Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

Bu çekirdeğin en önemli faydası kan damarı onarıcısı olması. Kan damarları insan için hayati önem taşıyor.Başınızdan ayak uçlarınıza kadar her doku kanla beslenir.
ıncecik kılcal damarlardan, geniş atardamarlara kadar, karmaşık kan damarları ağı sizin yaşam hattımızdır. Eğer kan damarları yaşlanır, hastalanır, zayıflar, incelir ve kan sızdırırsa, sağlığınız tehlikede demektir. Eğer oksijeni taşıyan kan düzgün bir biçimde akmıyorsa kalp kasınız hasar görebilir.
ışte üzüm çekirdeği, zayıflamışkan damarlarını güçlendirip normal sağlıklarına döndürebilen, dolaşım bozukluklarının düzeltebilen ve önleyebilen bir yapıya sahip. Özelliği ise tamamen doğal olması... Çekirdek, damar hastalıklarını tedavi ediyor. Zayıflamış kan damarlarının yapısını güçlendiriyor.
Bu yazıyı netten buldum.Ayrıca bende dolaşım bozuklugu var genetik olarak.
Ayak bilegimde varisler cıktı daha 18 yaşlarımda.Ayaklarım ve bacaklarım vucudumun diger yerlerine göre hep soguktur.Biraz üşüsem tırnaklarım mosmor kesilir o derece.
Küçü kullanırken bir taşla iki kuş vurdum.Hem gögüslerim büyüdü hemde o varislerin rengi soldu.
Hatta ayagımda bu sebeple şişlik bile vardı o bile indi.Artık eskisi kadar üşümüyorum bu en güzeli...
Hem üşüdügümden katkat giyinirdim yazın bile corapsız dolaşmazdım.Arkadaşlar dolaşım üzerine cok faydası var kullanmaya devam edin derim.
Hemşire arkadasım sana gelince...
Küçü kulllananların cogu gögüslerinde agrı sızı oldugunu söylüyorlar.Zaten gögüs büyürken de sızlama olurmuş.Bu küçün etki ettiginin göstergesi.Bu agrı bir bende olmadı şaşıyorum ama gögüslerim tam 2 ayda tam 6 cm büyüdüler.Hoşacakalın...

arkadaşlar ben kara üzümü çekirdeğiyle beraber tüketiyorum.3 gün oldu.adet dönemim yaklaştı göğüslerim büyüdü fakat fark önceki adet dönemlerimde göğüslerim hiç sızlamazdı bu sefer sızladı.sizce acaba kara üzümün etkisi olmuşmu?adetim biter bitmez görecez bakalımCADIARZU

Canım daha yeni başlamışsın dewam et bırakma sızlama olur demekki işe yarıyor inş sendede büyüme olur canım durmak yo dewammmyerimseniben sewgilerrra.s.

ya kızlar biz bu küçü nasıl kullancazzzz bide bu kilo yaparmı acabaa deneyenler kilo aldılarmı yazabilirlerse sevinirimmm

ben az önce yulaf keten tohumu ve ezilmiş üzüm çekirdeği sipariş ettim sabahları yoğurda karıştırıp yenince çok işe yarıyormuş bir deneyeyim sonuçları size anlatırım.yaz geliyor geçen yılki bikiniye sığmak gerek dimi :)

misdance yulaf derken unumu tohumumu nasıl kullanılacak bu yulaf bende alıyım diğerlerini kullanıyorum zaten

küçün etki ettiginin göstergesi.Bu agrı bir bende olmadı şaşıyorum ama gögüslerim tam 2 ayda tam 6 cm büyüdüler.Hoşacakalın...[/QUOTE]

canım sadece küç mü kullandın ben iki aydır kullanıyorum hiç bi değişiklik yok daha da söndüler bıraktım hiç hevesim kalmadı
sinir oluyorumm yaa

