüm:bide evlenme arafesindeydim gelinliğin içinde ne kadar iğrenç görünecekleri aklıma geldikçe kahroluyordum 3 ay sonrasında gerçekten daha iyi oldular.. gelinlikte güzel durdular şükrolsun

Son düzenleme:
bir kaç sayfa önce bir mankenin resmini koymuş arkadaşlar ( peercing li ) benim onun kadardı şimdi 75 sıkıyo diyebilirim canım ama 80 e ulaşmak istiyorum yerimseniben

Cok iyi bir gelişme...
Kimisine hiç etki etmiyor kimisine de bayag yarıyor demek.
Bence o kadar büyüdüyse cnm 80 de olur durma tabi yola devam...:enbuyukkk:

Cok iyi bir gelişme...
Kimisine hiç etki etmiyor kimisine de bayag yarıyor demek.
Bence o kadar büyüdüyse cnm 80 de olur durma tabi yola devam...:enbuyukkk:

ama bırakalı ne kadar zaman olmuş acaba, inmesin yine :uhm:

Kızlar kendimizi bırakmayalım we azimle dewam edelim büyüylar gördüğünüz gibi biz istiyorsak Allahın izniyle büyüyecekler pozitif düşünenlim tamamı kızlarr öpüyorum hepiniziŞeniz

mrb cnm yenı üyeyim bende..sen neler kullanıyosun bende cabalıyorum kendımce ama pek olmuyo gibisenağlama

kızlar rejime başladım 5 kilo verdim. daha devam edicem ama göğüslerim de küçülmeye başladı galiba mirmirmirmir bunu nasıl engelleyebilirim? boyutundan gayet memnundum küçülmesi kötü olcak benim için :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…