ya ebn küçü1 ay kullandım şimdide bitti ama su 10 gün dısarı cıkamam cünkü sıanav haftam anlıcağınız yine kaldı küç yemem:s ama 1 ayda hiç etki etmedi. belkide daha fazla yemem lazm ama işte zmn olmuyo ama tekrar sınavlar bitince denemek istiyorum. birde bnm 2-3 hafta sonra doktor randevum acaba doktora bu sorunumu dile getirsemmi cok kararsız kaldım ve cokta utanıyorum :S
Canım sinawların bitsin sonra yeniden başla bir ay olmuş daha fazla kullansan daha iyi olur
doktora sor küç ne işe yarar diye sonrada dersin göğüs büyüttüğünü duydum olabilirmi diye bizde ögreniriz kan yapıcı özelliği war damarları acıyo belki onun atkisi wardır sen yinede sor canım geçmiş olsun bu arada önemli bişeyin yoktur umarım sewgiyle kall:1hug:a.s.
adet düzensizliğim ve akıntılarım cok var o yüzden gidicem. gitmişken acaba göğüslerimin cok küçük olmasınıda sorsammı diyorum ama cokta cekiniyorum kafamçokkarıştı
Kızlar ben bu masajı yapıyorum ama göğüslerim sancıyo bıraz sızdede aynı etki varmı acep abartıyommukı kaydirigubbakcemile3
AEROFİT BREAST BEAUTY adı altında bi başlık var ztn cnm ordan takip edebilirsin
kızlar ben de burada yazılanları okuyup küç denemek istemiştim. ne kadar zorlasam da tadına tahammül edemedim. sonra bunu yemektense küçük kalsın diyip bıraktım. sağolsun eşim bu konuda bana çok fazla destek verdi ve özgüven kazanmamı sağladı. zaten evlendikten sonra en az bir beden mutlaka büyüyor.
Canım yoğurtla alma suyla al küçü ağzına alıp üstüne su içiceksin hem kolay hemde daha iyi olur ilk zamanlar zorlanırsın ama alışırsın canım bana zor geldi alıştım şimdi suyla yutuyorum sewgiyle kala.s.