Bu çekirdeğin en önemli faydası kan damarı onarıcısı olması. Kan damarları insan için hayati önem taşıyor.Başınızdan ayak uçlarınıza kadar her doku kanla beslenir.
İncecik kılcal damarlardan, geniş atardamarlara kadar, karmaşık kan damarları ağı sizin yaşam hattımızdır. Eğer kan damarları yaşlanır, hastalanır, zayıflar, incelir ve kan sızdırırsa, sağlığınız tehlikede demektir. Eğer oksijeni taşıyan kan düzgün bir biçimde akmıyorsa kalp kasınız hasar görebilir.
İşte üzüm çekirdeği, zayıflamışkan damarlarını güçlendirip normal sağlıklarına döndürebilen, dolaşım bozukluklarının düzeltebilen ve önleyebilen bir yapıya sahip. Özelliği ise tamamen doğal olması... Çekirdek, damar hastalıklarını tedavi ediyor. Zayıflamış kan damarlarının yapısını güçlendiriyor.
Bu yazıyı netten buldum.Ayrıca bende dolaşım bozuklugu var genetik olarak.
Ayak bilegimde varisler cıktı daha 18 yaşlarımda.Ayaklarım ve bacaklarım vucudumun diger yerlerine göre hep soguktur.Biraz üşüsem tırnaklarım mosmor kesilir o derece.
Küçü kullanırken bir taşla iki kuş vurdum.Hem gögüslerim büyüdü hemde o varislerin rengi soldu.
Hatta ayagımda bu sebeple şişlik bile vardı o bile indi.Artık eskisi kadar üşümüyorum bu en güzeli...
Hem üşüdügümden katkat giyinirdim yazın bile corapsız dolaşmazdım.Arkadaşlar dolaşım üzerine cok faydası var kullanmaya devam edin derim.
Hemşire arkadasım sana gelince...
Küçü kulllananların cogu gögüslerinde agrı sızı oldugunu söylüyorlar.Zaten gögüs büyürken de sızlama olurmuş.Bu küçün etki ettiginin göstergesi.Bu agrı bir bende olmadı şaşıyorum ama gögüslerim tam 2 ayda tam 6 cm büyüdüler.Hoşacakalın...

6 cm mi :1shok: çok iyi bi gelişmeymiş sadece küçle mi bu kadar oldu bide yaşını sorucaktım :)

ya kızlar biz bu küçü nasıl kullancazzzz bide bu kilo yaparmı acabaa deneyenler kilo aldılarmı yazabilirlerse sevinirimmm

Ben geçen yıl 1 ay kullandım kilo aldırıcı bir etkisi olmadı, sonra 1 ay da keten tohumu ve adaçayı ile kullandım bacaklarımda selülit oluştu ki şimdiye kadar hiç yoktu. Araştırdım fitoöstrojen olan bitkiler kadınsı kilo alma ve selülite neden olurmuş :KK43:
Bilginize..

maskaracım dediğin dolaşım bozukluğu bende de var hatta arada gece ayağımın,kolumun uyuşukluğundan uyandığım oluyor.sende de uyuşma oluyormu?dediğim gibi göğüslerim hiç bu derece sızlamazdı dokular kanla besleniyor sonuçta kan da da hormon var bi de ben de daha 20 yaşındayım bende de varis var.inşallah ben de 1 taş ta iki kuş vururum

nur umm inşallah hepimizin göğüsleri büyürde kurtuluruz inşallah dileğimmmm hepimizin inşallahh.

Aynen cnm bacak bacak üstüne atsam bacagımı biraz yüksek yere dayasam hemen uyuşuyor.Eskiden geceleri ayagıma kramp girer uykumdan uyanırdım agrısıyla düşün o derece.
ıyi gelişmeler gösterecek sana da küç eminim bir taşla iki kuş vurucaz hepimiz.
Bu arada ben aynı zamanda sitenin gögüs estetigi kısmına da bakıyorum her yazılanı okuyorum ilerde yaptırabilecek duruma gelirsem diye.
Orda 3. sayfaya girdim ve estetikten önce ve sonra gögüs fotoları var.ıyice imrendim dogrusu...

