- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim malesef benimki sizinkiler gibi kabarmadi benneyaptımkiama tadi nefiss ve gercekden kar beyaz olducokacimcoookutandim resmini cekip koymamaya karar verdimama pess etmicem birdahakine daha iyi yapicamşakkıdıbuarada mikserlemi cirpiliyo yoksa elldemi???
canım çok tesekkürler.senin sayende ilk beze denememde harika bir sonuç aldım.pastanedekıler gibi oldu.hatta daha da guzel dıyebılırım cunku bu kadar tazesi her zaman bulanazsın.ben extra olarak fırına vermeden önce kaşıkla damla çıkolata karıstırdım içine.düşük ısıda pişirdiğimiz için tıpkı pastanedekıler gıbı erimıdı bıle.bu arada cok hafifi bir sararma oldu.ee nede olsa ılk deneme.bir kaç dakika önce alsam süper olacaktı.ama lezzet gene de harıka.beze seviyorsanız mutlaka yapın derim./QUOTE]
Afiyet bal şeker olsun canım. Birdahaki sefere beyaz da olur, o kadar kusur kadıkızında da olur. Resimlerine bakınca yine canım çekti yaaa...
ay harika olmuslar canim
canim cekdi valla
ellerine saglik
ben ilk denemede beceremedim yani kabarmadilar böyle ama tadi süperdi
insallah ikincide tutdururum ve resimleride paylasirim
Herkes yapabilir ama yazdığım püf noktalarına dikkat canım...
bende yaptım ama malesef hem kabarmadı hemde ıcı pısmedı acaba sırrı nedır bayanlar
Sırrı tarife harfiyyen uy. Dikkatli yap.
ben yaptım demin.
çok güzel oldu bembeyaz oldu güzelce kabardı
ama kaşıkla koyduğum için pastanedekilerin şeklinden olmadı:)
Bir naylon poşete koy, ucunu kes, sık. Bak bakalım başka şeye hiç ihtiyaç var mı? Ben öyle yapıyorum..
Canım paylasım ıcın tesekkurler denedım cok guzel olduuuu
Afiyet bal şeker olsun canım.
naylon poset cok zekıce mutlaka denıcem bugun yıne yapıcam ınsallah guzel olur bu sefer
canım ben yapmayı düşünüyorum da...
yaglı kagıt değilde folyo kagıt kullansam olurmu acaba?
bide mısır nişastası olurmu bi çay kaşıgı dedin dimi?
son olarak piştiğinde hemen fırından çıkaracakmıyız?bezeyi ara sıra kontrol etmek için fırının kapagını açsak bişey olmaz dimi?
çok soru sordum ceaplarsan sevinirim...