• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapımıza yağ dökmüşler büyü felan mı bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şüphelendiğim var ama günahda almak istemiyorum
Böyle şeylere inanmayın Allah'a sığının anca evde muska vb bişey bulursunuz anlarım ama yağ fln la olacak şeyler değil bence bir yerden bulaşmış o yağ dökülmez parmak ile sürülür bu arada büyü flnn yapan pislikler öyle yaparmış eliyle sürermişki onu duası kabul olmaliymis büyüyü yalan kendi olduğu için siz Allah'a sığının kapinizin girişine Ayetel Kürsi koyun arabanizda da olsun dua okuyun yer gök dua ile

Aptalın biri yapmış olabilir evet, ama sakın cinci hoca denilen kişilere gitmeyin. Dualarınızı eksik etmeyin. Sirkeyle evi temizleyin.

Arkadaşlar dün akşam bir yere gitmiştik kapımıza eşiğimize ve aracımızın tekerine yağ dökmüşler bu büyümü acaba bundaki amaç ne 😯

Birileri ayağınızı kaydırmak istiyor :D

Bu büyü olaylarına çok takılmayın, Allah'a sığındınız mı hiçbir büyü fayda etmez. Büyü bozdurma vb. saçmalıklar içinde sakın hocaya felan gitmeyin...

Buyuden korkmam da buyu yapma potansiyeline sahip manyaklardan korkardim saglikli beyinler degil her turlu sey beklenir o tarz insanlardan

Sizin farkedebileceğiniz kadar yağı döküp mü yapacaklar büyüyü. Ayrıca bir yere gitmiştik diyorsunuz arabanızı almadınız mı? yapan kişi evde olmadığınızı mı fırsat kolluyor bence çok saçma yani. İnanmayın bunlara dualarını okuyun kalbinizi karartmayın hemen büyü arabanın tekerini nereden farkettiniz ayrıca yıkayın gitsin

Bu işlerle uğraşan birisini tanıyorum bize gıcık oluyor kendisi ağaçlarımıxa ilaç döküp kurutuyor ve daha birsürü şey
Paranoya derken
Paranoya evet. Şu an içinde bulunduğunuz durum. Adam gözünüze soka soka evin önüne büyü yağı dökmez herhalde.

Büyü vb içerikli konular yasaktır.

bence boyle seylere inandiginizi bilen biri size fena bir saka yapmis
Yorumunuz üzerine 35 yıl öncesine gittim, bu tip şeylerden korkanların içini ferahlatır belki diye anlatayım da öyle yağdan ıvır zıvırdan korkmasınlar, 11-12 yaşlarındaydım, birisi bizim kapıyla yengemlerin kapısına yağ dökmüş, annemlerin beti benzi atmış, korkuyla çare arıyorlar, biraz hin fikirli bir çocuktum, kimsenin haberi yokken şüphelendikleri ve yaptığına emin oldukları kişinin kapısına gidip bir şişe zeytinyağını boca ettim, kadın korkudan 1 ay hasta yattı ama bir daha da bizim kapı bacayla uğraşmadı.
Evet bazı şeyler vardır ama nasıl inanırsanız öyle olur, hal böyle olunca da koca kadın 11-12 yaşındaki bir kızın döktüğü bir şişe zeytinyağından korkar hasta olup yataklara düşer, oysa asitsiz saf zeytinyağından başka bir şey değildi, temizlemesi zordur hepsi bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back