- 2 Temmuz 2019
- 44
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi ALARA HAKTAN
sağolun napcamı bilmiyom herkezde bi dalga gecyoTabiki büyü yapılmış başka ne olabilirki .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolun napcamı bilmiyom herkezde bi dalga gecyoTabiki büyü yapılmış başka ne olabilirki .
Ztn dayanamiyorum dedm ya ondan yaziyorumYazma o zaman silah zoruyla mı yazdırıyolar gec gitsin çok bilmişsin galiba
Aferim tamam anladık dayanamıyorsun simdi uzaklaşZtn dayanamiyorum dedm ya ondan yaziyorum
Yapamam yoksa buyunun etkisi mi ouw hayiirrrAferim tamam anladık dayanamıyorsun simdi uzaklaş
Ya ben kesin büyümü diyorum ya kendim büyücümüyüm nie kapıya yağ dökmüşler onu meraYapamam yoksa buyunun etkisi mi ouw hayiirrr
TamamBüyü konusu yasak. Birazdan konu kapanacak ve engelleneceksiniz..
Biz buradan var yok diyemeyiz. Direk yağ dökülerek yapılan bir büyü bilmiyorum Allah'a şükür..
Sagol cnm yapcamElma sirke si ile heryeri sil
Millet domuz yağını yiyor bile
Kapıya dua as
Çok sağolun bunu demek istedim bende öyle yapcamBu arada dalga amaçlı yazmadım evet büyü diye bir şeyin olduğunu biliyorum. Bu var diyenin uğraşacağı anlamına gelmez çok yanlış biliniyor.
Ki dinimizde açıkca lanetlenmiş bir konudur affı yoktur. Eğer olmasaydı lanetlendiği de yazmazdı..
Allah uğratmasın ama büyü nedeniyle acı çeken insanlar vardır. İnşallah size yapılmamıştır. Siz Allah'a sığının..
Belli ki sizden rahatsız olan bir komşunuz var ve size kendince uyarı vermiş. Biraz düşünün bakalım kime ne yaptınız ki size böyle birşey yapmışArkadaşlar dün akşam bir yere gitmiştik kapımıza eşiğimize ve aracımızın tekerine yağ dökmüşler bu büyümü acaba bundaki amaç ne
Var öyle sinsi birileri inanın bisey yapmıyoruz ağaclarımıza ilaç döküp kurutuyor felan bizimle uğraşanlar varBelli ki sizden rahatsız olan bir komşunuz var ve size kendince uyarı vermiş. Biraz düşünün bakalım kime ne yaptınız ki size böyle birşey yapmış
Şüphelendiğim var ama günahda almak istemiyorumDemekki sizin şüphelendiğiniz biri var ki büyü yapmışlar diyorsun düşüşünün bakalım size kim yapmış olabilir
O zaman kamera taktırın evinizin önüne.Var öyle sinsi birileri inanın bisey yapmıyoruz ağaclarımıza ilaç döküp kurutuyor felan bizimle uğraşanlar var
Şüphelendiğim var ama günahda almak istemiyorum
Bu işlerle uğraşan birisini tanıyorum bize gıcık oluyor kendisi ağaçlarımıxa ilaç döküp kurutuyor ve daha birsürü şeyBen kapının önüne yağ döküldüğünü görsem büyü aklıma gelecek son şey olur. Hatta gelmez bile. Siz ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kafayı yaşıyorsunuz? Böyle paranoyalarla mı geçiyor hayatınız?