cadalozza senin canın sıkıldı da kendine eğlence aradın galiba. biz moralimizi yüksek tutup doğal yollarla büyütmeye çalışıyoruz. çok şükür ki başarılıyız da. sen boşuna polemik açıp yorma kendini, kimseyi de başkalarını yanıltmakla suçlama
o filmi izlemediyseniz hiçmi nicole kidman filmi izlemediniz hiçte küçük deil göğüsleri
bakın buda aynı filmden ve sütyeni dolduruyo siznkiler doldurmuyosa bukadar deildir
bakın buda aynı filmden ve sütyeni dolduruyo siznkiler doldurmuyosa bukadar deildir
peki bu sütyen çok mu büyük sizce? benim göğsüm 70 bedeni tam dolduruyor şu an ve 75 te boşluklar kalıyor. 75A beden sütyen taksam aynen öyle durur benim de. ama bizim çoğumuzun maksadı 75B takmak.
hıcde valla ben 80 beden de gordum alakası bıle yok bunun la yanı
ben o filmi izledim hiçte küçük deil normal boyutta göğüsleri var siz çıkıp benimkiler çok küçük işte bu resimdeki kadar derseniz gerçekten çok küçük olanlar oturup ağlar ve kendilerinde gariplik var zanneder o yüzden kimseyi yanıltmayın
yaa kım neden yanıltısn kı yanı kımın neyıne lazım baskasını yanıltmak burda bıseyler paylasıp bılgılerımız sunuyoruz ortaya deneyımlerımız anlatıyruz bu yanı sana gore buyuk gelen bana gore belkı cok kucukdur saygı duymak gerek yanı kısıden kısıye degısır kı gorusler
hayatım doğruyu söylüyorum hep aynı şey yapılıyo burda çok küçük hiç yok diyenler sonra çıkıp yok kate mosstan büyük yok nicole kadar bilmemkim kadar diolar siz onlara "küçük yok" derseniz gerçekten olmayanlar ne desin
ayrıca küçük büyük kavramı kişinin boyuna, kilosuna göre de değişiyor. minyon tipli birinde duran göğüsle uzun boylunun aynı değil ki. biz burada kendi boy ve kilomuzdan bahsetmiyoruz. benim göğüs altı çevrem 72 cm. düşünsenize sadece 5 cm lik bir çıkıntı vardı. bu çok küçük göğüstür. şu an normalleşmeye doğru yol alıyor. burada 5 cm den daha aşağıda çıkıntı olan da çok nadirdir.
pardon o zaman sizde hiç yoksa ona bişe diyemem o hiç hoş deil tabi kafamçokkarıştı
cnm yaa kendını ıspatlamak zorunda degılsın herkes senı zaten bılıo okuyo yazılarını yanı sıkma canını benımde cup 5 gelıo hemen hemen bosver bız bıldıgımızden sasmayalım devam delikafadulden
bildiğimden şaşmam elbette ama böyle gereksiz polemikler gerçekten can sıkıyor. kadınlar kulübünün ruhuna da yakışmıyor bu tarz konuşmalar.
çok haklısın canım. geçen defaki gereksiz konuşmaları hatırlasana, resmen sabote ediyor bu tarz şeyler konuştuklarımızı. heyecanı, isteği götürüyor birden. ama kusura bakmasın kimse, doğal yollarla büyüyor eğer gerçekten azimle, kararlılıkla devam edersen