27 yaşındayım 3 yıllık evliyim 7 aylık bi oglumvar calışmıyorum evdeyim.. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
tamam hiç biyere gitmiyorummmmmmm
iyi yaptın kac yasındasın evli misin bekar mı cocugun var mı
slm kızlar benide aranıza alırmısınız... offf babam gelecek yatılı temizlik ve yemek yapmam lazım ama benim oglan durmuyo hiç kafayı yememe ramak kaldı.
slm kızlar benide aranıza alırmısınız... offf babam gelecek yatılı temizlik ve yemek yapmam lazım ama benim oglan durmuyo hiç kafayı yememe ramak kaldı.
eee tanıt kendini bakalım kimsin kimlerdensin
evet cnm aynen öyle ...üçüncüsü ilerde tabiki istiyorduk ama benim bebiş süpriz yapıp biraz erken geldi durum bu hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım inşallah
ne anlatıyım tatlım nerden başlayımm herşey okadar karışıkkihoşgeldin cnm anlat kendini ...dinliyoruz
insallah cnm darısı basıma artık:)
sen olsandın bu soru karşısında tepkin nolurdubi an kendimi kenan ışık abimle yarısıyorum sandım pardon kızlar
malesef kimse yok herkes uzakta.... komşularlada tanışmadım.... uymasını bekleyecem artıkhosgeldin, çocugu yakinda biri olan gelip ilgilenebilir sende i$ini yaparsin
yakin bi komsu arkadas gibi
izmirdeyim bu ara calışmıyorum agrasif takılıyorumcanım cok sıkkın
ayyy dalga gecmeyin kızlar napiyim net yavas bende hepsini aradan cıkarim dedim tek seferde sorarak
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşalllah:118:üçer üçer
malesef kimse yok herkes uzakta.... komşularlada tanışmadım.... uymasını bekleyecem artık
ayyy ikizim olsa ne guzel oluuurrr1: sora da onlara bi kardes daha yaparım:)))