Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e zahmetsiz bişeymiş yani
teşekkür ettim kızlar bende deneyeceğima.s.
aaa narı diyicektim bende nar çekirdeği tozunu yiyyorum zor oluyo ama karıştırmadım küç le günde 1 defa yiyorum onu sabah akşam küç öglende weya akşam üzeri nar bakalım ne olucak hayırlısı
evet canımcım ,onu ben de okudum, ama birde onunla ugrasmak ıstemedıım ıcın, ben nar yıyorum walla, napıyımmm... inşallah işe yarar:Saruboceq: bu arada özelden atıyorum, maske tarıfını=)))))))
saol canımmm nar çekirdeklerini yerken kırarark ye canım yutma daha etkili olur heralde
kızlarr 15 gün oldu küç kullanalı.. önce ilk günler ağrılarım baya şiddetliydi memişlerimde, hala ağrılar devam ama bi gerilmede var..gözle görülür bi toparlanma farketmiştim ama ölçmemiştim..
dün ölçtüm 1 cm e yakın bi büyüme var kızlar:lepi: yani yarım cm i geçior 1 cm e yakın..
kullanabildiğim kadar kullancam bakalım daha ne kadar büyüyecekler=)
gelişmelerle tekrar döncem canlarım öptüm hepinize koca meme dilekleria.s.
kızlaaaaaarrrr nerelerdesiniz yauuuu....
sesiniz kesildi kaç gündürr, huuuuuuuu=))
off bende şu küçü bi düzenli yemeyi becersem.
geçen pzt başlıcam dedim başladım ama düzenli yiyemedim. ya midem almadı yada unuttum. bi gün yedim bi gün yemedim. ama artık düzenli yemek istiyorum belki bendede faydası olur. düzenli yiycem düzenli düzenli !!!!
burdayız kuşumm, beklemedeyiz, gelişmeler olsunda anlatalım diyoruz, soru da gelmeyince, bişey yok konuşacak ama takipteyim hep, her yazılana bakıyorum ben, biyere gitmedik merak etme :))kaydirigubbakcemile5
yeniden slm kızlar cok düşündm we tekrar küçe başlamaya karar werdm yazılanlardan da biraz etkilendm işallah olumlu gelişmeler kaydederz.. küçü balla yiyorum tadı da cok güsel bundan önce kullandıgım küç biraz daha iri çekilmşti bu iyice öğütlms.. bu sıralar masaj yapmayı bıraktım we cok küçüldüler moralim bozuldu yaf iice
bana öle geldi foss söndüler şimdi ya canım cok sıkıldı masaj diriltio ve dolgunlk sağlıyo işe yaradıgını bırakınca anladm bu yönden iyi olduhihoyyytmasajı bırakıncada mı küçülüyo, ömür baoyu maajmı yapıcaz böyle yauv. kafamçokkarıştı
kıslar bişe sorcam konu dışı ama benim özel mesaj kutumdaki tüm mesajlar kendiliğinden silinmiş sizdede varmı böle bi durum?
kıslar bişe sorcam konu dışı ama benim özel mesaj kutumdaki tüm mesajlar kendiliğinden silinmiş sizdede varmı böle bi durum?