Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

ben bri ayı aşkın bi zamandır kullanıyorum hiç bir değişiklik yok :KK43: sinir oluyorum

gelişmeler war olumlu yönde mesela önceden sütyenlerimin askılarını en küçük ayarda kullanrdm suan normal sewiyede takıyorum içinide dolduruyor ama masajı hc eksk etmiyorum dairesel hareketlerle kremi iyice yediriyorum deri altına.. daha kullanmaya dewam edicem dolgunluk war
taws,ye etmek içn erken ama eskye göre cok farkettii

kilo da aldırmıyosa süper o zaman, ben kapsül şeklinde kullanıyodum ama göğüs için değil, dediğim gibi müthiş bir hücre yenileyici bu, 3-4 sene sonra dizlerimi dövüp anti aging olayına girmemeyim diye kullanıodum, artık değişik niyetlerle de kullancam :dance: ama miktarı arttırmam lazım galiba. günde 2 kapsüle çıkariim bari.

kızlar bendeki gelişmeler olumlu yönde devam etmekte..
dün akşam ölçtüm ve 2 cm fark var...sütyende boş yer kalmadı tamamen dolduruyorhihoyyyt olmuyor demeyin kızlar inanın ve azimle devam edinn..aklınız estiğinde nar yiyin.ben son 1 haftadır nar da tüketiyorum ve daha fazla farketti...
küç kullanalı 2 ay oldu bunun da altını çiziyorum..2 hafta 1 ay kullanmakla olmuo demeyin inanın olsun:enbuyukkk:

gelişme yaşayan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum inş devam eder gelişmeler...kaydirigubbakcemile2

Bende uzun zamandı ölçmemiş ve yazmamıştım.Adet dönemim bitti ve ölctüm.
gögsüm en son 87 cm di şuan 89 cm.
Küçe ne zaman başladım tarih atmadım ama ilk başladıgımda gögüs ölcüm 85 cmdi.Bir ay oldu olmadı.
Toplamda 4 cm büyüme..Sütyenlerimden de fark ediyorum.75 beden desteksiz giyebiliyorum.
Ama amacım dantel sütyenleri rahatlıkla taşıyabilecek kadar büyümeleri...
Ben sadece küç-keten tohumyla birlikte rezene içiyorum.
Ah birde nar yiyebilsem etkisi daha iyi olacak biliyorum.
Arkadaşlar birşey sorucam yaa
benim gögüslerde hiç agrı olmuyor.Cogu yazmış agrı var diye bende yokkk.
Ben ergenliktede agrım oldugunu hatırlamıyorum.Benim gibi olan var mı?

kızlar gelişmeler süper çok sewindim dewammmm

ya ben nar çekirdeği tozu da kullanıyorum ama hiç faydasını görmedim acaba neden günde 1 defa alıyorum tadı küç den daha kötü ama önceden 2 kutu kullandım elimde 1 kutu wardı onu şimdi içiyorum bi faydası yok bırakayım diyorum ama bilmiyorum ne dersiniz hoşşşş kalınna.s.

bende küç kullanıyorum daha 3 hafta pek bi gelişme göremedim ama pes etmicem en az 2 ay kullanıcam

Kara uzum cekirdeginin gogusleri buyuttugu dogru arkadaslar ama ben bunu ilk duydugumda doktoruma dogrumu diye sordum vede nerden alabilrim diye sordugumda cok kizdi ! Neden ? cUnku dediki sifalari haplarinda aramayin meyvenin kendisinde arayin 100/100 dogal..Ben hamileyken hergun yaklasik yarim kg uzum yiyordum hem canim istedigi icin yiyordum hem bende kansizlik vardi bunun icinde yararli oldugunu soylenildi vede gogusler icin cekirdegini atmadan yiyordum ve goguslerimde faydasini gordu simdi nasil kucultem bunlari =) aa birde istah acan diyen arkadaslar istah felan acmiyor en azindan bende acmiyordu

bende bugun başladım bakalım etkisini ne zaman gösterecek .. küç yiyemiyorum diyen arkadaşlara benden bır tavsiye.. yoğurt,küç ve böğürtlen reçeli w.s.. karıştırarak deneyinn inanılmaz muhteşem bir taadı oluyor deneyin eminim sizde beğeneceksinizz .. afiyet olsun :))

Kara uzum cekirdeginin gogusleri buyuttugu dogru arkadaslar ama ben bunu ilk duydugumda doktoruma dogrumu diye sordum vede nerden alabilrim diye sordugumda cok kizdi ! Neden ? cUnku dediki sifalari haplarinda aramayin meyvenin kendisinde arayin 100/100 dogal..Ben hamileyken hergun yaklasik yarim kg uzum yiyordum hem canim istedigi icin yiyordum hem bende kansizlik vardi bunun icinde yararli oldugunu soylenildi vede gogusler icin cekirdegini atmadan yiyordum ve goguslerimde faydasini gordu simdi nasil kucultem bunlari =) aa birde istah acan diyen arkadaslar istah felan acmiyor en azindan bende acmiyordu

canım kara üzüm çekirdeğini kullanmaya başlamadan ve hamile olmadan önce göğüs bedenin kaçtı hamilelikdende göğüslerinde büyüme olmuştur zaten peki şimdi göğüs bedenin kaç küçülsün diosun:roflol: çok soru sordum ama basıları doğumdan bir mühdet sonra küçüldüklerini söylüo senin doğumdan ne kadar zaman geçti merak ettim:uhm:

