Arkadaşlar yeni gördüm polemikleri. cadalozza kötü bişey dememiş, biz madem silikon falan yaptıramıyoruz küçük göğüslerinizi de sevin demiş. ben hepinizden küçük göğüslü olarak bu hoşuma gitti mesela. neden mi? daha öncede söylemiştim, benim kuzenim cerrah. bu konularda bitkilerin avuntu olduğunu, tek çözümün estetik olduğunu bizzat söyler durur. sizin de yakınınızda bir tecrübeli doktor bunu söylese sizde küçük memeler güzel diye duyduğunuzda hoşunuza giderdi. tabiki büyütmeye çalışıyoruz devam da edeceğiz ama büyümez ise küçük göğüslerimizle de güzel hissedebilelim kendimizi. haksızmıyım?
düşünün ki 3 yıl, 5 yıl, 10 yıl uğraştık (ki ben 2 yıldır uğraşıyorum) bir büyüme olmadı farzedelim, ne yapacağız mutsuz mu olacağız? bence bir yandan da küçük göğüslerimizi de sevmeye bakalım kızlar. sanırım ben hepinizden büyüğüm bunu bir abla nasihatı olarak görün. Sevgiler hepinize.
düşünün ki 3 yıl, 5 yıl, 10 yıl uğraştık (ki ben 2 yıldır uğraşıyorum) bir büyüme olmadı farzedelim, ne yapacağız mutsuz mu olacağız? bence bir yandan da küçük göğüslerimizi de sevmeye bakalım kızlar. sanırım ben hepinizden büyüğüm bunu bir abla nasihatı olarak görün. Sevgiler hepinize.