Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

hoşgeldin canım aramıza ewt sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla yutmaya calış ama plastik kaşık kullan canım tadı kötü gelebilir zamanla alışıyosun umudunu yitirme sewdiğin seylerin içine kat öyle ye ben pudingin içine karıştırıp yemiştim sonra alıştım suyla içiyorum şimdi
gerçekten faydalı büyüycek dolgunlaşıcak diye düşünürsen hep pozitif düşün canım bide masaj yapmaın öneririm sewgiler kolay gelsin a.s.

tşk ederim. yarın mutlaka alıp başlıycam:)) pozitif düşüncem ok zaten psikolojik olarak ben büyütürüm onları :)) şimdiye kdr bişey kullanmadıgım için etkileyemedim psikolojimi:))
sizleride haberdar edicem merakla bekleyorum...hihoyyyt

r ederim canım daha güzel büyüteceksin memişleri eminim canım haberlerini bekliycem hoş kala.s.

neden plastik kaşık ? kafamçokkarıştı

ya canım bende tam bilmiyorum ama kan yapıcı özelliği olduğu için içindeki bi maddeyi etkisiz hale getiriyomuş ondan yani plastik kaşık kullanın canım başka bitkiler içinde söylerler plastik kaşığı tmm canımmm hoş kalla.s.

ya ben bunu kan yapıo dıye aldım 1 senedır falan duzenlı olarak yedım .suyla falan degıl..her gören zayfsın ama goguslerın dolgun demeye basladı.bende farkettım ama nedenını bılmıyodum gecen gun sızlerden duydum inanamadım .demekkı nedenı buymuş.ben farkında olmadan memnun kaldım tawsye ederım.

peki kansızlık için faydasını gördün mü gerçekten?

Slm lar bende aranıza yeni katıldım. Sanırım çok arkadaşta benim gibi küçük göğüsten muzdarip :))) Azıcık da büyüse razıyım.Hap bile kullandım ama fayda etmedi.Peki arkadaşlar birde masaj demişsiniz. Masaj kremlemi yoksa yağ ilemi olacak. Kullandığınız masaj için nedir. Rica etsem yazabilirmisiniz ?

Kremle yapanda var yağla yapanda. ama yağ ile yapılanlar çok daha doğal olduğundan yağları tercih edebilirsin.
göğüs büyütücü yağlar var mesela.onlarla da olabilir.yada mersin yağı,çilek yağı,çörek otu yağı gibi kas gelişimine destek olan ve hormon salgılanmasını arttıran yağlarda kullanabilirsin.sitede araştır biraz kendin karar ver

öncelikle hosgeldin canm kzlarn bi çoku yag kullanyo ama ben kullanmadm önce< 75ti simdi 80 doluo sadce msaj yaptm ama öle böle deil actyodum artk yaparkenn yag kaydryo o yüzden srmüorummm bu arada klavyem de bozukluklar var kusbakmy1n

bugun kucu bırakdım daha fazla dayanamadım yaa off 15 ancak zor yaptım caylara baslıcam masajla bırlıkde bakalım ama kucde nar cekırdegı de agzıma surmek ıstemıom artık senağlamasenağlama

bugun kucu bırakdım daha fazla dayanamadım yaa off 15 ancak zor yaptım caylara baslıcam masajla bırlıkde bakalım ama kucde nar cekırdegı de agzıma surmek ıstemıom artık senağlamasenağlama

canım ya hemen vazgeçmeseydin keşke. balla karıştırıp yemeye çalışsan nasıl olur? daha önce okuduğum yazılarda reçelle karıştıranlar da vardı. en azından yarım kaşık sabah yarım akşam yesen de faydası olur. ben de artık rezene içmekten bıktım ama şifa niyetine diyorum dikiyorum bardağı :1rolleyes:

yaa cnm oyle olsa dıkerım gıder ama bu degısık agıza gelıo ya cok huylandım bulandım yanı genzımı tutup ıcersın ama yemeyı yapamıom kı ballada yutamam yanı ıcmeyı yapıom da yutmaya yutamıom afedersın hemen cıkarasım gelıo zıyan oluo gerı tukuruom yanısenağlama

o zaman senin yapacağın en iyi şey tüketebildiğin kadar kara üzümün kendisi tüketmek. yerken çekirdeğiyle beraber ye, hiç yoktan faydası olur.

o zaman senin yapacağın en iyi şey tüketebildiğin kadar kara üzümün kendisi tüketmek. yerken çekirdeğiyle beraber ye, hiç yoktan faydası olur.

onu kullanıyorum zaten aldım cnm bayadır bı cekırdeklı tadıda guzel yanı kaydirigubbakcemile3

sonunda bende dayanamadım ve basladımhihoyyyt ayy cok heycnlıyım ya bi an önce etkisini görim istiyorum bence tadı da kötü değil ya.ay inş işe yarar ya 75im su an 80 bile olsa cok mutlu olurumkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar ben meyveli yoğurtla yiyorum hani şu cocuklar için olandan daha iyi geliyo bana normal yoğurtla yiyemedim ben tavsiye ederim:)

Kızlar bakın bu Nicola Kidman. Göğüs ölçüleri en küçük olan aktör olarak bişinir ya kendisi. Benimkiler bundan bile ufak sizin? Böyle olsa benimkler öpüp başıma koyacağım. En küçük benimkiler heralde :çok üzgünüm:

Eklentiler

• $success_Nicole_Kidman_nude...naked_celebrities_actresses_models_(9)_.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 61

nez canım niye böyle yaptınki alışrsın birazdaha gayret etseydin bende bayabi cebelleştim pudinkle yedim tatkıyı çok sewdiğim için sonra alıştım suyla içiyorum

narın tadı küçden daha beter onu bile zorla yedim suyla ama nar bana hiç bi etki etmedi ama küç baya bi etkili oldu bence biraz dinlen sonra yine başlarsın canım umudunu yitirme canım masajla destekle kendine iyi bak hoş kala.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…