kızlar k.ü.ç nedir
anlayamadım
konu başlığından anlayacağın gibi, kara üzüm çekirdeği.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar k.ü.ç nedir
anlayamadım
kılo aldırıyo mu pekıı lutfen cvp yazınnnnnnnnn
bende yaklaşk 2 3 gündür masaj yapıyorum baya hassaslaştı hatta dokunduğumda acıyo ama küçü de denemeden bilemeyiz.bu kadar insan buraya binlerce mesaj atmış kimi faydasını görmüş kimi görmemiş ama herkes bi şekilde biyerlerden duyup denemiş anlatabildim herhaldeya bende kullanmaya başladım ama banada fayda etmicek gibi geliyo sanki yaptığımız masajların etkisi hepsi küçün etkisi gerçekmi acaba????
ya kızlar benim gögüsler okadar küçükki 75 bile bazen büyük geliyosenağlama okadar imreniyorumki dolgun gögüslere.bu dediginiz küç denicem kila aldırsada sorun yok zaten zayıfım 47 kiloyum aslında kilo almakta istiyorum...peki bişey sorucam bu küç tozummu yoksa tanesimi daha faydalı şimdiden tşkinş bi faydasını görürüm
biryerde KÜÇ ün öğütülmeden tüketilmesinin bağırsakları çizebileceğini okumuştum bilginize kızlaribrahim saraçoğlu seda sayanın programına çıktığında bir antioksidan olarak bu küçten demişti fakat bildiğiniz kara üzümü çekirdeğini ağzında ezerek tüketilmesi daha faydalı demişti.tabi küçün tozu da sonuçta çekirdeğin öğütülmüş hali oluyo. ama yaş üzümün doğallığından emin olabiliriz içinde elbette üzüm çekirdeğioluyo fakat tozundan nasıl emin olacaz.bilen arkadaşlar cvp yazsın bugün bende küç alcam
toz için bildiğin bi marka var mı
Cnm ben rezeneyi sallama olarak içiyorum.İyice demlensin diye bekliyorum 2-3 dk günde 1 kez yetiyor.
Ben hiç masaja başlamadım cünkü devamını getiremeyecegimi biliyordum.
Sadece küç+keten tohumu+rezene var benim listemde o kadar.
Cnm bence sende artık ölçerken dedigim gibi mezroyu meme ucuna getir gögüs kavisinin oldugu yere kadar ölç.sonra 15 gün sonra tekrar ölç bakalım bu şekilde de büyüyorlar mı?
Yoksa sadece gögüsler mi şişiyor onu anlayalım.Öptüm cnm sevgiler saygılar benden.......
Canım en kısa zamanda alıcam rezene cayı ama şuan küçü bıraktım masaj yapıyorum nar çayı içiyorum rezenede alırcam bakalım nolucak
bende ilk başladığımda küç e aynen dediğin gibi ölçtüm memelerim büyüdü ben çok zayıfım üst beden olarak kemiklerim sayılıyo yani okadar düşünün memişlerim nasıl olur ama büyüdüler dolgunlaştılar inş büyümeye dewam ederler sewgiler canımmmmŞeniza.s.