hmm cok lezetli gozukuyo cok severim ben de bezeyi. ellerine saglik.
ay ben yapiyorum,ayiptir soylemesi...ama simdi goruncede aklima geldi,kizimin yakinda dogumgunu bu tarifi deniyim bu sefer.....eline saglik canim....
ben de yapıcam inş. bakalım nasıl olcak??yazarım buraya....
Ben hiç yapmamiştim hiç bilmiyordum
bu akşam gidip denicem
kabartma yozumu??tamam kiz denemiyen ne olsun...16 sinda yazicam buraya ...sozyerimsenibenCanım daha da kabarması için kabartma tozu kullanıyorlarmış ama ben hiç katmadım, gayet güzel kabardı maşallah. Sonucu yazarsanız sevinirim.
Merakla bekliyorum tatlım, eğer bir aksilik olursa yada aklına bişi takılırsa sor. Epeyce bir araştırmadan sonra en son bu hale geldi tarifim.
Sonuçlarınız kötü de olsa merak ediyorum yazın kızlar. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. İş arkadaşalarım inanamadı bunları benim yaptığıma, sırrımı sordular söylemedim, siz isteyin ben yaparım dedim. Kırk yılda bir bişeyin kıvamını tutturmuşum azıcık hava atayım ama dimi?
evet kızlar ben yaptım,gerçekten güzel oldu,tavsiye ederim...teşekkürler, NESEMESE!!!
merhaba canim 16 sinda haber veririm yazmistim yaaa..dun kizimin dogum gunuydu yapicaktim bezelerden ama firinimin aksilik buya lambasi bozulunca yapamadim ,ee pisip pismedigini anlamak icin kapagini acmam lazim o zamanda bezeler soner diye yapamadim yanii....lamba yapildiginda ilk isim bezelerini yapicam ve gene yazarim...anlastikmikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?