• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapımıza yağ dökmüşler büyü felan mı bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyü konusu yasak. Birazdan konu kapanacak ve engelleneceksiniz..

Biz buradan var yok diyemeyiz. Direk yağ dökülerek yapılan bir büyü bilmiyorum Allah'a şükür.. :işsiz:

Bu arada dalga amaçlı yazmadım evet büyü diye bir şeyin olduğunu biliyorum. Bu var diyenin uğraşacağı anlamına gelmez çok yanlış biliniyor.
Ki dinimizde açıkca lanetlenmiş bir konudur affı yoktur. Eğer olmasaydı lanetlendiği de yazmazdı..

Allah uğratmasın ama büyü nedeniyle acı çeken insanlar vardır. İnşallah size yapılmamıştır. Siz Allah'a sığının..

Bu arada dalga amaçlı yazmadım evet büyü diye bir şeyin olduğunu biliyorum. Bu var diyenin uğraşacağı anlamına gelmez çok yanlış biliniyor.
Ki dinimizde açıkca lanetlenmiş bir konudur affı yoktur. Eğer olmasaydı lanetlendiği de yazmazdı..

Allah uğratmasın ama büyü nedeniyle acı çeken insanlar vardır. İnşallah size yapılmamıştır. Siz Allah'a sığının..
Çok sağolun bunu demek istedim bende öyle yapcam

Arkadaşlar dün akşam bir yere gitmiştik kapımıza eşiğimize ve aracımızın tekerine yağ dökmüşler bu büyümü acaba bundaki amaç ne 😯
Belli ki sizden rahatsız olan bir komşunuz var ve size kendince uyarı vermiş. Biraz düşünün bakalım kime ne yaptınız ki size böyle birşey yapmış:işsiz:

Demekki sizin şüphelendiğiniz biri var ki büyü yapmışlar diyorsun düşüşünün bakalım size kim yapmış olabilir

Ben kapının önüne yağ döküldüğünü görsem büyü aklıma gelecek son şey olur. Hatta gelmez bile. Siz ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kafayı yaşıyorsunuz? Böyle paranoyalarla mı geçiyor hayatınız?

Şüphelendiğim var ama günahda almak istemiyorum
Ben kapının önüne yağ döküldüğünü görsem büyü aklıma gelecek son şey olur. Hatta gelmez bile. Siz ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kafayı yaşıyorsunuz? Böyle paranoyalarla mı geçiyor hayatınız?
Bu işlerle uğraşan birisini tanıyorum bize gıcık oluyor kendisi ağaçlarımıxa ilaç döküp kurutuyor ve daha birsürü şey
Paranoya derken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back