• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kara kalem yapıyorum sizce nasıl?

tu_met

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.306
96
358
Diğer
ben amatörce evde boş zamanlarımda resim çiziyorum... resimleri eklicem fikirlerinizi bekliyorum :)
$Fotoğraf0036.jpg$Fotoğraf0037.jpg$Fotoğraf0038.jpg$Fotoğraf0047.jpg$Fotoğraf0049.jpg$Fotoğraf0116.jpg$Fotoğraf0117.jpg$Fotoğraf0118.jpg

Şahsen ben çooookk beğendimmmmm...
Tebrik ederim gerçekten.

kızlar bu arada resmini çizmemi isteyen olursa çok güzel olur diyemem ama nacizate elimden geleni yaparım...

bende beğendim yeteneğin var bi kursa gitmeyi düşün bence..

eşimin görevi nedeniyle muşun bi ilçesindeyiz o yüzden resim kursuna gitmek gibi bi şansım yok burda malesef bide halen öğrenciyim derslerden fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum...
aslında bu zamana kadarda hiç düşünmemiştim kursu boş zamanlarını değerlendirmek amaçlı yapıom... ama batıya geçer geçmez giderim heralde çünki cizimlerimi gören herkez üzerine git dio.. bakalım kısmet artık...

Canım kırılma ama ben çok beğenmedim..Biraz daha çalışmalısın... Yetenekli olduğun belli..Yanlış anlama güzel sanatlardan mezun biri olarak söylüyorum...Fotoğrafın üzerinden kopyalamışsın gibi bir görüntü var..Zira karakalem çalışmaları böyle olmaz zaten..

Biraz daha üstüne gidersen daha iyi olabilir tabi...:54:

Canım kırılma ama ben çok beğenmedim..Biraz daha çalışmalısın... Yetenekli olduğun belli..Yanlış anlama güzel sanatlardan mezun biri olarak söylüyorum...Fotoğrafın üzerinden kopyalamışsın gibi bir görüntü var..Zira karakalem çalışmaları böyle olmaz zaten..

Biraz daha üstüne gidersen daha iyi olabilir tabi...:54:

yok ya olur mu niye kırılayım benim resim çizmekle ilgili ne eğitimim nede bilgim var... çizmeyi seviyorum sadece o kadar:) ve ayrıca bu işten anlayan birinin yaptığı yoruma neden kırılayım canım:D::DD::D
bide ben aklımdan değil internette resimlere bakıyorum mesela bi kız görüom hoşuma gidio ona bakarak yapıyorum yanı kızları aklımdan çizmiom, sana o yüzden fotoğrafın üstünden yapmışım gibi geldi sanırım...

yok ya olur mu niye kırılayım benim resim çizmekle ilgili ne eğitimim nede bilgim var... çizmeyi seviyorum sadece o kadar:) ve ayrıca bu işten anlayan birinin yaptığı yoruma neden kırılayım canım:D::DD::D
bide ben aklımdan değil internette resimlere bakıyorum mesela bi kız görüom hoşuma gidio ona bakarak yapıyorum yanı kızları aklımdan çizmiom, sana o yüzden fotoğrafın üstünden yapmışım gibi geldi sanırım...

Hayır çizim tarzından öyle düşündüm canım :) Aklından çizmediğin belli zaten..Mesela portre değil de herhangi bir natürmort çizmeye çalışsan ya da diyelim ki eşin evde gazete okurken onu çizmeye çalışsan bakalım nasıl olacak..Yani öyle elini hızlandırmalısın ki en fazla 5 dakikada bile kaba hatlarıyla pozisyonu kağıda yerleştirebilmelisin..

Hayır çizim tarzından öyle düşündüm canım :) Aklından çizmediğin belli zaten..Mesela portre değil de herhangi bir natürmort çizmeye çalışsan ya da diyelim ki eşin evde gazete okurken onu çizmeye çalışsan bakalım nasıl olacak..Yani öyle elini hızlandırmalısın ki en fazla 5 dakikada bile kaba hatlarıyla pozisyonu kağıda yerleştirebilmelisin..

onu denedim ama yapamadım ya... yanı karşıma birini oturtup çok denedim ama komik oluyo sanki bana öyle gilio... mesela burun yada ağız yada göz yüze göre dengesiz oluyo gibi sanki... belki yaparak düzelir ama çirkin olunca yapasım gelmedi.... :(

Dediğim gibi portreler dışında da çalışmalar yap istersen..Yani en basidinden al evin dış kapısının anahtarlarını onu çiz..Işık gölge karalamalarını en iyi metal objeleri kullanarak alışabilirsin..Yapa yapa eskisinden daha iyi çizeceğini göreceksin..

Back