Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

aynen cnm katılıyorum burdakı herkes gayet ıcten ve samımı oldugu ıcın moralımızde yuksek oluyo ıstedıgımız sonucada ulasmaya baslıyoruz yanı lutfen yardımcı olacagınızseyler varsa yazın onun dısında moral bozmaya yada alaya almaya kalkmasın kımse... bosver cnm sen bız senı bılıyoruz kımsenın kımseyı yanılttıgı da yok :1hug:

o filmi izlemediyseniz hiçmi nicole kidman filmi izlemediniz hiçte küçük deil göğüsleri

ben o resimde görünen tek göğse ve de onun bedenindeki duruşuna göre yorum yaptım. ben de aynen öyle ince yapılıyım ve benim göğsüm de öyle duruyor şu an. başka filmlerde, fotolarda nasıldır bilemiyorum. bilmediğim şey için de yorum yapmıyorum. lakin charlize in resimlerinden de filmlerinden de göğsünü hatırlıyorum, küçük değiller.

bakın buda aynı filmden ve sütyeni dolduruyo siznkiler doldurmuyosa bukadar deildir

peki bu sütyen çok mu büyük sizce? benim göğsüm 70 bedeni tam dolduruyor şu an ve 75 te boşluklar kalıyor. 75A beden sütyen taksam aynen öyle durur benim de. ama bizim çoğumuzun maksadı 75B takmak.

ben o filmi izledim hiçte küçük deil normal boyutta göğüsleri var siz çıkıp benimkiler çok küçük işte bu resimdeki kadar derseniz gerçekten çok küçük olanlar oturup ağlar ve kendilerinde gariplik var zanneder o yüzden kimseyi yanıltmayın

peki bu sütyen çok mu büyük sizce? benim göğsüm 70 bedeni tam dolduruyor şu an ve 75 te boşluklar kalıyor. 75A beden sütyen taksam aynen öyle durur benim de. ama bizim çoğumuzun maksadı 75B takmak.

hıcde valla ben 80 beden de gordum alakası bıle yok bunun la yanı

yaa kım neden yanıltısn kı yanı kımın neyıne lazım baskasını yanıltmak burda bıseyler paylasıp bılgılerımız sunuyoruz ortaya deneyımlerımız anlatıyruz bu yanı sana gore buyuk gelen bana gore belkı cok kucukdur saygı duymak gerek yanı kısıden kısıye degısır kı gorusler

canım senin göğüsler normalmiş şen napıcaksın bizim memişlerimizi derdi sana düşmedi biz kendi halimizde hallediyorum takma sen bizim memişlerimizi aeo bysa.s.a.s.

hayatım doğruyu söylüyorum hep aynı şey yapılıyo burda çok küçük hiç yok diyenler sonra çıkıp yok kate mosstan büyük yok nicole kadar bilmemkim kadar diolar siz onlara "küçük yok" derseniz gerçekten olmayanlar ne desin

75 beden altı göğüsler çok küçük olarak kabul ediliyor. ben de daha yeni 75 beden seviyesine ulaştım, o da cup A. bu bahsettiğim buradaki bir arkadaşın verdiği ölçülerdi. kom'un sitesine girince hala 70 beden çıkıyor verdiğim değerler. sütyen markalarının da standartları farklı olabiliyor. benim eski yazıları okursanız 77 cm le başlayıp 2 ayda 83 cm e çıkadığımı görürsünüz. yani ben çok küçük göğüslü biri olarak başladım. 2 ayda yaptıklarımla o resimdekine benzedim. o da sol göğsüm benzemiştir, sağ hala küçük. o yüzden siz hiç meraklanmayın kimse benim yazılarımı okuyarak ağlamaz, aksine büyüteceğine dair umutlanır

yaa tamam da ıste sana goresı bana goresı var yanı anlatabılıyomuyum bana yeterlı gelmıo kucuk dıorum ama mesela 75 takıom dıyelım ama bana yeterlı degıl kısıye gore degısıo ıste

ayrıca küçük büyük kavramı kişinin boyuna, kilosuna göre de değişiyor. minyon tipli birinde duran göğüsle uzun boylunun aynı değil ki. biz burada kendi boy ve kilomuzdan bahsetmiyoruz. benim göğüs altı çevrem 72 cm. düşünsenize sadece 5 cm lik bir çıkıntı vardı. bu çok küçük göğüstür. şu an normalleşmeye doğru yol alıyor. burada 5 cm den daha aşağıda çıkıntı olan da çok nadirdir.

cnm yaa kendını ıspatlamak zorunda degılsın herkes senı zaten bılıo okuyo yazılarını yanı sıkma canını benımde cup 5 gelıo hemen hemen bosver bız bıldıgımızden sasmayalım devam delikafadulden

bildiğimden şaşmam elbette ama böyle gereksiz polemikler gerçekten can sıkıyor. kadınlar kulübünün ruhuna da yakışmıyor bu tarz konuşmalar.

bildiğimden şaşmam elbette ama böyle gereksiz polemikler gerçekten can sıkıyor. kadınlar kulübünün ruhuna da yakışmıyor bu tarz konuşmalar.

yanı oyle gerılmek hos degıl yanı bız bırbırımıze moral vermeye ugrasıyoruz zaten hassas oluyo ınsan yanı bu konuda demı kım ne dese canım sıkılıo benım hevesım kırılırsa bı daha bısı yapmak da ıstemem yanı o yuzden bosverelım:1hug:

çok haklısın canım. geçen defaki gereksiz konuşmaları hatırlasana, resmen sabote ediyor bu tarz şeyler konuştuklarımızı. heyecanı, isteği götürüyor birden. ama kusura bakmasın kimse, doğal yollarla büyüyor eğer gerçekten azimle, kararlılıkla devam edersen

yanı deneyıp de sonuc alamayana sozum yok ama bılmeden etmeden burda kafadan aa olmaz dıyenlere sınırlenıyorum yanı hevesımızı kırmaya kımsenın hakkı yok yanı olur yada olmaz bızım sorunumuz kıme neeeeee kı hem ınanıoyoruz yanı kendımızı falanda avutmuyoruz hatırlıyorum cnm yaa hatta ben ona karsı sakın kalmama sasıyorum yanı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…