- 18 Nisan 2012
- 760
- 1
aynen byssssssssssssssssben çikim kızlar birazdan kociş gelecek ortada yemek yok..bu kk başıma ne dert açtı görimisin bak hadi görüşürük
anladim kolay gelsin gerçekten zor i$, benim ablamda oyle bebegi kucagindan braksa agliyor durmuyor bi i$ yapamiyor
Allah akilli sessiz sakin uslu çocuklar versin :107:
ben çikim kızlar birazdan kociş gelecek ortada yemek yok..bu kk başıma ne dert açtı görimisin bak hadi görüşürük
senin çocugun yok galiba ondan dion bide benimkini gör ben çocuklara aşık biri oldugum halde bi daha asla diorummmmmmmmm
Canım sıkıldı yaaaaaaaaa
ayyy( yok daha cocugum korkuodum zaten iyice korkuttun bak smdi bni
aynen bende yiyorum mesela dün gece yine biz uyumadıkcanım korkma yaa sadece çocuk olunca ilk 2 ay kafayı tam yersin sonrasında azar azar... bende ogluma bayılıyorum ama insanı bazen çıldırtıyo....
aynen canım kimse yoksa yanında bittin demektirarkadaşın dedigi gibi yanınmda kal kucagına al devamlı ilgilen ve kimsen yoksa bunlar daha zor ben tek başıma bakıyorum benimkide okadar yaramaz ben 4 ay hiç uyumadıgımı bilyorum sürekli aglıyo ilk çocugum kortum bişeyimi var die doktor doktor gezdim devamlı bi daha düşün teki böylesse ikisi nasıl olcak
aminnnnne olursa olsun yinede hep derim Allah kimsenin kucagini bos brakmasin
kızlar şaka bi yana rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu çocuk çok başka bişey yaa ne kadar sinirlensen kızsanda yüzüne bakıp güldümü herşey bitiyo.....
ben bisey sordum kimse cevap vermedi
kızlar benim oglan uyudu ben çıkıyorum sonra yine ugrarimm görüşürüz
kızlar benim oglan uyudu ben çıkıyorum sonra yine ugrarimm görüşürüz