Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
yazılanları uzun süredir takip etmekteydim .. üye olup fikirlerimi paylaşmak istedim
okudugum kadarıyla küç ve msajın oldukça büyük bi etkisi var büyümede..
1 haftadır masaj yapıorum ve dolgunlaşma şimdiden basladı 2 gündür de küç kullanıorum :)
masajın etkiisi süper herkesin denemesi lazım bence:dance:
cnm hangi yagla yapıyosun masajı bide kac kere yapıyosun ben bugun basladımda gece yatmadan yapıyım diyorum masajı[/QUOTE
tatlım bebek yapıyla yapıorum yumuşacık yapıo
aromatik yaglara kıl yaparlar diye güvenemedım :1no2:
gece yatmadan önce 5 dk soguk suyla 5 dk yağla masajımı yapıorum
inş sanada faydası olur tatlım aksatmazsan daha iyi fayda eder gibime gelı gamyoncuiremsu
melek otu, çemen tohumu ve şerbetçi otu östrojen etkisi yapabildiğinden regl dönemi olmadığı halde ara kanama yapabilir, bilginize
canımm moralini bozma dewam et kullanmaya kullanalı nekadar oldu wucud alışabilir belki moralini bozma canımm hoşş kallla.s.
Büyür tabii, büyümez mi? Bu tarifleri duyuyor yapıyorsunuz fakat kendinize verdiğiniz zararın farkında değilsiniz, şu anda belki farkedemiyorsunuz fakat aradan zaman geçtikten sonra iddiaya girerimki pişman olacaksınız.Arkadaşlar her insanın bir hormon dengesi var ve siz bu tarz hormonal dengeyi bozucu gıdaları aşırı tüketerek kendinize zarar veriyorsunuz.Lütfen biraz bilinçli olun ve sağlığınızla oynamayın, sırf göğüs büyüteceksiniz diye bundan 10 sene sonra kanser olma ihtimalinizi gözardı etmeyin.Böyle şeylerin şakası olmaz!!!
iç iç bişe olmas
büyüceği varsa büyür
ben çaay kahve kola hiçbişeyi kesmedim
bide metal kaşıkla yoğurtla yemeyin diolar
hem yoğurtla yedim hemde metal kaşık kullandım
genede büyüdüüüüüüüüüüüüü
darısı başımayerimseniben1 ayda 1 beden