Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

Allah yardımcısı olsun:KK43: Ankara'da değilim, elimden ne gelir bilemedim ki şimdi ben. Çok üzüldüm gerçekten

Arkadaşlar başımız sağolsun beyza kardeşimizi kaybettik bende konunun açıldığı forumdaki arkadaşların yazılarından okudum çok üzüldüm ve yardımın istendiğini yeni okudum ve yazılanı kopyalayıp maille arkadaşlarıma gönderecektim ne yazıkki son sayfada ölüm haberini okudum geç kalmıştım ve ne yazıkki ülkemizde ki bir çok insan kan bağışı ve organ nakli yapma konusunda bilinliçli değiliz bende bu yüsden bu konuyla ilgili bir yazı hazırlayıp tüm arkadaşlarıma gönderdim ailesine allahtan sabır diliyorum kardeşimizin mekanı cennet olsun

Allah ailesine sabir versin....:çok üzgünüm:

acaba küça dönsek bir sakincasi olurmu???

arkadaşlar ben gögüslerimi büyütmek istemiyorum.Sağlık için kullanmıyı düşünüyodum nolcak şimdi.

bu küç ün zararlı olabileceğini hatta kansere bile yol açabileceğini sölemiş bir arkadaş ama bu doğru değil.çünkü benim ananem kanser ve kendi onkoloğu bunu yemesini önerdi.(çapanın onkoloji başkanı daha nolsun).küç zararlı olmasının tam tersine kanseri önlemede geriletmede cok etkilli bişey.ve bu gerçektende doğru çünkü ananemin kanseri yendi:nazar:

bu küç ün zararlı olabileceğini hatta kansere bile yol açabileceğini sölemiş bir arkadaş ama bu doğru değil.çünkü benim ananem kanser ve kendi onkoloğu bunu yemesini önerdi.(çapanın onkoloji başkanı daha nolsun).küç zararlı olmasının tam tersine kanseri önlemede geriletmede cok etkilli bişey.ve bu gerçektende doğru çünkü ananemin kanseri yendi:nazar:

çok güzel bir haber. zaten doğal şeylerin kansere yolaçacağına hiçbir zaman inanmam.:1rolleyes:yerimseniben

arkadaşlar masajı nasıl ve ne şekilde yapıorsunuz gögüslerinize tarif eder misiniz !
ve küç ü yoğut ile hergün 1 çorba kaşığı şeklinde mi alıorsunuz..sevgiler...
bu arada 30 yaşındayım..büyüme olur mu bilmem ..ama doğum öncesi 88 olan göğüslerim artık dolgunluğunu yitirdi ve küçüldü :KK43:işe yarar mı derseniz bu saatten sonra ?

arkadaşlar masajı nasıl ve ne şekilde yapıorsunuz gögüslerinize tarif eder misiniz !
ve küç ü yoğut ile hergün 1 çorba kaşığı şeklinde mi alıorsunuz..sevgiler...
bu arada 30 yaşındayım..büyüme olur mu bilmem ..ama doğum öncesi 88 olan göğüslerim artık dolgunluğunu yitirdi ve küçüldü :KK43:işe yarar mı derseniz bu saatten sonra ?

Canım masajı söyle yapıyorum ben aşşağıdan yükarıya we dıştan içe doğru şekilde iki elini kullanara yaparsan daha iyi olur sakın yukardan aşşağı yapma we mersin yağı weya lawanta yağıda sana kolaylık sağlar masajda

küçü yoğurtla alma canım süt we süt ürünleriyle kullanmak iyideğil suyla al en kolayı zamanla alışırsın olmassa bal la pudink le neywa suyuylawe başka şeylerlede alabilirsin inş işe yarar canım sen pozitif düşün we düzenli kullan sabah akşam bir tatlı pilastik kaşıkla kullanırsan istediğin olucak inş canımmm sewgilerra.s.

