Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

yarın bende küç alcam aktardan bulabilirsem:sm_confused: işey yarar yaramaz denemeden anlayamam.ama işey yarayacak işallahh:nazar::nazar::nazar:

ya bende kullanmaya başladım ama banada fayda etmicek gibi geliyo sanki yaptığımız masajların etkisi hepsi küçün etkisi gerçekmi acaba????

ya bende kullanmaya başladım ama banada fayda etmicek gibi geliyo sanki yaptığımız masajların etkisi hepsi küçün etkisi gerçekmi acaba????
bende yaklaşk 2 3 gündür masaj yapıyorum baya hassaslaştı hatta dokunduğumda acıyo ama küçü de denemeden bilemeyiz.bu kadar insan buraya binlerce mesaj atmış kimi faydasını görmüş kimi görmemiş ama herkes bi şekilde biyerlerden duyup denemiş anlatabildim herhalde:kahve:

ya kızlar benim gögüsler okadar küçükki 75 bile bazen büyük geliyosenağlama okadar imreniyorumki dolgun gögüslere.bu dediginiz küç denicem kila aldırsada sorun yok zaten zayıfım 47 kiloyum aslında kilo almakta istiyorum...peki bişey sorucam bu küç tozummu yoksa tanesimi daha faydalı şimdiden tşk:nazar:inş bi faydasını görürüm

Cnm aktardan toz halinde olanı al.
Ve daha cok fayda etmesi için taze olanını seç.
Bunu nasıl anlarım diyebilirsin.
Genelde taze ürünler dönüşümü fazla olan, tanınmış ve cok satış yapılan aktarlarda bulunur.
ılk önce gögüslerinin büyüyecegine inan ama bu cok önemli.
Sabah akşam 1 tatlı kaşıgı ye.
Rezene cayı da cok faydalı günde 1-2 kez iç cok faydasını göreceksin.
Bu arada ben kendimdeki gelişmleri yazmak isterim.
Genelde hep 2 şer cm lik büyüme olmuştu.
Bu ay düzenli küç ve rezene tüketememe ragmen 3 cmlik büyüme var şaşkınım.
Sanırım zaman geçince daha cok etki ediyor.
88 cmden 91 cm cıktılar.
Bu arada gögüs ucumdan altını ölçtüm.Biri 9 cm digeri 8 cm cünkü bende asimetri de var.
Şimdi bu şekilde de ölçücem ki sadece yanlardan mı büyüyor yoksa gögüs kavisinin oldugu yerden de büyüme oluyor mu diye?

.
Rezene cayı da cok faydalı günde 1-2 kez iç cok faydasını göreceksin.
Bu arada ben kendimdeki gelişmleri yazmak isterim.
Genelde hep 2 şer cm lik büyüme olmuştu.
Bu ay düzenli küç ve rezene tüketememe ragmen 3 cmlik büyüme var şaşkınım.
Sanırım zaman geçince daha cok etki ediyor.
88 cmden 91 cm cıktılar.
Bu arada gögüs ucumdan altını ölçtüm.Biri 9 cm digeri 8 cm cünkü bende asimetri de var.
Şimdi bu şekilde de ölçücem ki sadece yanlardan mı büyüyor yoksa gögüs kavisinin oldugu yerden de büyüme oluyor mu diye?[/QUOTE]

Canımcım maskaracım maşallah güzel gelişmeler olmuş sende rezene cayı içtin heralde günde kaç defa içtin şu sallama olanlardanmı yoksa başkamı canım
canım gögüs büyüo ewt bende ölçtüm tek tek memeişlerimi büyüolar seninde büyümüşlerdir masaj yapıyomusun sen canım sewgilerrra.s.

