Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

benimkiler 2 ay öncesine kadar bundan ufaktı, ama şu an nerdeyse bu resimle aynı durumdalar. ama sol göğsüm böyle, sağ yine biraz ufak

Benimkilerde bunun daha dolgunu az biraz daha büyügü.
Hepimizin gögüs ölcüleri de neredeyse aynı...
Yalnız meme ucu küçük olunca gögüs daha minik duruyor ssanki belkide bana öyle geliyor.
Benim meme ucum büyük.:jeyyar:
Diyorum bazen belkide gügüslerim büyüyeceklerdi ama hormonel durumdan dolayı küçük kaldılar meme ucu büyük kaldı diye.
Çok saçma dimi:roflol:

Sevgili jiklipaff ve sevde788 cevabınız için çok tşk. ederim.
Bu arada yalnızlığım sen ne yaptın 2 ay da büyüdü ?

Kızlaaarrr =)
nicole kidman dan daha küçük göğüslü bir manken var .. kate moss un tahtına aday olarak gösteriliyor kendileri ve onla göğüslerimiz aynı sadece bende uç yok onda var ..
buyrun resmi :) bu resmi gördükten sonra kendi kndime '' vayyy be dünyanın en ünlü mankenlerinden biri olan Agyness Deyn’in bile göğüsleri böyle ve silikon falan gereği duymamış benimkilerle aynı nerdeyse yahuu '' deyip azcık motive oldum kndi göğüslerim hakkında hihoyyyt
buyrun resim : (ya bide göğüsüne piercing taktırmış kaydirigubbakcemile3 )
http://www.haber3.com/images/gallery/3046/1.jpg

yok cnm yaa olmuyo cok bulandım bıldıgın gıbı degıl bakalım olmazsa kapsul var ondan alırım bugun marketten rezene aldım basladım bakalım ıns faydası olurdelikafadulden

valla benımkı bıle daha ırı ve seklı daha guzel bundan boyle mankende ılk kez gordum valla:jeyyar:

Zaten çok zayıf bir vücudu var.. benim göğüslerde aynen böyle ama uç diye bişey hiç mi hiç yok .. + bende kalçalar baya bi dolgun gamyoncuiremsu bikini giyince armut gibi bir görüntü oluyor kaydirigubbakcemile3

ama bunun kı baya bı kucuk cnm yaa benım gercı ıkı ay once bu kadar bıle yokdu da neysekaydirigubbakcemile3 aynen benımde ust tarafım zaıf alt tarafım dolgun

benım de bı uc var yagdan sonra anlamadım cnm yaa baya buyudu

ama bunun kı baya bı kucuk cnm yaa benım gercı ıkı ay once bu kadar bıle yokdu da neyse aynen benımde ust tarafım zaıf alt tarafım dolgun

Allah göğüs yerine kalça vermiş bol bol .. acep kalçadan aldırıp göğüslere mi versek accık ? :lepi:

Allah göğüs yerine kalça vermiş bol bol .. acep kalçadan aldırıp göğüslere mi versek accık ? :lepi:

aynen bende oyle dusunurum cnm yaa hele kılo alınca dırek oraya toplanır yaglar ne var azda goguslere gelse yaglar bak o kadar yag olussun dıe cırpınıyoruz demı amadelikafadulden

evet evet kesinliklee ..
kilo alırsam direk bacaklarım ve kalçalarım genişler.. kollarım sopa gibidir,göbekte sıfır hihoyyyt

evet evet kesinliklee ..
kilo alırsam direk bacaklarım ve kalçalarım genişler.. kollarım sopa gibidir,göbekte sıfır hihoyyyt

cok sınır bozucu ama yaa bu haksızlık herkes kılo alır goguslerı dolar bızım neden kalcalar ve bacaklar anlamıyorum bu arada sen kuc kullanıoymusn

evet bugün tam 11 gün oldu... şimdi keten tohumuda almaya başladım..her gün rezene içiyorum. haftada 1de civan perçemi içmeye çalışıyorum pipetle ( tadı berbat)

evet bugün tam 11 gün oldu... şimdi keten tohumuda almaya başladım..her gün rezene içiyorum. haftada 1de civan perçemi içmeye çalışıyorum pipetle ( tadı berbat)
yaa ben neden sevemedım bu kucusenağlama bende bugun rezene aldım marketten sallama nanelı rezene tadı guzel sevdım hihoyyyt cıvan percemı falan daha baslamadım da baslıcam masajı neyle yapıosun cnmhihoyyyt

masaj yapmıyorum açıkçası .. korkuyorum zarar veririm bişey olur diye... :1no2:
bide rezene bende bağımlılık yaptı resmen ya =) annem ben bebekken rahat uyiyim diye verirmiş gerçektende çok uyku yapıyo içince ... bu arada civan perçemi çok berbat haberin olsun .. ben küçü severek yiyorum hoşuma gidiyo =)

Sevgili jiklipaff ve sevde788 cevabınız için çok tşk. ederim.
Bu arada yalnızlığım sen ne yaptın 2 ay da büyüdü ?

canım ben 2 ayda 2 beden büyük göğüsler konusundaki tavsiyelere uydum, buz masajını her gün yapmıyorum ama haftada bir yapabiliyorum. spor, masaj ve beslenme üçlüsüyle büyüyor kesinlikle. tabii ki en başta büyüyeceğine inanmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…