Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahsen ben çooookk beğendimmmmm...
Tebrik ederim gerçekten.
bende beğendim yeteneğin var bi kursa gitmeyi düşün bence..
bende çok beğendim cnm kardeşim gibi yeteneklisin sende
bende çok beğendim canım....
Ellerine sağlık...
Canım kırılma ama ben çok beğenmedim..Biraz daha çalışmalısın... Yetenekli olduğun belli..Yanlış anlama güzel sanatlardan mezun biri olarak söylüyorum...Fotoğrafın üzerinden kopyalamışsın gibi bir görüntü var..Zira karakalem çalışmaları böyle olmaz zaten..
Biraz daha üstüne gidersen daha iyi olabilir tabi...
yok ya olur mu niye kırılayım benim resim çizmekle ilgili ne eğitimim nede bilgim var... çizmeyi seviyorum sadece o kadar:) ve ayrıca bu işten anlayan birinin yaptığı yoruma neden kırılayım canım:D:
bide ben aklımdan değil internette resimlere bakıyorum mesela bi kız görüom hoşuma gidio ona bakarak yapıyorum yanı kızları aklımdan çizmiom, sana o yüzden fotoğrafın üstünden yapmışım gibi geldi sanırım...
Hayır çizim tarzından öyle düşündüm canım :) Aklından çizmediğin belli zaten..Mesela portre değil de herhangi bir natürmort çizmeye çalışsan ya da diyelim ki eşin evde gazete okurken onu çizmeye çalışsan bakalım nasıl olacak..Yani öyle elini hızlandırmalısın ki en fazla 5 dakikada bile kaba hatlarıyla pozisyonu kağıda yerleştirebilmelisin..