Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

şekercim yağ dediğin nedir??

bonvıva dıye bı yag ıkı ay bıttı baya farkettı bakalım 15gune bıtecek off ıkı haftadırda kuc kullanıyorum ıgrenc ama katlanıyorum ıkısı bırarada oldugu ıcın fayda edıomu bılmıom kucu ama ek olsun dıe kullanıom bıde rezene cayı mı kullansam dıom yaa:1closedeyes:

bu arada küç kullananlar günde 1 tatlı kaşığı mı alıyor? yoksa sabah akşam 1er tatlı kaşığı mı?

bu arada küç kullananlar günde 1 tatlı kaşığı mı alıyor? yoksa sabah akşam 1er tatlı kaşığı mı?

sabah ac karnına bır tatlı kasıgı aksam ac karnına bır tatlı kasıgı canım ben oyle yapıyoruma.s

ya niye kimse cevap yazmıyor, anlamıyorum.

çünkü gördüğünüz kadarıyla 200 küsür sayfa yazı var, 2-3 sayfa geriye gitseniz sorularınızın yanıtlarını alırsınız. ama parmak yormaktansa bizim size tekrar tekrar yazmamız daha mantıklı gelirsa bilemem.

arkadaşlar ya konunun başından bikaç sayfa okudum ama tamamını okuyamadım ama bilen varsa yanıtlarsa sevinirim ben 18 yaşındayım ve gerçekten çok küçük göğüslerimmalum yazda yaklaşıyo bikininin altından çocuk gibi duruyolar o kadar küçükler.. Zayıfım ama kiloma görede normal değiller bu kara üzüm çekirdeği gerçekten işe yarıyo mu ? daha sonra inmesi gibi bi olanağı mı var? tadı falan hiç önemli değil büyüsünler diye asit içmeye razıyım ben :)

bunyeye gore degısıyo valla kımıne faydalı oluyo kımı dıokı en ufak bı etkı yok tabı en az 1, 2 ay kullanmak gerekıyomus bende yenı basladım ama ben göğüs buyutucu yagla bırlıkte kullandıgım ıcın etkısı ne kadar oldu bılmıoyorumbenneyaptımki

200 küsur sayfada yazılan şeylerin hepsi önceki sayfalar okunarak mı yazılmış peki? Hiç tekrar sorulan şeyler yok mu?

Üstelik ben sayfaları okudum (herhalde forumda kimse benim kadar iyi takip etmiyodur forumun bu kısmını) ve özellikle merak ettiğim şey maskaraa arkadaşın hangi ölçülerde yediği idi. Onu sormuştum.Onun da cevabını aldım az önce kendisinden..

arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. ben tam 1 seneyi aşkın süredir kuru üzüm çekirdeği tozu kullanıyorum ilk kansızlık nedeniyle kullanmaya başlamıştım ama göğüslerimde belirgin bi değişiklk olduğunu görnce sürekli kullanmaya devam ettim. geçen sene 75 beden kullanırken şuan 80 takıyorum. yalnız bıraktınız anda eski haline dönüyo sürekli kullanmak şart! ama size kesinlikle garanti veriyorum büyüyooo=)

Ya bunu duyduğuma o kadar sevindim ki anlatamam Melmel.Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum küçü ama pek kayda değer bir sonuç alamamıştım. Olumlu mesajlar devam etmem konusunda daha çok perçinliyor beni. Umarım ben de faydasını görürüm. Benimkiler 70 destekliyi bile doldurmuyor düşün artık.

ya benimde 75ti ve şuan 80 inanılır gibi diil. hiç yılmadan devam et cnm bak bide ben haftada 2 ve ya 3 kez normal çilekle göğüslerime masaj yapıyorum bu yöntemi bana isviçredeyken bi tane kadın söylemişti onuda dene canım.

bende bir ka aydır küçü kullanıyorum belrgin bir değişiklik yok ama ben farkediyorum biraz yalnız bırakınca eskiye dönüyorsa umudum kırıldı biraz ama yaaaaa

ya canım brakınca eskiye dönüyo ben bunu yaşadım ama şuan düzenli kullanıyorum ve hala büyümeye devam edio=) bide normal çilekle msaj yapmayı dene cnm

Melmelcim tavsiyen için teşekkür ederim. Çilek masajını da bi deneyeyim bakalım ne olacak:)

melmel canım göğüs ölcün kaç 80 beden takıosun südyen de başlamadan kaçtı şimdi kaç göğüs ölçün sewgilera.s.

normal çilekle masajı nasıl yapıyorsun peki, ezip sürüyor sonra da bekletiyor musun? yoksa yıkıyor musun hemen? biraz anlatırsan sevinirim.

eskiden 75ti şimdi80 kızlarrr=) bakınbu çilek masajını normal çileği yarısından kesip açık kalan tarafından sürüyorum göğüslerime 5 dakka fln bekletp yıkıyorum ama isterseniz çileği iyice ezip sütle karıştrp dondrn ve buz halinde sürün ikisininde faydasını görceksiniz kızlarrrr=)))

ARKADAŞLAR MERHABA BEN YENı ÜYEYıM.KARA ÜZÜM ÇEKıRDEĞı TOZUNU DENEMEK COK ıSTıYORUM HEMEN YARIN GıDıP ALICAM.SABAH AKŞAM SUYLA 1 TATLI KAŞIGI ıÇıCEM DıMı.GERCEKTEN FAYDASI VARMI ACABA.YORUMLARINIZI TAKıP EDıCEM...beklıyorum...

ben kara üzüm çekirdeği kullanmadım ama kullananlar arasında faydasını gören çok kişi var. sana tavsiyem sadece bunu kullanmakla yetinme. daha kalıcı sonuç için 2 ayda 2 beden büyük göğüsler konusundaki tavsiyeleri de okuyup, onları da uygulamaya çalışman. ben kendi adıma oradaki tavsiyelerle yaklaşık 2 aydır 6 cm büyüttüm. bu tavsiyeler arasında özellikle masaj ve sporun bana çok yararı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…