- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Nasıl sevmezsin sevmen lazımKayınvalidemler çok yapar Ben Lezzet olarak çok sevmedim Ama benim görümcemin bir yiyişi var Normalde aşırı kibardır ama onu görünce 10 parmağı ile zaten acıkırsin Ellerine sağlık canım Aynen sen de bakırları dökmüşsün
Teşekkür ederim canım benimAblacim ellerine saglik cok guzel olmus cokta severim. Basarilar diliyorum
Teşekkür ederimEline sağlık başarılar
Teşekkürler ederimEllerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Teşekkürler ederim
Evet canım salçasız da yapılıyor:) Kv.de öyle yapıyor kendisi ama benim yaptığımı daha çok seviyorkara lahana çorbasını bende yapıyorum giresun gelini olarak ama içine salça koymuyorum salçalı dahamı güzel olur acaba diye düşünüyorum şimdi deneyeceğim canım
Evet canım salçasız da yapılıyor:) Kv.de öyle yapıyor kendisi ama benim yaptığımı daha çok seviyorHer geldiğinde kara lahana çorbası yapıyorum ona:) Ne demişler yemeğin salçalısı.....diğerini yazmayım şimdi
Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor manzara da ayrı güzel miş
Çok teşekkür ederimManzara ve sunum çok güzel görünüyor bayıldım:) ellerine sağlık başarılar dilerim
Karalahanaya pancarda diyorlar burada, ben de sonradan öğrendimEllerine saglik vusokara lahana yazinca ben de mor lahana sandimdi
Teşekkür ederim canımEline saglik cnm cok basarili:)
Oyy kuzum benimAblaamm o minnos ellerine saglik muhtesem olmussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?