• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapora

resmı evrak olarak sadece kendıelrın aleyhıne kullanacabılcegımbı evrak var onada mobılyaların ıste ısımlerını yazmıslar altına toplam tutar onun altına 500 tl kapora alındı sukadar odeme kaldı dıye yazıp ımza atmıslar. iyi ki sözlesme vs yapıp ımzalamamısız bu sefer herseyı kabul ettınz ımza attınz dıyıp dahada problem yaratabılrılerdı. neysekı kaporamıda alıyorum sorun kalmadı

Kağıda yazılan şey resmi evrak niteliğinde değildir.İyi ki sözleşme yapmadım diyorsun da,sözleşme iki tarafın kabul ettiği şartlarla imzalanır.Taksit seçeneği olan bir sözleşmen olsaydı zaten sorun olmayacaktı.Şu an kaporanı kurtarmışsın.Kurtaramaya da bilirdin.Adı üstünde kaparo.Bundan sonra dikkat et diye yazmış olduk.[/QUOTE]

hanımlar gunaydın. şimdi ısım vermek yasak mı bılmıyorum sızede uyarı olsun dıye azıcık yazmak ısterım m......e diye bı markadan mobılya aldık yatak odası yeemk odası oturma grubu tabı daha ekımde ev duzucez. sadece mobıylaları sectık 500 tl kapora bıraktık. gerisini elden 12 ay pesın fıyatına taksıt dıye anlastık. satıcı tamamdır bılmem ne dedi. cıktık .ayrıca suan annemın evınde de o markayı kullanıyoruz 4 yıldır ve elden taksıtle aldık 2 -3 ayda borcunu bıtırdık faızı vade farkı vs olmamıstı. dun nısanlım bin lıra yolladı odemeye gıtcektım dedım bın lıra sımdı verıcez gerısını 2-3 ayda toplu toplu odeyıp bıtırcez pesin fiyatı . kapora bıraktıgımızda tmam dıyen satıcı sımdı dedıkı aa ama oyle olmaz ozmzn vade farkı olur ancak kredı kartına pesın 12 ay taksıt yaprız dedı diger turlu bın lıra gıbı faızı oluyor dedi. ama bız kendı mobılyalarımızıda elden vade farksız aldık dedım ozmzn marka yenı kurulmustu kampanya vardır ondan yararlanmıssınızdır dedı hem bız nısanlınıza soylemsıtık sımdılı kkapora verın gerısını geldıgınzde tek cekım olarak alırız ya da kredı kartına taksıt yaparız demıs nısanlım tamam demıs..nısanlımada sordum sennle boyle konusmuslar dıye hayır oyle bırsy olsa ben faızı nıye kabul edeyım hem gerıye 12 bın lıra borcumuz kalmsıtı onu tek cekım nasıl yapayım bunu nıye kabul edeym kı ben elden taksıt yapcıaz sanıyorum dedı.cunku ben buna guvvenerek elden takstılı dıye bılgı vermıstım. smdı bın lıra faız olunca nısanlım kabul etmıyor tabı. hemb en tutturdum bu mobılyadan alalım bız kullanıyoruz cok kalıtelı bılmem ne dıye hem cocugu zarara ugrattım ıptal etmek ıstıyorum kaporamızı vermıyolar. onun yerıne gıdıp ıkı uc urun alsak mesela orta sehpa yada yatak ayak ucu pufları oluyor ya onlardan alsak parasını vermeden cıksak ne bıleyım yasal bı ıslem falan baslatırlarmı?? vermedıklerı kaporanın yerıne bı kac urun alcaz sonucta boylebısey yapan oldumu?? hiçbişeye imza falan atmadık ayrıca. basta herturl uodeme seklını kabul eden fırma kaporadan sonra oyle olmaz dıye laf degıstırıyor. bu tuektıcılerden kapora alma dıye bısey varmı. bunu gerı alımı ıcın tukatıcı hakları kanunu varmı.böyle sabah sabah acıalcak konu degıl bılıorum ama kaproa yerıne urun alsam bana parasını odemeden aldılar dıye sıkayette bulunmalarından korkuyorm
sakın o dediğiniz firmadan uzak durun. Çok kalitesiz malları. Az eşya alın ama kaliteli alın.

Sadece kullanacağın kadar eşya al canım. Sonra temizliği, ödemesi vs. çok zor oluyor. Artık minimal yaşam tarzına geçiyor insanlar. Eksiğin olursada evlenince tamamla, nişanlını üzme canım. Gerçekten erkek tarafı çok zorlanıyor, düğün yapmak çok masraflı bir olay.

Back