Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

sizleri okudukca daha bi hrslandım..hemen alıp denicem...inş olurhihoyyyt

Canım al we dene gerçekten yararlı bişey memişleri büyütmese bile ki büyütüyo ins seninkileride büyütr yararlı bişey hergün memeişlerim büyüycek diye alırsan küç ü büyüyolar pozitif düşün canım biz yanındayız sewgilera.s.

Canım al we dene gerçekten yararlı bişey memişleri büyütmese bile ki büyütüyo ins seninkileride büyütr yararlı bişey hergün memeişlerim büyüycek diye alırsan küç ü büyüyolar pozitif düşün canım biz yanındayız sewgilera.s.

tşk ederim canım.kullanmaya başlayınca sonuçlardan haberdar olucaksınız...benimkileri büyütürse herkezinkini büyütür bence okunuda şüpeniz olmasın:roflol:

Değişik değişik yorumlar okudum her yerde bu küç hakkında...
Yarı yarıya yarıyor diyorlar... belkide bünyeden bünyeye değişim gösteriyordur.bende alıcam bugün yarın.. hemen denicem ve sonuçları buraya yazıcam.. umarım hepimizde işe yarar ...hihoyyyt

KIZLAR ı.A.SARAÇOĞLUNUN KıTABINDA BU GıBı BıTKıSEL KÜRLERıN SÜREKLı YAPILMASININ SAKINCALI OLDUĞU YAZIYOR .ÇÜNKÜ BÜNYE BU BıTKıSEL ŞEYıN ETKıSıNE ALIŞINCA NORMAL OLARAK FONKSıYON YAPMIYOMUS ARTIK BENDE YAPMAYI DÜŞÜÜYODUM AMA SONRADAN BUNU DUYUNCA VAZGEÇTıM:sm_confused:

Cnm aktardan toz halinde olanı al.
Ve daha cok fayda etmesi için taze olanını seç.
Bunu nasıl anlarım diyebilirsin.
Genelde taze ürünler dönüşümü fazla olan, tanınmış ve cok satış yapılan aktarlarda bulunur.
İlk önce gögüslerinin büyüyecegine inan ama bu cok önemli.
Sabah akşam 1 tatlı kaşıgı ye.
Rezene cayı da cok faydalı günde 1-2 kez iç cok faydasını göreceksin.
Bu arada ben kendimdeki gelişmleri yazmak isterim.
Genelde hep 2 şer cm lik büyüme olmuştu.
Bu ay düzenli küç ve rezene tüketememe ragmen 3 cmlik büyüme var şaşkınım.
Sanırım zaman geçince daha cok etki ediyor.
88 cmden 91 cm cıktılar.
Bu arada gögüs ucumdan altını ölçtüm.Biri 9 cm digeri 8 cm cünkü bende asimetri de var.
Şimdi bu şekilde de ölçücem ki sadece yanlardan mı büyüyor yoksa gögüs kavisinin oldugu yerden de büyüme oluyor mu diye?

maskaracım senin yaşın kaç? şundan dolayı merak ettim; bukadar büyüme normal değil sanki. acaba yaşın gereğimi büyüyorlar, ergenlikten dolayı vs.

bence bu büyümenin ergenlikte alakası yok.. misal ben :1no2:
5.snftan beri göğüslerim aynı kafayı yicem :çok üzgünüm:
17ime gircem artık bu saatten sonra kndiliğinden büyümezler heralde dimi.. /:

bence bu büyümenin ergenlikte alakası yok.. misal ben :1no2:
5.snftan beri göğüslerim aynı kafayı yicem :çok üzgünüm:
17ime gircem artık bu saatten sonra kndiliğinden büyümezler heralde dimi.. /:

oyyyy daha miniciksin yahu, ben 31 yaşındayım ben bile umutluyum. dur daha, bişey yapmasanda büyür seninkiler, küçük kızkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

yok yok benim umudum 0 :)
diyorum ya 5.sınıftan beri aynı... dümdüz ya küçük olsa yine razıyım... bide bnim halamlar ve anneminde böyleymiş sanırım genetik bi durum ... ama kardeşiminkiler benden büyük şaka gibi -tatlicadiarzu- birazdan gidicem aktara küç alıcam umarım işe yarar ...

