Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

o zaman silikon taktırın bitkisel yöntemlerle çok zor büyümesi

sılıkona herkesın gucu yetmeye bılıo hem maddıyatı gectık herkesın aılesı musade etmez neden zor olsun kı karaklı olup duzenlı yaptıkdan sonra zor degıl bence burda bı cok arkadas olumlu sonuc alıo yanı bende dahıl

sizde böyle avutuyosunuz kendinizi ama büyük göğüsler de güzel bence küçüklerde güzel takmayın bu kadar kafanıza benimkiler normal 85 beden

yoo avutmak degıl kı gercekten boyle yanı kucuk olup da buyuten cok bıtkısel yontemlerle ama buyuk olup da kuculten cok az yanı onu dıyorum valla ben begenmıyorum kucuk hıcde hos durmuo yanı kadınsı degıl hıc bı sekılde

Doğallıktan yanayız biz canım böyle iyi zararı dokunmayana kadar dewam

valla böyle olsa canıma minnet ama biz küçük değil, çok küçük göğüslerden şikayetçiyiz

geçen gün bir mesajda benimkiler nicole kidman kadar diyen siz deilmiydiniz benmi yanlış hatırlıyorum yoksa göğüslerim çok küçük diyosunuz sonrada çıkıp nicole kidman kadar diyosunuz onunkiler carlizden daha büyük bikere sizinkiler nicole kadarsa ve küçük derseniz ondan küçük olanlar ne desin

yoo avutmak degıl kı gercekten boyle yanı kucuk olup da buyuten cok bıtkısel yontemlerle ama buyuk olup da kuculten cok az yanı onu dıyorum valla ben begenmıyorum kucuk hıcde hos durmuo yanı kadınsı degıl hıc bı sekılde

büyük göğüslüler forumunda kimsecikler yok demekki büyükler memnun delikafadulden

75 bedeni doldurmuyor, küçük değil mi yeterince? piyasada 75 beden altı sütyen bulunmuyor bile doğru düzgün. şu an o resimdeki nicole kidman gibi duruyor ama bitkilerin etkisiyle şimdi bu. bırakınca küçülebilir de. carlizin göğsü daha büyük bence, onun başka resimlerini de biliyorum

büyük göğüslüler forumunda kimsecikler yok demekki büyükler memnun delikafadulden

yaaa arkadasım burda kımsenın hevesını kırıp moral bozma hakkına sahıp degılsın eger bızımle bu konuda paylasacagın yararlı bıseyler varsa yaz yoksa lutfen kımsenın hevesını kırma

75 bedeni doldurmuyor, küçük değil mi yeterince? piyasada 75 beden altı sütyen bulunmuyor bile doğru düzgün. şu an o resimdeki nicole kidman gibi duruyor ama bitkilerin etkisiyle şimdi bu. bırakınca küçülebilir de. carlizin göğsü daha büyük bence, onun başka resimlerini de biliyorum

öyleyse küçüktür ama niye nicole kidman kadar deyipte milleti yanıltıyosunuzki nicolün o resmi eyes wide shut filminden alıntı açın bakın ne kadarmış o filmde göğüsleri büyük değil ama çok küçükte deil 75 i doldurmuycak gibi deil yani 80 beden var en azından

yaaa arkadasım burda kımsenın hevesını kırıp moral bozma hakkına sahıp degılsın eger bızımle bu konuda paylasacagın yararlı bıseyler varsa yaz yoksa lutfen kımsenın hevesını kırma

ben kimsenin hevesini kırmıyprumki küçük göğüsler daha güzel sıkmayın canınızı dedim moral verdim bi dövmediğiniz kaldı asıl büyük göğüsler hakkında ileri geri konuşup moral bozmaya çalışan sensin ama yemezler delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kimsenin hevesini kırmıyprumki küçük göğüsler daha güzel sıkmayın canınızı dedim moral verdim bi dövmediğiniz kaldı asıl büyük göğüsler hakkında ileri geri konuşup moral bozan sensin

yok bıtkısel seylerle buyumez sılıkon taktırın o zaman dıyen ben degılım heralde kım kımın burda moral verıp bozdugunun farkında cnm hıc merak etme sen yok yanıltıyomusuz yok bılmem ne resım bu yanı tam olarak anlasılmaz buyuklugu net olarak

öyleyse küçüktür ama niye nicole kidman kadar deyipte milleti yanıltıyosunuzki nicolün o resmi eyes wide shut filminden alıntı açın bakın ne kadarmış o filmde göğüsleri büyük değil ama çok küçükte deil 75 i doldurmuycak gibi deil yani 80 beden var en azından

ben o filmi izlemedim, sadece eklenen resme göre yorum yaptım. şimdi tekrar açtım, baktım. görüntü aynı, benimki şu an o resimdeki gibi ama bir konuda yanlışınız var. o 80 beden değil kesinlikle. burada kimseyi de yanıltmaya çalışmıyorum, buradaki kimsenin öyle bir amacı yok zaten. sizin amacınız nedir onu çözemedim ama

iyi o zaman devam edin bakalım inşallah büüyür doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış :dilcikar:

ben kimsenin hevesini kırmıyprumki küçük göğüsler daha güzel sıkmayın canınızı dedim moral verdim bi dövmediğiniz kaldı asıl büyük göğüsler hakkında ileri geri konuşup moral bozmaya çalışan sensin ama yemezler delikafadulden

ayrıca ben buyuk gogusler hakkında ılerı gerı de konusmadım sadece ordakı arkadasların yazmıs oldukları seylerı soyledım ve sen de dalga gecer gıbı yok demek kendınızı boyle mı avutuyosunuz orda kımse yok demekkı memnun herkes dıye alaylı konustun

Canlarım kimi küçük göğüslerden şikayetci kimi büyük kimse yaşamadığı için anlamaz ötekinin derdinden doğal yolla büyütmeye çalışıyoruz okadarda takmıyoruz neden küçük diye rabbimin bildiği warki bizi böyle yaratmış dimi kızlarr Şeniz:1hug:a.s.

iyi o zaman devam edin bakalım inşallah büüyür doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış :dilcikar:

zaten edecez dogru olsa soyledıgın bızımkıler buyumeye baslamazdı oyle degılmı demekkı tam bılgın yok bu konuda cnm bızde kafadan arastırmadan bısı yapmıoyruz yanı

o filmi izlemediyseniz hiçmi nicole kidman filmi izlemediniz hiçte küçük deil göğüsleri

Canlarım kimi küçük göğüslerden şikayetci kimi büyük kimse yaşamadığı için anlamaz ötekinin derdinden doğal yolla büyütmeye çalışıyoruz okadarda takmıyoruz neden küçük diye rabbimin bildiği warki bizi böyle yaratmış dimi kızlarr Şeniz:1hug:a.s.

evet cnm ama sonucda degerlendırecegımız yollar varken bızde denıyoruz zararsız oldugu ıcın yanı kımı bı beden kımı ıkı beden daha ıstıyo bu yanı dogal seylerle de ıstedıgımız sekle gelsın ıstıyoruz yanı

cadalozza senin canın sıkıldı da kendine eğlence aradın galiba. biz moralimizi yüksek tutup doğal yollarla büyütmeye çalışıyoruz. çok şükür ki başarılıyız da. sen boşuna polemik açıp yorma kendini, kimseyi de başkalarını yanıltmakla suçlama

bakın buda aynı filmden ve sütyeni dolduruyo siznkiler doldurmuyosa bukadar deildir

999EWS_Nicole_Kidman_012.jpg

X