Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

kızlar bitkisel yağlarla ilgili konu actım bi bakın derim

ben yağ emilene kadar yağıyorum fazla yapmıyorum

arkadaşlar bu üzüm çekirdeği damarlarda belirginlik yaratıyor mu??

evet cnm hatta bazı arkadaslar damarlarının cok belırgın oldugunu aynaya bakınca farkettıklerını bıle yazmıslar yanı o derece boyun kısmında falan:1shok:

yapıyo canım göğüsüne masajda yapıyosan belirginleşiyo bende oldu omuzların altında gösülerin oralarda canım sewgilera.s.

benim damarlarımda hiç belirginlik yapmadı ama sanırım biri daha bu şekilde yazmıştı.
Mesela benim gögsümdeki damarlar hep cok belirgindi.Beyaz tenliyim ve derim incedir.
Mavi mavi tüm damarlar gözle görülür rahatlıkla ama daha degişik bir hal almadı.
Sol gögsümde minicik bir varis vardı yeni oluşmuştu onun rengi solmaya başladı sanki.
Bacagımda varisten dolayı şişlik vardı o indi bana yaradı küç.

maskaraa, nur umm ve nez12 cevaplar için teşekkürler :) bacaklarımda biraz biraz belirginleşmeye başladı, endişelendim bende

Arkadaşlar bir de yeni ögrendigim birşeyi söylemek isterim sizlere.
Kimi arkadaşlar gögüslerinin şeklinden şikayetçiydi hani ortası cok geniş gögsüm kenarlarda diyenleriniz var dı ya bu tamamiyle gögüs şekliyle alakalı orası kesin.
Sonuçta gögsünüz büyük olsa da ayrık olma ihtimali olacak.
Gecende halam doktora gitmiş ve kendisi senelrdir uyurken sırt üstü uyumaz direkt olarak gögüslerinin üstüne dogru yatar.Kendisinin gögsü büyüktür ama doktor devamlı bu şekilde uyudugundan gögsünün yayıldıgını söylemiş.Benim gögsüm cok ayrık degildir ve ben genelde gögüslerime abanarak yatarım alışkanlık geregi ve gögsümün arası ayrık degil tam ideal bence.
Bu görüşe gögüs saglıgı acısından karşı cıksanız da böyle bir gercek var.
Bir süre bu şekilde yatın ve şekilde degiştirdiklerini görün.Sonra gene sırt üstü yatarsınız.

ya canım bende ellierimi göğsümde birleştiririm yatarken kendime sarılır gibi yatarım ama benim göğüs aram içe doğru sütyen takınca ortada boşluk oluyo bende bi dengesizlik war heralde yatış pozisyonundanda olabilir çocukluktan başlar şekillenmeye alışkanlık yani saol tatlım :1hug:

Nurcum sen gögüs aranın boş olmasından bahsetmişsin ama bence bu olumsuz birşey degil.
Sebebine gelince gögsün mesela benim gögsümden daha belirgin duracaktır cünkü senin çatal denilen kısmın daha belirgin.Ben yanlış mı anladım?Gögsün büyümeye devam ederken ortada ki derinlik sayesinde daha da belirgin olacak...
Dengesizlik degil.Mesela annenin gögsü ve ya halanın ya da teyzenin gögüs şekillerini ögren kesin onlardan birine benzemiştir sonuçta.
Benimkiler mesela halama cekmiş onun ki büyük ama bir o çekmemiş zaten.
Gögüs şeklimiz gögsümün sivriligi aynı...
Cnm birde şu var bebekleri kundaga sardıklarında bazen vucutlarında şekil bozuklugu oluyor.
Annen seni kundaha sarmış mı?
Böyle bir tanıdıgım var da bu şekilde olan ondan sordum..

Canım tam göğüs ortam içe doğru ben çok zayıfın yani üst bölgem zayıf alt taraf popomsa maşşallah üst bölgemde kemiklerim sayılıyo yani belki ondandır diyorum
Memişlerim büyüse dediğin gibi beirğinleşiyo kundağada sarmamış annem ailede herkezin normal göğüsü bi bende bide dayı kızının küçük çalışıcam büyütmeye saol canım:1hug:

küçük göğüsleri niye bu kadar takıyosunuzki bakın carlizze teronunkilerde küçücük hiç tkmıyo küçük göğüs daha güzel bence

küçük göğüsleri niye bu kadar takıyosunuzki bakın carlizze teronunkilerde küçücük hiç tkmıyo küçük göğüs daha güzel bence

hıcde hos degıl cnm ayrıca bı kucuk gogus vardır bıde hıc olmayan sıfır olan gogus var bızım hıc olmadıgı ıcın ugrasıyoruz zaten kucuk goguslu oldugumuz ıcın degıl kucuk gogus demek en azından bı 75 falandır yanı :dilcikar:

Canım onda biraz göğüs war bizde oda yoktu ama biraz olsun belirginleşti memişimiz seninki büyük heralde küçükler daha güzel dediğine göre a.s.

pardon o zaman sizde hiç yoksa ona bişe diyemem o hiç hoş deil tabi kafamçokkarıştı

pardon o zaman sizde hiç yoksa ona bişe diyemem o hiç hoş deil tabi kafamçokkarıştı

pekı senın nasıl buyukmu yaa buyuk olupda bı tane memnun olan yok yaa valla verın bıze o zaman bızde ugrasmayız bu kadar gecen bı dogal gogus kucultmeye bakıyım dedım herkes sıkayet edıo sırt agrısı yapıo falan dıe valla en azından buyutmek daha mı kolay ne kucultme sansı daha az bız daha sanslıyız sankı kızlar ama orta beden de olanlara da ımrenmemek elde degıl demı 80 falan super olur yanıdelikafadulden

sizde böyle avutuyosunuz kendinizi ama büyük göğüsler de güzel bence küçüklerde güzel takmayın bu kadar kafanıza benimkiler normal 85 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…