Kara kalem yapıyorum sizce nasıl?

çizmek güzel gerçekten, sevmek uğraşmak ayrı güzel. çizmekten vazgeçme

ve NarMik'in dediklerine aynen katılıyorum

karşına birkaç meyve koy, eşinin ailedeki cocukların resimlerini çizmeyi dene evde sevdiğin bir biblo bile olur. bunlar elde çizimden çok pc ekranı üstüne kagıt koymuş üstünden geçmiş gibi görünüyorlar.

Canım yüz ayrıntılarını çok sonraya bırak..Önce kağıda yerleştir çizdiğin nesneyi..Yani iskeleti yerleştir önce kağıda..Diyelim eşinin vücut pozisyonunu,bacak bacak atışını,vücudunun otururken olan orantısını...vs..Sonra yavaş yavaş diğer ayrıntılara geçersin..

Son düzenleyen: Moderatör:

Reçel,ben de İzmirliyim aslen...:) Deü gsf den mi mezunsun ?

bende izmirliyim ama gsf ye gidemedim grafik tasarım mezunuyum yetenek varda okuyamadık :)

Hayırlısı canım..İlla okulunu bitirmek gerekmiyor zaten..Yetenek varsa insan okuluna gitmeden de geliştirebilir... Özellikle güzel sanatlardaki uygulamalı sanatlar için söylüyorum bunu....Okulda sadece bazı teknik bilgileri öğreniyorsun..

yorumların ve önerilerin için teşekkürler... denicem:

aynen öyle bazı insanlara müzik bazı insanlara resim genleriyle geliyor bence
96 yılından beri tasarım yapıyorum. gsf ye de gitsem yine aynı işi yapacaktım. içimde kaldı sadece gidememek..
birde işin içine teknoloji girdiğinde elle çizebilmenin keyfinden uzaklaşmışım.

başka ilde yaşayan ve çizim konusunda gelişmek isteyen bir arkadaşım için karakalem teknikleri ile ilgili kitaplar alıp yolladım. pc başından insan yardımcı olamıyor. onlar ona ulaşınca çok sevindi ilk gün kitaplara sarılmış oturmuş zaten. sende böyle kitaplar alabilirsin, yada net üzerindede teknikleri anlatan yazılar görüntüler var onlarıda bir gözlemle derim ben kendimce

Benim halam siyasal bilgiler mezunu..Gsf falan okumadı...Çok yetenekli...Fakat öyle yağlı boya tablolar yapıyor ki sergi açtı bir kaç tane...Ben onun yanında solda sıfırım..O derecede yani...

bunu cok begendimm..bir de resimlerini tarayıcıdan bilgisayara aktarıp eklersen ...

bende beğendim tebrik ederim.bende çizim yapmayı severim çok dinlendirici bir hobi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…