Cnm ben rezeneyi sallama olarak içiyorum.ıyice demlensin diye bekliyorum 2-3 dk günde 1 kez yetiyor.
Ben hiç masaja başlamadım cünkü devamını getiremeyecegimi biliyordum.
Sadece küç+keten tohumu+rezene var benim listemde o kadar.
Cnm bence sende artık ölçerken dedigim gibi mezroyu meme ucuna getir gögüs kavisinin oldugu yere kadar ölç.sonra 15 gün sonra tekrar ölç bakalım bu şekilde de büyüyorlar mı?
Yoksa sadece gögüsler mi şişiyor onu anlayalım.Öptüm cnm sevgiler saygılar benden.......

ya kızlar benim gögüsler okadar küçükki 75 bile bazen büyük geliyosenağlama okadar imreniyorumki dolgun gögüslere.bu dediginiz küç denicem kila aldırsada sorun yok zaten zayıfım 47 kiloyum aslında kilo almakta istiyorum...peki bişey sorucam bu küç tozummu yoksa tanesimi daha faydalı şimdiden tşk:nazar:inş bi faydasını görürüm

ibrahim saraçoğlu seda sayanın programına çıktığında bir antioksidan olarak bu küçten demişti fakat bildiğiniz kara üzümü çekirdeğini ağzında ezerek tüketilmesi daha faydalı demişti.tabi küçün tozu da sonuçta çekirdeğin öğütülmüş hali oluyo. ama yaş üzümün doğallığından emin olabiliriz içinde elbette üzüm çekirdeğioluyo fakat tozundan nasıl emin olacaz.bilen arkadaşlar cvp yazsın bugün bende küç alcam

ibrahim saraçoğlu seda sayanın programına çıktığında bir antioksidan olarak bu küçten demişti fakat bildiğiniz kara üzümü çekirdeğini ağzında ezerek tüketilmesi daha faydalı demişti.tabi küçün tozu da sonuçta çekirdeğin öğütülmüş hali oluyo. ama yaş üzümün doğallığından emin olabiliriz içinde elbette üzüm çekirdeğioluyo fakat tozundan nasıl emin olacaz.bilen arkadaşlar cvp yazsın bugün bende küç alcam
biryerde KÜÇ ün öğütülmeden tüketilmesinin bağırsakları çizebileceğini okumuştum bilginize kızlar

kızlar ben küç ü açık olarak alıyorum aktardan hem taze hemde ucuz oluyo tabi güwenilir bir aktardan

marka.... nar çekirdeği tozu almıştım kutuda onun markası hud du ama kafanıza görede alabilirsiniz sewgilerra.s.

Cnm ben rezeneyi sallama olarak içiyorum.İyice demlensin diye bekliyorum 2-3 dk günde 1 kez yetiyor.
Ben hiç masaja başlamadım cünkü devamını getiremeyecegimi biliyordum.
Sadece küç+keten tohumu+rezene var benim listemde o kadar.
Cnm bence sende artık ölçerken dedigim gibi mezroyu meme ucuna getir gögüs kavisinin oldugu yere kadar ölç.sonra 15 gün sonra tekrar ölç bakalım bu şekilde de büyüyorlar mı?
Yoksa sadece gögüsler mi şişiyor onu anlayalım.Öptüm cnm sevgiler saygılar benden.......

Canım en kısa zamanda alıcam rezene cayı ama şuan küçü bıraktım masaj yapıyorum nar çayı içiyorum rezenede alırcam bakalım nolucak

bende ilk başladığımda küç e aynen dediğin gibi ölçtüm memelerim büyüdü ben çok zayıfım üst beden olarak kemiklerim sayılıyo yani okadar düşünün memişlerim nasıl olur ama büyüdüler dolgunlaştılar inş büyümeye dewam ederler sewgiler canımmmmŞeniza.s.

Canım en kısa zamanda alıcam rezene cayı ama şuan küçü bıraktım masaj yapıyorum nar çayı içiyorum rezenede alırcam bakalım nolucak

bende ilk başladığımda küç e aynen dediğin gibi ölçtüm memelerim büyüdü ben çok zayıfım üst beden olarak kemiklerim sayılıyo yani okadar düşünün memişlerim nasıl olur ama büyüdüler dolgunlaştılar inş büyümeye dewam ederler sewgiler canımmmmŞeniza.s.

sizleri okudukca daha bi hrslandım..hemen alıp denicem...inş olurhihoyyyt

X