sizleri okudukca daha bi hrslandım..hemen alıp denicem...inş olurhihoyyyt
Canım al we dene gerçekten yararlı bişey memişleri büyütmese bile ki büyütüyo ins seninkileride büyütr yararlı bişey hergün memeişlerim büyüycek diye alırsan küç ü büyüyolar pozitif düşün canım biz yanındayız sewgilera.s.
Cnm aktardan toz halinde olanı al.
Ve daha cok fayda etmesi için taze olanını seç.
Bunu nasıl anlarım diyebilirsin.
Genelde taze ürünler dönüşümü fazla olan, tanınmış ve cok satış yapılan aktarlarda bulunur.
İlk önce gögüslerinin büyüyecegine inan ama bu cok önemli.
Sabah akşam 1 tatlı kaşıgı ye.
Rezene cayı da cok faydalı günde 1-2 kez iç cok faydasını göreceksin.
Bu arada ben kendimdeki gelişmleri yazmak isterim.
Genelde hep 2 şer cm lik büyüme olmuştu.
Bu ay düzenli küç ve rezene tüketememe ragmen 3 cmlik büyüme var şaşkınım.
Sanırım zaman geçince daha cok etki ediyor.
88 cmden 91 cm cıktılar.
Bu arada gögüs ucumdan altını ölçtüm.Biri 9 cm digeri 8 cm cünkü bende asimetri de var.
Şimdi bu şekilde de ölçücem ki sadece yanlardan mı büyüyor yoksa gögüs kavisinin oldugu yerden de büyüme oluyor mu diye?
bence bu büyümenin ergenlikte alakası yok.. misal ben :1no2:
5.snftan beri göğüslerim aynı kafayı yicem :çok üzgünüm:
17ime gircem artık bu saatten sonra kndiliğinden büyümezler heralde dimi.. /:
yok yok benim umudum 0 :)
diyorum ya 5.sınıftan beri aynı... dümdüz ya küçük olsa yine razıyım... bide bnim halamlar ve anneminde böyleymiş sanırım genetik bi durum ... ama kardeşiminkiler benden büyük şaka gibi -tatlicadiarzu- birazdan gidicem aktara küç alıcam umarım işe yarar ...
maskaracım senin yaşın kaç? şundan dolayı merak ettim; bukadar büyüme normal değil sanki. acaba yaşın gereğimi büyüyorlar, ergenlikten dolayı vs.
Hmm bak umutlandım şimdi :)
Ben küç ve rezene aldım demin... balla karıştırarak yedim çayıda yatmadan içerim hem daha rahat uyumamı sağlar diye düşündüm.. bu arada seninde mi bu göğüs meselesi ırsi?
Acaba kullanımında mı bir yanlışlık var..
benim aldığım küç ün üstünde yoğurtla ve balla alınması tavsiye edilir yazıyor ... Napsam ki?
Merhaba.Geçen yıl 2 ay küç kullandım sabah ve akşam birer kaşığı bir bardak su ile içtim ama damarlarımı çok fazla belirginleştirmekten başka etkisi olmadı, bıraktım.
Merhaba.Geçen yıl 2 ay küç kullandım sabah ve akşam birer kaşığı bir bardak su ile içtim ama damarlarımı çok fazla belirginleştirmekten başka etkisi olmadı, bıraktım.