Kar Cinsten Olsaydnz; Kendinizle kar mydnz?

Karsi cinsten olsaydiniz kendinizle cikarmiydiniz ve neden?

• evet

OY: 6 85,7%
  • hayir

OY: 1 14,3%

• Ankete Katılan
    7

Sympathique

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
8.389
52
363
Fransa
ben erkek olsaydim ,kesinlikle kendimle cikardim:jeyyar:
nedenine gelince, becerikliyim ,yaraticiyim,sevimliyim sengözlerimebaksanab,karsimdakini,sahiplenirim,yeri gelince kiskanirim,ve kendimi cok severdim opuyorumnanaktan,yani ben karsi cinsten olsaydimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben erkek olsaydim,kesinlikle kendimle cikardim,benimkibisini nerden bulcam bidaha,onun icin esimi cok sansli goruyorumkaydirigubbakcemile3

ben cıkmayabılırdım cunku cok kıskancım aşırı abartıyorum -nişanlımın erkek arkadslarının yanına gtmesıne izin wermıyorum-veee marketcıler markete gttgını gorunce 1 hafta kusuyorum..sanırım turumun tek ornegıyım ..erkek olsaydım bana katlanamayabılırdım

Pek narsist gördüm sizi kuzum
:tomato:
Ben erkek olsaydım kendimle kesinlikle çıkmaz inmez flort etmez direkt evlenirdimşakkıdı
:roflol:

kedi: )

Pek narsist gördüm sizi kuzum
:tomato:
Ben erkek olsaydım kendimle kesinlikle çıkmaz inmez flort etmez direkt evlenirdimşakkıdı
:roflol:

kedi: )

iyi hadi bende bekarlar icin cikarmiydiniz, evliler icin evlenirmiydiniz diyim bariiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…