Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

ya kızlar ben daha bu küçe filan başlamadım ama arada göğüslerim ağrıyor. nede olbilir?
bu arada ergenlik dönemini geçeli çok oldu. yaş 28 :KK43:

ya kızlar ben daha bu küçe filan başlamadım ama arada göğüslerim ağrıyor. nede olbilir?
bu arada ergenlik dönemini geçeli çok oldu. yaş 28 :KK43:

canım biz ergenliği çoktan aştık kullanmaya başlıycaksın heralde ondan senin şimdiden göüsler harekete geçtiii bence hemen başlaaa işe yarıycak canımmmyerimseniben hoş kalll

slm arkadaslar bende goguslerimden sikayetciyim :çok üzgünüm:
kuc kullanmak istiyorum fakat belcikada oldugum icin burda bulamiyorum
belcikada yasiyan ve kuc kulanan varsa lutfen bana yardimci olsun
tskler

arkadaşlar kara üzüm çekirdeği ekstresi yutmak yerine kendisini yani kurutulmuş kara üzümü çekirdeğiyle yesek de aynı işi görür mü?

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, ama forumu 1 haftadır takip ediyorum ve yazdıklarınızı okur okumaz gidip hemen küç aldım ve bir haftadır içiyorum. bunun yanında polen yiyorum her sabah. bi taraftan da kainat güzelinin yazdıklarını okudum. sanırım masaj falan da yapmak lazım. bi de hurma meselesi var, yarın gidip hurma alıcam ve masaj-küç-hurma üçlüsünü deniycem. suna dumankaya elma suyuyla masaj yapın demiş. of of bakalım nolcak.... sonuçları paylaşalım lütfen, ne kadar büyürse o kadar kar bizim için.hihoyyyt

tskler

arkadaslar bana yardimci olabilecek kimse yok mu :çok üzgünüm:

tskler

Küç bulamıyosan ; eczanelerde satılan kara üzüm çekirdegi ekstreleri oluyor.Hap şeklinde bunlardan kullanabilirsin.
Sonuçta bu ürünler eczanelerde var cünkü yaşlanmayı geciktirici özelligi oldugundan sadece memeleri büyütmek için kullanılmıyorlar işte bu özelliginden dolayı bu şekildeki hapları eczanelerde bulmak mümkün cnm hoşcakal...

tabi ki aynı şey, ama gerçek üzüm yiyince daha az çekirdek yemiş oluyosun, yani bizim sabah akşam toz halinde bir tatlı kaşığı yediğimiz üzüm çekirdeği tozu kadar olması için biraz fazla üzüm yemen gerekir herhalde

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar..
Benimde sorunum malesef göğüslerimin küçük olması.Bundan yıllar önce breast gain kullandım 1 ay süresince fakat çok net bir etkisini görmedim.Ve günlerce forumlardan ve netten saatlerce araştırmalarımın sonucunu sizinle paylaşmak istiyorum...kaydirigubbakcemile5

Bence herşeyden önce yapacağımız yada uygulayacağımız şeye inanmak ve onu sabırla ve titizlikle yapmak.

1) Sedefotu (1 fincan'a 3 tutam) günde 1 kez içilecek ve masaj uygulanacak.

2) Devetabanı çiçeği (1 fincan'a 2 tutam) günde 1 kez içilecek ve masaj uygulanacak.

3) Isırgan yaprakları ve çiekleri bu da günde 1 kez içilecek ve masaj yapılarak uygulanacak.

Not: Açıkçası bu formulün başında çok küçük göğüsler için diye yazıyordu ama ben önce diğer formulü uygulayacağım.

-1 tutam şerbetçi otu

-1 tutam melek otu

-1 tatlı kaşığı çemen tohumu

Bütün bunları çay gibi demleyip yemeklerden sonra içebilirmişiz.

Ayrıca bunlara ilave olarak küç de alıp onu da kullanmayı düşünüyorum.Birde her duş sonrası soğuk suyla masaj yapmanın etkiside fazlaymış.Unutmadan birde bir zamanlar mide rahatsızlığım için sürekli ada çayı içiyordum onunda etkisi olmuştu göğüslerimde onu da alıp katıcam ilave olarak.

Bakalım bunları denedikten sonra burda paylaşırım sizinle gelişmeleri.İnşallah güzel sonuçlar alırım..

melek otu, çemen tohumu ve şerbetçi otu östrojen etkisi yapabildiğinden regl dönemi olmadığı halde ara kanama yapabilir, bilginize

kızlar bugun gittim hemen aldım küçü ve masaj yapmak için rezene yağı aldım siz masaj için hangi yağları kullanıyosunuz ltfen yardımcı olun ada cayı ile rezene cayıda aldım günde nekaadar içiyosunuz

yaşasın küç. kaydirigubbakcemile2 süper bişey bu ya cildimede çok iyi geldi.iyiki böle bi başlık açmışsınız kızlar öok teşekkürler sayenizde harika hissediyorum kendimi. memişlerde baya ilerleme var:lepi:

cnm sadece küç mü yedin cay msj falan bide kac bedendin be bgun baslıcam insallah etkili olur
mirmirmirmir

yaşasın küç. kaydirigubbakcemile2 süper bişey bu ya cildimede çok iyi geldi.iyiki böle bi başlık açmışsınız kızlar öok teşekkürler sayenizde harika hissediyorum kendimi. memişlerde baya ilerleme var:lepi:

cnm sadece küç mü yedin cay masaj falan yaptın mı bide kac bedendin ben bugun baslıcam da insallah etkili olur
mirmirmirmir

Mersin yağı we lawanta yağıylada masaj yapabilirsin canım aşşağıdan yukarı we dıştan içe doğru masaj sakın yukardan aşşağı yapma sarkmasın hoşş kalla.s.

Mersin yağı we lawanta yağıylada masaj yapabilirsin canım aşşağıdan yukarı we dıştan içe doğru masaj sakın yukardan aşşağı yapma sarkmasın hoşş kalla.s.

cok sagol canm rezene yagıylada olur demi bu bitsin onlardanda alırım bide rezene cayı yada adacayı içiyomusun seker katıyomusun içine

kızlar rezene yada adacayına seker katıyomusunuz bide günde nekadar içiyosunuz ben bugun basladım 2 bardak rezene cayını üst üste içemedm sabah adcayı aksam rezene içiyim diyorum 1er bardak yeterlimi nolur yardım edin bana cok heyecanlıyım

Cnm ben sadece rezene içiyorum günde bir fincan yeterli oluyor.Yoksa hepsini içmeye kalksam içim dışım çay olacak.Rezene ve adacayı iç bir bardak küç-keten tohumunu ye oldu bitti.
Ben cayları şekersiz içiyorum daha fazydalı olsun diye...
Rezenin içine limon sık canm o şekilde tadı berbat ama limonla bayag iyi oluyor...
Kolay gelsin...

selam kızlar
yazılanları uzun süredir takip etmekteydim .. üye olup fikirlerimi paylaşmak istedim
okudugum kadarıyla küç ve msajın oldukça büyük bi etkisi var büyümede..
1 haftadır masaj yapıorum ve dolgunlaşma şimdiden basladı 2 gündür de küç kullanıorum :)
masajın etkiisi süper herkesin denemesi lazım bence:dance:

X