arkadaşlar ben kara üzümü çekirdeğiyle beraber tüketiyorum.3 gün oldu.adet dönemim yaklaştı göğüslerim büyüdü fakat fark önceki adet dönemlerimde göğüslerim hiç sızlamazdı bu sefer sızladı.sizce acaba kara üzümün etkisi olmuşmu?adetim biter bitmez görecez bakalımCADIARZU
Bu çekirdeğin en önemli faydası kan damarı onarıcısı olması. Kan damarları insan için hayati önem taşıyor.Başınızdan ayak uçlarınıza kadar her doku kanla beslenir.
İncecik kılcal damarlardan, geniş atardamarlara kadar, karmaşık kan damarları ağı sizin yaşam hattımızdır. Eğer kan damarları yaşlanır, hastalanır, zayıflar, incelir ve kan sızdırırsa, sağlığınız tehlikede demektir. Eğer oksijeni taşıyan kan düzgün bir biçimde akmıyorsa kalp kasınız hasar görebilir.
İşte üzüm çekirdeği, zayıflamışkan damarlarını güçlendirip normal sağlıklarına döndürebilen, dolaşım bozukluklarının düzeltebilen ve önleyebilen bir yapıya sahip. Özelliği ise tamamen doğal olması... Çekirdek, damar hastalıklarını tedavi ediyor. Zayıflamış kan damarlarının yapısını güçlendiriyor.
Bu yazıyı netten buldum.Ayrıca bende dolaşım bozuklugu var genetik olarak.
Ayak bilegimde varisler cıktı daha 18 yaşlarımda.Ayaklarım ve bacaklarım vucudumun diger yerlerine göre hep soguktur.Biraz üşüsem tırnaklarım mosmor kesilir o derece.
Küçü kullanırken bir taşla iki kuş vurdum.Hem gögüslerim büyüdü hemde o varislerin rengi soldu.
Hatta ayagımda bu sebeple şişlik bile vardı o bile indi.Artık eskisi kadar üşümüyorum bu en güzeli...
Hem üşüdügümden katkat giyinirdim yazın bile corapsız dolaşmazdım.Arkadaşlar dolaşım üzerine cok faydası var kullanmaya devam edin derim.
Hemşire arkadasım sana gelince...
Küçü kulllananların cogu gögüslerinde agrı sızı oldugunu söylüyorlar.Zaten gögüs büyürken de sızlama olurmuş.Bu küçün etki ettiginin göstergesi.Bu agrı bir bende olmadı şaşıyorum ama gögüslerim tam 2 ayda tam 6 cm büyüdüler.Hoşacakalın...
ya kızlar biz bu küçü nasıl kullancazzzz bide bu kilo yaparmı acabaa deneyenler kilo aldılarmı yazabilirlerse sevinirimmm
25 yaşındayım.Evet sadece küç-keten tohumu ve rezene çayı hepsi bu...
jansmin'scim benyaklaşık 1,5 aydır çok düzenli bi şekilde kullanıorum.sabah akşam mutlaka aloyorum.1 tatlı kaşığı dolusu küç.tozunu önce ağzıma alıyorum arkasındam yarım bardak suyla hap yutar gibi içiyorum.böylesi daha pratik oluyo.yoğurtla yiyemedim ben..bi de ben AKSU VİTALin kini kullanıyorum.o çok iyi öğütülmüş.un gibi oluyor.aktarlardaki açık satılanlar iyi çekilmemiş kıtır kıtır oluyo.onu sevmedim.bu kutunun içinde satılıyor.ha bi de kutunun ağzını açık bırakmamalısın.toz havayla temas etmemeliymiş.inan bana şu an göğüslerin süper güzel oldu.dirileşti,büyüdü ve dolgunlaştı.slikon taktırmış gibiyim..gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.sen de sonucu yazki bakıyım sende benim gibi olumlu sonuç alacak mısın...olar mı canım..:1yes2:
Cnm ben 25 yaşındayım cok güldürdün beni...
17 yasında olan arkadasıma şunu söylemek isterim.
Benimde o yaşlarda hiç gögsüm yoktu.Yaşıtlarım sütyen kullanırdı hevesli hevesli gösterirlerdi birbirlerine ben sütyen bile takmazdım.Gerek bile yoktu takmaya o derece.
Kuzenim bana 20 yaşından sonra gögüslerinin daha da büyüdügünü söylemişti inanmamıştım.Uzmanlarda gögüs 20 yaşına kadar büyür diyorlar demek bundanmış.
Hiç olmayan gögüslerim şimdi 75 B desteksiz giyecek kadarlar...
Ama amacım dantel sütyenler giyebilecek dolgunluga ulaşması o sebeple ugraş veriyorum.
Küç ve rezene cok etkili bu ikiliyi yapın mutlaka...