üzüm cekırdegı kullanalı tam 15 gun oldu pek bı fark yok ama yag kullanıyorum baya bı fark ettı:)
şekercim yağ dediğin nedir??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzüm cekırdegı kullanalı tam 15 gun oldu pek bı fark yok ama yag kullanıyorum baya bı fark ettı:)
şekercim yağ dediğin nedir??
bu arada küç kullananlar günde 1 tatlı kaşığı mı alıyor? yoksa sabah akşam 1er tatlı kaşığı mı?
ya niye kimse cevap yazmıyor, anlamıyorum.
çünkü gördüğünüz kadarıyla 200 küsür sayfa yazı var, 2-3 sayfa geriye gitseniz sorularınızın yanıtlarını alırsınız. ama parmak yormaktansa bizim size tekrar tekrar yazmamız daha mantıklı gelirsa bilemem.
ya benimde 75ti ve şuan 80 inanılır gibi diil. hiç yılmadan devam et cnm bak bide ben haftada 2 ve ya 3 kez normal çilekle göğüslerime masaj yapıyorum bu yöntemi bana isviçredeyken bi tane kadın söylemişti onuda dene canım.
ARKADAŞLAR MERHABA BEN YENİ ÜYEYİM.KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ TOZUNU DENEMEK COK İSTİYORUM HEMEN YARIN GİDİP ALICAM.SABAH AKŞAM SUYLA 1 TATLI KAŞIGI İÇİCEM DİMİ.GERCEKTEN FAYDASI VARMI ACABA.YORUMLARINIZI TAKİP EDİCEM...beklıyorum...