üzüm cekırdegı kullanalı tam 15 gun oldu pek bı fark yok ama yag kullanıyorum baya bı fark ettı:)

offffff neden göğüslerımız buyumuyo yaa cok umutsuzum gunlerdır arastırıyorum ama kesın bı sey yok sankı:KK43:

yaa arkadaslar kımse yokmu yaaa bonvıva göğüs buyutucu yag kullanan varmı acaba daha once arastırırken gordum bazı kullanan arkadaslar vardı burda okudum acaba suan ne durumda merak edıyorum ıkı ay bıtıı kullanalı daha devam edıyorum ama off ıstedıgım gıbı olmadı ama neyse bu arada ben yenı uye oldum:)

Nezcim umutsuzluğa kapılma canım yaa sadece yağmı kullanıyosun başka ne yapıyosun güzel düşün güzel olsun masaj yaparken bile büyüyolar büyüyecekler diyeceksin canım hep güzel şeyler düşün inan büyüolar umudunu yitirme sewgiler canımma.s.

jansmin'scim benyaklaşık 1,5 aydır çok düzenli bi şekilde kullanıorum.sabah akşam mutlaka aloyorum.1 tatlı kaşığı dolusu küç.tozunu önce ağzıma alıyorum arkasındam yarım bardak suyla hap yutar gibi içiyorum.böylesi daha pratik oluyo.yoğurtla yiyemedim ben..bi de ben AKSU VİTALin kini kullanıyorum.o çok iyi öğütülmüş.un gibi oluyor.aktarlardaki açık satılanlar iyi çekilmemiş kıtır kıtır oluyo.onu sevmedim.bu kutunun içinde satılıyor.ha bi de kutunun ağzını açık bırakmamalısın.toz havayla temas etmemeliymiş.inan bana şu an göğüslerin süper güzel oldu.dirileşti,büyüdü ve dolgunlaştı.slikon taktırmış gibiyim..gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.sen de sonucu yazki bakıyım sende benim gibi olumlu sonuç alacak mısın...olar mı canım..:1yes2:

selam canım ben şöyle bi göz atıtım dedim dedim ama bende şo kara üzüm çekirdeği tozunu kullanmaya karar verdim ama aktardakiler ii olmuyo dedin peki ben nerden temin edebilirim bu senin dediğin markayı....

Cnm ben 25 yaşındayım cok güldürdün beni...
17 yasında olan arkadasıma şunu söylemek isterim.
Benimde o yaşlarda hiç gögsüm yoktu.Yaşıtlarım sütyen kullanırdı hevesli hevesli gösterirlerdi birbirlerine ben sütyen bile takmazdım.Gerek bile yoktu takmaya o derece.
Kuzenim bana 20 yaşından sonra gögüslerinin daha da büyüdügünü söylemişti inanmamıştım.Uzmanlarda gögüs 20 yaşına kadar büyür diyorlar demek bundanmış.
Hiç olmayan gögüslerim şimdi 75 B desteksiz giyecek kadarlar...
Ama amacım dantel sütyenler giyebilecek dolgunluga ulaşması o sebeple ugraş veriyorum.
Küç ve rezene cok etkili bu ikiliyi yapın mutlaka...

selam canım yaa bu ikiliyi nası kullanıcaz bana da bi anlatsanıza siz nası kullanıyosunuz aktardan mı yoksa daha sağlıklı dediğiniz başka bi yerdenmi temin ediyosunuz bi öğrensem bende yapıcam nası kullanıyosunuz bana detaylın bi şekilde anlatırsanız çok sevinirim...Şeniz

20 gündür kullanıyorum k.ç.ü hala hiç br faydasını göremedim tek umudumdu ama kullnmaya devam edeceğim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kullandık diyelim etkisini gösterdi hemen bırakıyor musunuz kullanamayı etkisi kullanmayınca devam ediyormu ki ?

X