- 2 Temmuz 2019
- 44
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi ALARA HAKTAN
Arkadaşlar dün akşam bir yere gitmiştik kapımıza eşiğimize ve aracımızın tekerine yağ dökmüşler bu büyümü acaba bundaki amaç ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giriş kapısına yağ dökülmüş özellik yapıldığı net belliAborey büyülü sihirli konu
Arabanız yağ sızdırıyor olabilir mi?
Endişe ediyorum sadece ne amaçla yapılırki buBüyü konuları yasak..
domuz yagi diyosun bide domuz yagi dokulmez soyleyeyimdeGiriş kapısına yağ dökülmüş özellik yapıldığı net belli
Ayetel kürsi zaten herzaman okuyorum büyü diye birsey var peygamber efendimize bilr yapılan bişey ve ayet-el kürsi ile buzuldandı sanmıyorum eğer büyü iseInanmayinn ayetel kursi okuyun bisey olmaz
Gitsin önemli degiltam yerine yazdınız birazdan gider konu
böyle konular yasak
Her yüzyılda büyü denilen şey var ve ben hayatımda domuz yağı görmedim ki bilgim olmadığı icin soruyorum ve domuz yağı diye bişey demedimde zatendomuz yagi diyosun bide domuz yagi dokulmez soyleyeyimde
Az once de dedim kacinci yuzyilda yasiyoruz acaba
Peygamber efendimiz asm ye yapildigini biliyorsun masallaah zeytinyagiyla mi yapildi sandin aycicek de olablr k bakma dayanamiyorm bu konularaHer yüzyılda büyü denilen şey var ve ben hayatımda domuz yağı görmedim ki bilgim olmadığı icin soruyorum ve domuz yağı diye bişey demedimde zaten
Çok sağol canım hemen dalgaya alyolar herşeyi madem dalga geçicem fikrin yoksa ne demeye yazıuosunBöyle durumlarda inanmama tutacağına ve ayetel kürsi oku Yasin oku bolca dua et senin Allah’a edeceğin duadan daha mı güçlü olduğunu düşünüyorsun böyle boş yağdır çağırtır bilmeme nelerin. Yalnızca dua et ve Allah’a sığın hiçbir şey olmaz.
Yazma o zaman silah zoruyla mı yazdırıyolar gec gitsin çok bilmişsin galibaPeygamber efendimiz asm ye yapildigini biliyorsun masallaah zeytinyagiyla mi yapildi sandin aycicek de olablr k bakma dayanamiyorm bu konulara