canım kara üzüm çekirdeğini kullanmaya başlamadan ve hamile olmadan önce göğüs bedenin kaçtı hamilelikdende göğüslerinde büyüme olmuştur zaten peki şimdi göğüs bedenin kaç küçülsün diosun:roflol: çok soru sordum ama basıları doğumdan bir mühdet sonra küçüldüklerini söylüo senin doğumdan ne kadar zaman geçti merak ettim:uhm:
yok yok cok olmadi sekerim :roflol: cvplarim.Uzum cekirdegine baslamadan vede hamile kalmadan once ( yani normalken 80b idi, hamilelikte vede uzum cekirdegi esnasindan 90c oldum ve suan ise 90b ve dogumdan 13 ay gecti .ben eskisi gibi olsun istiyorum yani 80b benneyaptımki

Bende uzun zamandı ölçmemiş ve yazmamıştım.Adet dönemim bitti ve ölctüm.
gögsüm en son 87 cm di şuan 89 cm.
Küçe ne zaman başladım tarih atmadım ama ilk başladıgımda gögüs ölcüm 85 cmdi.Bir ay oldu olmadı.
Toplamda 4 cm büyüme..Sütyenlerimden de fark ediyorum.75 beden desteksiz giyebiliyorum.
Ama amacım dantel sütyenleri rahatlıkla taşıyabilecek kadar büyümeleri...
Ben sadece küç-keten tohumyla birlikte rezene içiyorum.
Ah birde nar yiyebilsem etkisi daha iyi olacak biliyorum.
Arkadaşlar birşey sorucam yaa
benim gögüslerde hiç agrı olmuyor.Cogu yazmış agrı var diye bende yokkk.
Ben ergenliktede agrım oldugunu hatırlamıyorum.Benim gibi olan var mı?

bende de ağrı falan hiç olmaz. ergenlikde de hatırlamıyorum.

bende bu kara üzüm çekirdeği baya ağrı yaptı damarları büyütüyo ve kan dolaşımını sağladığı için olabilr çok fark var. ben benden falan ölçmedim gözle görülür baya bi büyüme oldu bir aydan fazla oldu kullanalı.bu çekirdek allahın bir lütfu oılsa gerek hihoyyyt:sm_cool:

acaba küç kapsülü ile normal aktardan alınan küç 'ün etkisi arasında fark var mı? aktardan alınan daha mı çok etkili?

arkadaşlar diyelim ki bu küç etki ettive büyüdüler

ama genel olarak okuduğum kdarıyla küçü bırakınca tekrar eski haline dönüyorlarmış.

Sonsuza kadar küç mü yiycez? mirmirmirmir

gün içinde şu saatlerda ya da şu zamanlrda kullanın dediğiniz bi zmn var mı arkadaşlar yoksa önemli olan her gün yemek mi???
ayrıca ben siyah kuru üzümün kendisini yiyorum çekirdeğiyle daha sağlıklı değil midir?..

gün içinde şu saatlerda ya da şu zamanlrda kullanın dediğiniz bi zmn var mı arkadaşlar yoksa önemli olan her gün yemek mi???
ayrıca ben siyah kuru üzümün kendisini yiyorum çekirdeğiyle daha sağlıklı değil midir?..

Tabiki seninkisi en saglıklı olanı.
Bende küçü bilmeden önce meyve niyetine kara üzüm yedim.Annemde tv de duymuş doktordan, çekirdegini cigneyip o şekilde yiyin cok faydalı diye.
Öyle yemeye başladım ve bir hafta sonra baktım ki gögüslerim şiş ve agrıyor.
Şimdi küç kullanıyorum hiç agrım yok.
Bir haftada nasıl büyümüşlerdi bir aydır kullanıyorum anca o kadar olmuştur anlayacagın...CADIARZU

arkadaslar bende bi kaç gündür kara üzüm çekirdeği kullanmaya başladım.ilk bi iki kere suyla aldım ama cok kotu oldum bulantı falan oldu, sonra yogurtla ya da sütle falan alıyım dedım o sırada ablam vardı yanımda dedı kı süt ve süt ürünleriyle yani yogurtla falan alma bi etkisini gormezsin dedi, çünkü k.ü.ç. deki demir vitamini almanı engeller hiç bi faydasını görmessın dedi ben ilk ne alaka dedim ama sonra biraz açıklayınca mantıklı geldı. ablamda bu konularda biraz bilgilidir ve bi de normal kan ilacları aldıgınızda bile doktor peynir,süt vs 1-2 saat içinde tüketmeyin diyor dedi, ki kansızlık için gittigimde doktor bunu banada daha önce demişti. baktıgım yorumların bazılarında yogurtla pudıngle falan alıyorum fakat bi yararını görmedim yazıyor belki de bu sebepten olabilir. bilmiyorum ama bana mantıklı geldi. ben simdi vişne reçeliyle falan tüketiyorum ve arada bi nar yiyorum. Bunları sizinle bi paylaşıyım dedim. inş herkes istediği sonuca ulaşirda mutlu oluruz:teselli: görüşmek üzere kendinize iyi bakın bby:a015:

X