masajın faydası var.. ve be yasla ilgili olcanı sanmıorum masajla büyütmenin. ova ova büyüyor umarım kalıcı olur kaydirigubbakcemile2

arkadaslar ben küçü 10 gündür kullanıyorum ve 200 gram almıstım bugun bitti göğüslerim yok denecek kadar küçük ama dolgunlasma var kaydirigubbakcemile2 masajında büyük etkisi var tabi herkes denesin öpüldünüzhihoyyyt

bende çok işe yaradı ama masaj yaparak masaj tarifini veriim hemen 1 tatlı kaşığı arı sütü 1 tatlı kaşığı arı poleni 1 tatlı kaşığı anson yağı karıştırın göğüslerinize 15 dk masaj yapın 12 saat sonra durulayın çok işe yarıo bn yanında kara üzüm çekirdeği de alıyorum sAbah öğlen akşam ama masaj işe yarıo deneyin farkı görüceksiniz eğer inanmıosanız masaj yapmadan önce metre ile ölçün kağıda yazın masaj yaptıktan sonra ölçün farkı görüceksiniz sonra sonuçları yazarmısınız

ben saglık için kullanmak istiyorum.Çok büyük degiller ama daha da büyüsünler istemiyorum :) Böyle iyi.Hem saglık hemde zayıflamak için kullanmak istiyodum.Masajmı büyütüyo acaba.

masajın faydası var.. ve be yasla ilgili olcanı sanmıorum masajla büyütmenin. ova ova büyüyor umarım kalıcı olur kaydirigubbakcemile2

cnm hangi yagı kullanıyosun ben rezeneyle basladım bi şise bitti bugun bebek yagı alıcaktım sizce bebe yagımı kullanıyım cünkü diğerleri cok kotu kokuyo ama faydası olcaksa bitkisel kullanıyım farketmez derseniz bebe yagı alıyım kızlar alabilsem su internette satılan yagdan alıcam ama param yokk:1no2:yardımcı olursanız sevinirim

Canım yaglarla yap ya lawanta yagı yada mersin yagı mersin ağacı yağımıydı unuttum bunlarla yaparsan faydası olabilir canım inş büyüyyler memişlerin sewgilerra.s.

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar..
Benimde sorunum malesef göğüslerimin küçük olması.Bundan yıllar önce breast gain kullandım 1 ay süresince fakat çok net bir etkisini görmedim.Ve günlerce forumlardan ve netten saatlerce araştırmalarımın sonucunu sizinle paylaşmak istiyorum...kaydirigubbakcemile5

Bence herşeyden önce yapacağımız yada uygulayacağımız şeye inanmak ve onu sabırla ve titizlikle yapmak.

1) Sedefotu (1 fincan'a 3 tutam) günde 1 kez içilecek ve masaj uygulanacak.

2) Devetabanı çiçeği (1 fincan'a 2 tutam) günde 1 kez içilecek ve masaj uygulanacak.

3) Isırgan yaprakları ve çiekleri bu da günde 1 kez içilecek ve masaj yapılarak uygulanacak.

Not: Açıkçası bu formulün başında çok küçük göğüsler için diye yazıyordu ama ben önce diğer formulü uygulayacağım.

-1 tutam şerbetçi otu

-1 tutam melek otu

-1 tatlı kaşığı çemen tohumu

Bütün bunları çay gibi demleyip yemeklerden sonra içebilirmişiz.

Ayrıca bunlara ilave olarak küç de alıp onu da kullanmayı düşünüyorum.Birde her duş sonrası soğuk suyla masaj yapmanın etkiside fazlaymış.Unutmadan birde bir zamanlar mide rahatsızlığım için sürekli ada çayı içiyordum onunda etkisi olmuştu göğüslerimde onu da alıp katıcam ilave olarak.

Bakalım bunları denedikten sonra burda paylaşırım sizinle gelişmeleri.İnşallah güzel sonuçlar alırım..

sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorumm canım

X