masaj yapmıyorum açıkçası .. korkuyorum zarar veririm bişey olur diye... :1no2:
bide rezene bende bağımlılık yaptı resmen ya =) annem ben bebekken rahat uyiyim diye verirmiş gerçektende çok uyku yapıyo içince ... bu arada civan perçemi çok berbat haberin olsun .. ben küçü severek yiyorum hoşuma gidiyo =)
masaj yapmıyorum açıkçası .. korkuyorum zarar veririm bişey olur diye... :1no2:
bide rezene bende bağımlılık yaptı resmen ya =) annem ben bebekken rahat uyiyim diye verirmiş gerçektende çok uyku yapıyo içince ... bu arada civan perçemi çok berbat haberin olsun .. ben küçü severek yiyorum hoşuma gidiyo =)
evet sallama içiyorum henüz bir faydasını görmedim ama tadı çok güzel cokacimcoook
masajı neyle yapmamı tavsiye edersin ?
bu yağlar direk mi uygulanıyor avakoda filan
bu yağlar direk mi uygulanıyor avakoda filan
bu akşam karar verip yarın alayım o zaman.. mersin yağını duymuştum.. rezene yağıda etkili olur heralde..
ya bide bu masajla ilgili video buldum kızın göğüslerini büyütüyo ne kadar doğru bilemem ama çok şaşırdım ..
Göğüs büyüten masaj!.. - Timsah.com
bir kaç yağı karıştırsak mı ki :ecrin_bebek:
Kızlaaarrr =)
nicole kidman dan daha küçük göğüslü bir manken var .. kate moss un tahtına aday olarak gösteriliyor kendileri ve onla göğüslerimiz aynı sadece bende uç yok onda var ..
buyrun resmi :) bu resmi gördükten sonra kendi kndime '' vayyy be dünyanın en ünlü mankenlerinden biri olan Agyness Deyn’in bile göğüsleri böyle ve silikon falan gereği duymamış benimkilerle aynı nerdeyse yahuu '' deyip azcık motive oldum kndi göğüslerim hakkında hihoyyyt
buyrun resim : (ya bide göğüsüne piercing taktırmış kaydirigubbakcemile3 )
http://www.haber3.com/images/gallery/3046/1.jpg
Küç kilo aldırır mı aldırmaz mı sorularına biraz olsun açıklık getirmek istiyorum.:çok üzgünüm:
Ben aktarın yalancısıyım.Ben küçümü Üsküdardan bilinen bir aktardan aldım.
Bana ne için kullanacagımı sordu bende kilo almak,kansızlık için dedim cünkü aktar adamdı.
Bana dedigi kilo almak için başka bir tozun oldugunu isterse ondan da verebilecegini söyledi.Adam nerden bilsin meme için aldıgımı :teytey:neyse ben yok amca şimdilik bunu deneyeyim kalsın dedim.
Aktar amcanın verdigi cevap ise zaten o kilo aldıran tozdan az miktarda küçün içinde de var dedi.kötükedihüso
Yani bu ne demek oluyor küçün az da olsa kilo aldırıcı etkisi olabilir.
Tabi kişiden kişiye degişir bu etkiler.Ben kilo aldım ama feci yemek yiyorum.
2 kilo aldım ve zaten kilo almak istiyordum bilgilerinize...
Şimdi aktara gidicem ama karar veremedim yağ konusunu...
avakoda ve kayısı yağında östrojen mi var anlamadım niye onlar ??