yok yok benim umudum 0 :)
diyorum ya 5.sınıftan beri aynı... dümdüz ya küçük olsa yine razıyım... bide bnim halamlar ve anneminde böyleymiş sanırım genetik bi durum ... ama kardeşiminkiler benden büyük şaka gibi -tatlicadiarzu- birazdan gidicem aktara küç alıcam umarım işe yarar ...

evet genetiklik konusunda haklısın, anneye direk benziyor bunlar. benimde öyle.

hormonlarımın düzenli çalıştığından eminim adetlerim düzenli çok şükür 3 senedir... kalıtımsal işte naparsın :eek:klava: şimdi yolladım kardeşimi küç le rezene çayı almaya hadi hayırlısı ..

maskaracım senin yaşın kaç? şundan dolayı merak ettim; bukadar büyüme normal değil sanki. acaba yaşın gereğimi büyüyorlar, ergenlikten dolayı vs.

Cnm ben 25 yaşındayım cok güldürdün beni...
17 yasında olan arkadasıma şunu söylemek isterim.
Benimde o yaşlarda hiç gögsüm yoktu.Yaşıtlarım sütyen kullanırdı hevesli hevesli gösterirlerdi birbirlerine ben sütyen bile takmazdım.Gerek bile yoktu takmaya o derece.
Kuzenim bana 20 yaşından sonra gögüslerinin daha da büyüdügünü söylemişti inanmamıştım.Uzmanlarda gögüs 20 yaşına kadar büyür diyorlar demek bundanmış.
Hiç olmayan gögüslerim şimdi 75 B desteksiz giyecek kadarlar...
Ama amacım dantel sütyenler giyebilecek dolgunluga ulaşması o sebeple ugraş veriyorum.
Küç ve rezene cok etkili bu ikiliyi yapın mutlaka...

Hmm bak umutlandım şimdi :)
Ben küç ve rezene aldım demin... balla karıştırarak yedim çayıda yatmadan içerim hem daha rahat uyumamı sağlar diye düşündüm.. bu arada seninde mi bu göğüs meselesi ırsi?

Hmm bak umutlandım şimdi :)
Ben küç ve rezene aldım demin... balla karıştırarak yedim çayıda yatmadan içerim hem daha rahat uyumamı sağlar diye düşündüm.. bu arada seninde mi bu göğüs meselesi ırsi?

Hayır cnm.Ben de ırsi olsa tamam dicem belki ama ailede herkesin büyükken bir ben miyim böyle olan dedittiriyor insana daha cok hırslanıyorum.
Ama etkilerini 15 güne kadar alırsın insanı cok mutlu ediyor.Birde buz masajı falan yapsam daha etkili olacak ama yapamıyorum işte.
Gelişmeleri bize yaz cnm...

Rezenenin içine limon sık biraz daha güzel içiliyor aklında bulunsun cnm.hihoyyyt

Merhaba.Geçen yıl 2 ay küç kullandım sabah ve akşam birer kaşığı bir bardak su ile içtim ama damarlarımı çok fazla belirginleştirmekten başka etkisi olmadı, bıraktım.

Acaba kullanımında mı bir yanlışlık var..
benim aldığım küç ün üstünde yoğurtla ve balla alınması tavsiye edilir yazıyor ... Napsam ki?

Acaba kullanımında mı bir yanlışlık var..
benim aldığım küç ün üstünde yoğurtla ve balla alınması tavsiye edilir yazıyor ... Napsam ki?

Canım en güzeli we kolayı suyla yutmak hemencecik içiyosun tadını beyenmesen bile suyla yutunca kolay oluyo yinede sen bilirsin sewgilerrra.s.

Merhaba.Geçen yıl 2 ay küç kullandım sabah ve akşam birer kaşığı bir bardak su ile içtim ama damarlarımı çok fazla belirginleştirmekten başka etkisi olmadı, bıraktım.

benimki de ayynen öyle oldu, geçiyor mu bari bırakınca?senağlama

ya benimde bacaklarımdaki damarlar çok belirginleşti, varis gibi dikkatimi çekmişti. demek bundanmış...fisfisfis

arkadaşlar ben kara üzümü çekirdeğiyle beraber tüketiyorum.3 gün oldu.adet dönemim yaklaştı göğüslerim büyüdü fakat fark önceki adet dönemlerimde göğüslerim hiç sızlamazdı bu sefer sızladı.sizce acaba kara üzümün etkisi olmuşmu?adetim biter bitmez görecez bakalımCADIARZU

X