İnanma beni de tutuyordu bana inan ben seni tutuyorumEllerine emeğine sağlık kısmetin bol olsun çok çok güzel olmuş :)
Ben seni tutuyorum
Teşekkür ederim NevoşumEllerine emeğine sağlık canım şahane görünüyorBakır kaplar harika olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Kara lahana çorbası yaptımVuslatim ne yaptin sen boyleellerine saglik, yarışmada başarılar dilerim canım
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, çok güzel görünüyor. Yarışmada basarılar dilerim
Teşekkür ederimEllinize sağlık başarılar
Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık kısmetin bol olsun çok çok güzel olmuş :)
Ben seni tutuyorum
Teşekkür ederimEllerinize sağlık, yanına mısır ekmeği ne de güzel yakışır
Teşekkür ederim canımTamam ikinize de inanıyorum ikiniz de beni tutunİnanma beni de tutuyordu bana inan ben seni tutuyorum
Çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık canım manzara da çorbada müthiş olmuş çok güzel bir çorbadır kendisi
İyi yapmışsın güzel olmuşTeşekkür ederim NevoşumSahan vardı, bardağı yeni aldım:) Dilara çok para alma dedi, uyumlu olsun diye alıyorum dedim:) Evde bakır cezve var ya ona koyarsın dedi
Kara lahana çorbası yaptım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
İyi yapmışsın güzel olmuşTeşekkür ederim NevoşumSahan vardı, bardağı yeni aldım:) Dilara çok para alma dedi, uyumlu olsun diye alıyorum dedim:) Evde bakır cezve var ya ona koyarsın dedi
Kara lahana çorbası yaptım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımÇok sık yapan biri olarak, en sevdiğim çorbaların başında gelir bayılırım
Sende mükemmel yapmışsın canım ye beni diyor resmen Karadenizimin eşsiz lezzeti
Evet çok enfes bişey gerçektenTeşekkür ederim canımAynen canım, benim de en sevdiğim çorbalardan Yemekte lahana çorbası olunca 2 tabak yiyorum, başka birşey yemiyorum:))