Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

yaa zaten lezzetlı hıc bısey faydalı degıl kı bızekaydirigubbakcemile3 rezene sallama mı ıcıyosun cnm sen faydası oldumu pekı yok cnm yaa 3 ay oldu nerdeyse masaj yapalı zararı olmadı daha yanı bısey olmaz yavas yavas yap

bence masaj konusunda böyle kararsız kalma. göğsüne dışardan içeriye ve aşağıdan yukarıya doğru dairesel hareketlerle masaj yapacaksın. bastırmadan doğru yerlere temas edersen faydasını görürsün muhakkak. yalnızca beslenmeyle kalıcı olmaz bence büyüme. spor ve masajla desteklemek gerekiyor

evet sallama içiyorum henüz bir faydasını görmedim ama tadı çok güzel cokacimcoook
masajı neyle yapmamı tavsiye edersin ?

evet sallama içiyorum henüz bir faydasını görmedim ama tadı çok güzel cokacimcoook
masajı neyle yapmamı tavsiye edersin ?

eger pahalı gelmezse benım kullandıgım yag buyutucu guzel ama normal yag dersende lavanta ve avokado yagı dusunuyorum cnm ben kendı kullandıgım bıtmek uzere cunku bıde cılekle masajıda denıcem ıns

bu yağlar direk mi uygulanıyor avakoda filan

ben daha onu denemedım cnm ama evet aktardan yagını alıyosun ama lavantayı bı arkadas kullanmıs burda yazmıs bebeklerde bıle gogus buyutmus mu ne ole bısıler dedı kendı kullanmıs lavanta ve mersın yagını faydasını da gormus sadece cay kuc olmaz masajla da tamamla bence cnm

yaa cnm rezeneyı bende duydum ama sut getırır falan dıe korktum sut yapıomus yaa bence dıger ıkısını dene lavanta ve avokado ben ıkısını dusunuyorum cnm mersın yagı ve kayısı cekırdegı yagıda olabılır karısım yaparsak ıkı tane sını bı ıkısını bı kullanmayı dusunuyomkaydirigubbakcemile3

bir kaç yağı karıştırsak mı ki :ecrin_bebek:

kokusu ıyı olanla kotu olanı dıyorum ben en azından dengeler yanı vıdeo pek ınandırıcı degıl sankı daha oncede gormusdum ben bunu cnm yaa resmen vuruyo ama goguse degıl demı yan tarafına:1shok:

bence videodaki görüntü abartı , resmen vuruyor kızın göğsüne. vurmaktan şişiyordur haliyle, bir de sütyeni iyice sıkıyor ve önden taşıyor. yağ konusunda karıştır yada karıştırma sonuçta masajı yapmak önemli. eğer kokusu ağır birşey alırsan kokusu güzel olan başka bir yağla beraber uygulayabilirsin. ben kayısı çekirdeği ve avokadoyu alacağım

hıh, benim böyle işte kızlar. hiç kadın gibi hissedemiyorum bu yüzden. kadın gibimi şimdi bu resimdeki söylermisiniz :çok üzgünüm:

Küç kilo aldırır mı aldırmaz mı sorularına biraz olsun açıklık getirmek istiyorum.:çok üzgünüm:
Ben aktarın yalancısıyım.Ben küçümü Üsküdardan bilinen bir aktardan aldım.
Bana ne için kullanacagımı sordu bende kilo almak,kansızlık için dedim cünkü aktar adamdı.
Bana dedigi kilo almak için başka bir tozun oldugunu isterse ondan da verebilecegini söyledi.Adam nerden bilsin meme için aldıgımı :teytey:neyse ben yok amca şimdilik bunu deneyeyim kalsın dedim.
Aktar amcanın verdigi cevap ise zaten o kilo aldıran tozdan az miktarda küçün içinde de var dedi.kötükedihüso
Yani bu ne demek oluyor küçün az da olsa kilo aldırıcı etkisi olabilir.
Tabi kişiden kişiye degişir bu etkiler.Ben kilo aldım ama feci yemek yiyorum.
2 kilo aldım ve zaten kilo almak istiyordum bilgilerinize...

ben küçü kullanırken kilo almadım adet düzensizliğim wardı we düzenli oldum bırakınca yine düzensizleşti kan yapıyo gerçekten bende memişleride dolgunlaştırdı mayısta yine başlıycam bakalım ne olacak sewgilera.s.

kılo aldırırmı bılmem ama acayıp ıstah actı bende zaten bıraktım kılo vermek ıcın ugrasıyorum o kadar bıde tadı guzel olsa barı oda yok aman hihoyyyt

Şimdi aktara gidicem ama karar veremedim yağ konusunu...
avakoda ve kayısı yağında östrojen mi var anlamadım niye onlar ??

Şimdi aktara gidicem ama karar veremedim yağ konusunu...
avakoda ve kayısı yağında östrojen mi var anlamadım niye onlar ??

cnm lavanta da var avokado nun yag yapıcı ozellgı var mıs kayısı kokusu ıcın sanırım sen lavanta ve avokado al mersın yagıda var ucunden sec ıste bı ıkısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…