Kızlar bakın bu Nicola Kidman. Göğüs ölçüleri en küçük olan aktör olarak bişinir ya kendisi. Benimkiler bundan bile ufak sizin? Böyle olsa benimkler öpüp başıma koyacağım. En küçük benimkiler heralde :çok üzgünüm:
yaa benım de buyudkce uclarıda buyudu sankı bebek emzırıyorumsırnaşık şeybenim meme ucum küçük yaaaa memişlerim gibi
nez canım niye böyle yaptınki alışrsın birazdaha gayret etseydin bende bayabi cebelleştim pudinkle yedim tatkıyı çok sewdiğim için sonra alıştım suyla içiyorum
narın tadı küçden daha beter onu bile zorla yedim suyla ama nar bana hiç bi etki etmedi ama küç baya bi etkili oldu bence biraz dinlen sonra yine başlarsın canım umudunu yitirme canım masajla destekle kendine iyi bak hoş kala.s.
valla benımkı bıle daha ırı ve seklı daha guzel bundan boyle mankende ılk kez gordum valla:jeyyar:Kızlaaarrr =)
nicole kidman dan daha küçük göğüslü bir manken var .. kate moss un tahtına aday olarak gösteriliyor kendileri ve onla göğüslerimiz aynı sadece bende uç yok onda var ..
buyrun resmi :) bu resmi gördükten sonra kendi kndime '' vayyy be dünyanın en ünlü mankenlerinden biri olan Agyness Deyn’in bile göğüsleri böyle ve silikon falan gereği duymamış benimkilerle aynı nerdeyse yahuu '' deyip azcık motive oldum kndi göğüslerim hakkında hihoyyyt
buyrun resim : (ya bide göğüsüne piercing taktırmış kaydirigubbakcemile3 )
http://www.haber3.com/images/gallery/3046/1.jpg
Zaten çok zayıf bir vücudu var.. benim göğüslerde aynen böyle ama uç diye bişey hiç mi hiç yok .. + bende kalçalar baya bi dolgun gamyoncuiremsu bikini giyince armut gibi bir görüntü oluyor kaydirigubbakcemile3
ama bunun kı baya bı kucuk cnm yaa benım gercı ıkı ay once bu kadar bıle yokdu da neyse aynen benımde ust tarafım zaıf alt tarafım dolgun
Allah göğüs yerine kalça vermiş bol bol .. acep kalçadan aldırıp göğüslere mi versek accık ? :lepi:
evet evet kesinliklee ..
kilo alırsam direk bacaklarım ve kalçalarım genişler.. kollarım sopa gibidir,göbekte sıfır hihoyyyt
yaa ben neden sevemedım bu kucusenağlama bende bugun rezene aldım marketten sallama nanelı rezene tadı guzel sevdım hihoyyyt cıvan percemı falan daha baslamadım da baslıcam masajı neyle yapıosun cnmhihoyyytevet bugün tam 11 gün oldu... şimdi keten tohumuda almaya başladım..her gün rezene içiyorum. haftada 1de civan perçemi içmeye çalışıyorum pipetle ( tadı berbat)
Sevgili jiklipaff ve sevde788 cevabınız için çok tşk. ederim.
Bu arada yalnızlığım sen ne yaptın 2 ay da büyüdü ?